چرا تهران که جمعیتش بیشتره نامحدود داره ولی خراسان ندارهنقل قول:
اینا همش بر میگرده به مدیریت مخابرات خراسان
Printable View
چرا تهران که جمعیتش بیشتره نامحدود داره ولی خراسان ندارهنقل قول:
اینا همش بر میگرده به مدیریت مخابرات خراسان
تمام مشکلات اینترنت مخابرات خراسان رضوی از زمانی که جناب ملک جعفریان به مقام ریاست تبدیل شدند به وجود آمد یا نه چه قانونی گفته که طرح نامحدود حذف بشه. مصوبه 152 کدام خطش گفته سرویس نامحدود لغو بشه!! گفته طرح حجمی به این صورت ارائه بشه. چه ربطی به لغو سرویس نامحدود داشت! خوب چرا استان های دیگه سرویسهای نامحدود داشته باشه مخصوصا تهران.نقل قول:
طبق مصوبه مشتری حق دارد سرویس با حجم نامحدود یا محدود درخواست کند و اجازه ندارند به زور مشتری را وادار به دریافت سرویس حجمی کنند.
دوستان تا میتوانید شکایت کنید تا به حقمان برسیم.
البته تهران فکر کنم نامحدود از 128 به بالا نده و برای همون هم اذیت میکنن فکر کنم اینطوری باشه و بی برنامه کاربر نمیگیرننقل قول:
سایت crm نوشته تعهد برای پهناور باند 128 به بالا. من از اوضاع اونجا خبر دارم با هر سرعتی بخوای نامحدود میدن.نقل قول:
عزیز من همه که مثل شما نیستن چند تا کامپیوتر و لپ تاپ و گوشی و تبلت بهش وصلن مجبورم PPPOE بذارمنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
پس اگه اینطوری است باید دسته جمعی شکایت کنیمنقل قول:
دوستان بیاین برنامه ریزی کنیم برای یک شکایت دسته جمعی برای نامحدود کردن اینترنت کجا شکایت کنیم بهتره؟
نقل قول:
تا حالا که چندییییییییییییییییین مورد بوده من شکایت نوشتم هم سایت شکایت بازرسی خود مخارات خراسان هم سابت 195
ولی سایت 195 دو روز بعدش معمولا ارسال می کنه به اپراتور مشهد و شکایت هایی که اط طریق این سایت نوشتم کمتر از یک هفته یا زنگ زدن یا توی سامانه نوشتن رد شده که درخواست ارسال محدد زدم و باز رفت دوباره رو پیگیری و یه جوابی تحویلم دادن
سایت بازرسی خود مخارات مشهد هم چند مورد اونجا شکایت نوشتم هر کدوم تقریب یک ماه طول کشیده بود که رسیدگی کنن
نمی دونم میشه تعمیم داد یا نه یا استثنا نوبت من کع میشده دیر بهم جواب می دادن !!!
می تونیم همزمان در هر دوسایت بنویسیم :n01:
اما خواهشا همه بنویسیدددددددد اون فایل مصوبه ها یاعکس هاشو که کاربر amo reza زحمت شو کشیده ارسال کنید که نگن الکی از رو هوا داریم حرف می زنیم :n06:
نقل قول:
خول منم هم pc لپ تاپ و گوشی وصل میشم. برای گوشی اگه اندرویده میتونی از برنامه WIFIPPPOE یا PPPoEW استفاده کنی با کانکشن وصل بشی البته باید روت باشه
تعرفه های ADSL مخابرات استان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - گیلان - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,...........
نامحدود هم بخواد بده به سبک شرکتای دیگه چه فایده داره؟؟
به خدا من همون نامحدودی که از مخابرات داشتم 256 نامحدود با سرعت دانلود 35 رو به این حجمی ترجیح میدمنقل قول:
به خدا من همون نامحدودی که از مخابرات داشتم 256 نامحدود با سرعت دانلود 35 رو به این حجمی ترجیح میدمنقل قول:
بله اون نامحدود خوب بودنقل قول:
ولی اگه اون مسخره بازیای مصرف منصفانه بذارن بعد سرعت بشه 10 راضی هستی؟
نه دیگه مثل اونموقع باشه الان نامحدود های مخابرات شهرهای دیگه اینطوری با مصرف منصفانه نیستنقل قول:
مخابرات مصرف منصفانه حالیش نمیشه. اگه مصرف منصفانه هم داشته باشه سرعت 32 کیلوبایت ترجیح میدم به سرعت 240 کیلوبایت و دانلود شبانه 3-4 گیگابایت چون نامحدوده و هم میشه بهینه و کارهای مفیدتر استفاده کرد.
در
طبق مصوبه و قانون مشتری حق انتخاب سرویس دارد (نامحدود-حجمی)
چی بگم والانقل قول:
بساط اونا هم میچینن
شبانه هم بر میدارن
بعد باید بریم بمیریم [emoji33]
چه مصوبه اي هست كه طرح نامحدود براي خودشون مشكل نداره ولي براي ما حرام . شماره خط رو هم اگه خواستين ميدم با چشمان خود ببينيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزيز اينترنت نامحدود حق ماست:n05: فقط و فقط شكايت پيگيري به طور جدي.
خب این شماره مسلما مربوط به یکی از کارمندان شون هست .نقل قول:
فقط میخوام بدونم این شخص که این نت رو داره , کجا شاغل هست ؟
حق ماها خیلی چیز های دیگه هم بود ...نقل قول:
یه نگاه به تاپیک اسپید تستـــــ بنداز .
اشک توی چشمات جمع میشه اون تست ها رو میبــنی ...
دوستان توی مودم من downstream rate رو 1530 kb میزنه یعنی پورتم روی 1.5 مگ بسته شده وقتی زنگ میزنم پشتیبانی میگن پورتت روی 10 مگ هست :| سرعتم هم 170 ـه یعنی در حد همون پورت 1.5 مگ ! جریان چیه ؟
یه عکس از status مودمت میزاری?نقل قول:
رفقا نمایشگاه مشهد شروع شده
برید ببینید چجوریاس
دیگران هم در جریان بزارید
من امروز میرم ببینم چه خبره چون هفته دیگه نیستم مشهدنقل قول:
سلام
شبانه الان در چه وضعیتی هست ؟
چه طرحایی شبانه دارن ؟...... قیمتشون چجوریه ؟ هنوز باید یک ساله گرفت که شبانه رایگان بدن ؟
تهران با اون جمعیتش نامحدود داره
قیمتش از فن آوا هم بهتره چرا واقعا؟
مخابرات خراسان هم باید از تهران یاد بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدول تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود
سرعت هزینه ماهیانه 128kb 125.000 ریال kb256 150.000 ریال 512kb 240.000 ریال 1mb 430.000 ریال 2mb 740.000ریال
آقا شماره ی خطو به منم بدید.شاید تونستم کاری کنمنقل قول:
من رفتم نمایشگاه اتفاقا مخابرات هم یک غرفه داشت برای همین نامحدود بودن اینترنت بامسئولش صحبت کردم گفت اصلا نامحدود برای ما به صرفه نیست !!!! به همین خاطر به هیچ وجه نامحدود نمیزاریم
داداش نه دان استریم خطت روی 1500 هست شاید منظور پشتیبانی این بوده که پورتت تو مخابرات تا 10 مگ امکانش هست.فقط یه سوال شما فاصلتون تا مرکز مخابراتیتون چند کیلومتره؟نقل قول:
نمایشگاه کسی نرفته؟ طرح جدیدی چیزی؟
بچه ها کسی امروز نویز رو خطش نیفتاده؟
رفتنش میصرفه نمایشگاهنقل قول:
شلوغ بود ؟
۴ تا ۱۰ هس دیگه؟
تا کی ؟
کدوم جاها اومده بودن
منم بهش همین رو میگفتم میگفت نه روی 10 ـه :|نقل قول:
فاصله رو نمیدونم
نقل قول:
امروز که اولین روز بود زیاد خبری نبود ولی فردا برید isp ها که خیلی رقابت میکردن با هم صبانت شاتل آسیاتک با یک عالمه پرسنل به همراه مخابرات و فن آوا چند تا شرکت دیگه هم بود البته مخابرات و فن آوا کوچک تر بودند
آره از ساغت 4 است تا 10 رفتنش ضرر نداره ولی خیلی عالی هم نیست من شاید فردا دوباره برم از 3 مهر است تا 7 مهر
سلام خدمت دوستان کسانی که رفتن نمایشگاه پارس آنلاین هم بود
و این که وضعیت سخت افزار چگونه بود چیزی بود یا نه
اینم میزارم یکم بخندین
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
داداش از کی خطتون خراب شده؟؟؟؟؟؟ کلا خراب بود؟؟؟ یا تازگی اینطور شده؟؟؟؟نقل قول:
این عکس مال یک ماه پیش هست که خطم روی صبانت بود و روزها اینجوری بود و شبانه رایگان ریت میرفت 1024 تا 1796نقل قول:
الان اومدم پارس آنلاین ریت روی 2048 هست و snr 7.5 تا 12 و line att هم روی 60 هست
احیاناً کسی این پست رو ندید !نقل قول:
من پرسیدم گفتن هیچ طرحی شبانه نداره!حالا دیگه نمیدونم درسته یا نه
دوستان الآن هم مخابرات سرویس با شبانه میده هم آشنای اول . یعنی دو سرویس دهنده جدا . (البته تو نمایشگاه) حالا بنظرتون کدوم برا دانلود شبانه خوبه ؟! 2 مگ آشنای اول یا 2 مگ مخابرات ؟!
دیشب از شروع تایم رایگان تا اخرش سرعت یک درصد هم افت نداشت
فکر کنم شبانه رو هرچی مدرسه ای بود تا الان گرفته بودن
از این به بعد دیگه ساعات رایگان خلوته با شروع مدارس و دانشگاه ها :n26: خیلی ها باید زود بخوابن
به خاطر همینه سرعت شبانه هم هیچ افتی اصلا نداره:n10: