توی ارتش ما رو مجبور میکردن ریش رو بزنیم و کف ریش و ژیلت آزاده ولی باید مواظب باشی ندزدن ازت . . . .نقل قول:
Printable View
توی ارتش ما رو مجبور میکردن ریش رو بزنیم و کف ریش و ژیلت آزاده ولی باید مواظب باشی ندزدن ازت . . . .نقل قول:
دوستان کسی ارتش لشگر 88 زرهی - تیپ 3 ایرانشهر خدمت کرده ؟ ( البته من 2 سال پیش تموم کردم :n05: )
میخواستم بگم واقعا جای معرکه ایه.( جدای از گرما )
یادش بخیر. موقع امضا جمع کردن چه منت هایی که نکشیدم.چه بدبختی هایی بود . وای.
فرمانده گروهانمون برگه ام رو امضا نمیکرد. بهم میگفت باید دو ماه دیگه اضافه خدمت بکشم. :n04: ( درصورتی که تا قبلش دوماه اضافه خدمت کشیده بودم به خاطر مسائل انظباطی:n02: )
منم رفتم بازرسی . بازرسی هم سه سوته کارم رو راه انداخت.
دوستان کسی رفته پلیس +10 ببینه که المثنی برگ سفید اومده یا نه؟ منظورم کد محل خدمت است البته برای اعزامیای اول اسفند هستش ؟:n01:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط رحیموف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال ؟:n13:
برگه ی سفید مربوط به محل خدمت یا همون برگه ای که توش کد محل خدمت درج شده اومده ؟
البته منظورم برای اعزامیای اول اسفند هستش . راستی المثنی رو میدن ؟
خیر هنوز نیومده
المثنی هم یه سری میگن میدن یه سری میگن نمیدن
یه پلیس +10 برو خودتو راحت کن
در آخر برگ سفیدت اومد بیا تو گروه توی امضام شاید هم خدمتی شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابتونو دادم که ,,,
یک سوال از دوستانی که با امریه رفتن به سایر سازمانها..... وضعیت بیمه شما چطوریه؟
مثل یک استخدامی اون سازمان از بیمه می تونید استفاده بکنید یا بیمه اون سازمان ارزشی نداره؟!
اصلا قانونش چیه؟
من برای داداشم رفته بودم 2 شنبهنقل قول:
که گفتن هفته دیگه میاد
البته برای کارت اصلی خودمم رفته بودم که اون رو هم گفت هفته دیگه میاد اما پست دیشب ساعت 6 اورد دم خونه
راستی یه سوال داشتم اینکه بعد اموزشی اونجور که اشنای من که تو سپاه سرهنگ هستش میخوام برم پیشش ولی من الان تو ارتش دارم خدمت میکنم واقعا میشه برم از ارتش تو سپاه ؟
فکر نمیکنم بشه دوست عزیزنقل قول:
نه داداش من نمیشهنقل قول:
اون اشناتون باید سفارشتون رو به یه کسی تو ارتش بکنه
ارسال شده از Xperia U با استفاده از تپاتالک 2
100% نمیشه .مگر آشنایی در حد سردار نیروهای مسلح نه سپاه و ارتش.نقل قول:
قضیه دوره کد چیه ؟ اونایی که دیپلم به بالا باشن میخورن ؟
بعدش تکلیف اینایی که بچه تهران هستند چیه ؟ میندازنشون شهرستان یگان رو یا اکثریت تو شهره خودشون میافتن ؟
دوره کد کامل صفحات قبل توضیح داده شده ، یه سرچ بزنیدنقل قول:
محل خدمت هم به عوامل مختلفی بستگی داره : 1-شانس 2-پارتی 3-تخصص 4-نیاز و درخواست یگان ها
اینجا اولی در مورد ارتشه دومی در مورد ناجا :نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
تنها خوبیه ناجا نسبت به سپاه و ارتش اینه که احتمالش بیشتره بیفتی شهر خودت و چون که ناجا بسیار بسیار وسیع تر از ارتش و سپاه هست انتقالی گرفتن خیلی راحت تره.
دوستان من مرزبانی هستم و دو هفته تا تقسیمم مونده. بنده اگه مثلا مرزبانی آذربایجان غربی بیفتم (خدا نکنه) بعدش باید آشنا کجا گیر بیارم که منو بیاره استان خودم یا لااقل یه جای امن؟
منظور شما از این حرف : بقيه رو از دم كد ميزنن
حتی زیر دیپلم ؟:n13:
معمولاً عقیدتی و حفا برش بیشتری دارند. ولی نیروی انسانی هم اگر کسی رو داشته باشی خیلی کارها میتونه بکنهنقل قول:
الان به هیچ عنوان نمیشه خدمت رو خرید ؟؟ کاری نمیشه کرد ؟
طی چند سال اخیر تقریباً غیر ممکن شده.نقل قول:
من خیلی ها رو دیدم که اقدام به خرید و ... کردن ولی فقط سرشون کلاه رفته و الکی میلیونها پول بی زبونو دور ریختن.
البته منم خیلی ها رو دیدم که به طرق دیگه خدمت رو خریدن :n10:نقل قول:
تسنیم: جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اخبار و شایعات مربوط به تغییر قوانین خدمت سربازی یا فروش سربازی صحت ندارد و هیچ برنامهای برای تغییر قانون یا معافیت و بخشودگی نداریم.
سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره شایعات مطرح شده در زمینه احتمال تغییر قوانین خدمت سربازی اظهار داشت: اخیرا مباحثی در برخی نشریات که عمده آنها را به نام نشریات زرد میشناسیم، مطرح شده مبنی بر اینکه قرار است گروهی از مشمولان از خدمت سربازی معاف شوند یا تغییراتی در قانون ایجاد شود.
هیچ برنامهای برای بخشش یا معافیت نداریم
وی ادامه داد: برای اینکه خیال همه را راحت کنیم، اعلام میکنم که هیچ برنامهای برای بخشش یا معافیت خدمت سربازی کسانی که خدمت سربازی نرفتهاند وجود ندارد و آخرین گروهی که معاف شدند، متولدین تا سال 55 بودند و متولدین سال 55 به بعد باید خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند.
کمالی افزود: همچنین خبرهایی که به تازگی به صورت شایعه مطرح شده مبنی بر اینکه موضوع فروش خدمت سربازی مجددا از سر گرفته میشود، تکذیب میشود و هیچ برنامهای برای فروش سربازی وجود ندارد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه هیچ برنامهای هم برای معافیت گروههای مشمول حتی غایبین نداریم، گفت: خبرهایی که بعضا از سوی افراد غیرمسئول یا به صورت شایعه مبنی بر تغییر قوانین خدمت سربازی مطرح شده نیز تکذیب میشود.
قوانین معرفی شده از سوی نظاموظیفه جدید نیست؛ رسانهها اشتباه کردند
کمالی با بیان اینکه تأکید و توصیه ما به جوانان این است که برای انجام خدمت سربازی خود را معرفی کنند، ادامه داد: همچنین به تازگی اخباری در برخی رسانهها با تیتر قوانین جدید خدمت سربازی منتشر می شود که باید بگویم این موارد اصلا قوانین جدید نیست بلکه سازمان وظیفه عمومی که مجری قانون در این زمینه است، در راستای اجرای قانون، گاهی اوقات اطلاعرسانی کرده و قانون را به اطلاع مردم میرساند و نباید از آن به عنوان قوانین جدید خدمت سربازی نام برد.
منتظر تغییر قانون نباشید/ براساس قانون فعلی تصمیمگیری کنید
وی گفت: تأکید ما این است که افراد منتظر مقررات جدید درباره خدمت سربازی نباشند و براساس قانون فعلی، درباره خدمت سربازی خود تصمیم بگیرند.
عاقا ؛ من ميگم رفيق خود من ٢٥ مليون تومان داد ، معافيت پزشكي خريد.
و اگر كسي ميگفت و خودم نميديدم محال بود باور كنم.
در واقع با اين پول ايشون يك آدم رو خريدند...
چطوری ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
بنده میخوام فقط توی یه بخش دیگه از پادگان خدمت کنم کسی بهم تسویه نمیده.... اون وقت شما میخای سربازی رو بخری؟؟
فکر کردین چرا دوره آموزشی رو برای تمامی معافیت های کفالت و ایثار گران اجباری کردن؟؟
برای اینکه شما توی پادگان پرونده داشته باشید . وکسی نتونه براحتی برای شما کارت صادر کنه!
چون با اومدن کارت های هوشمند هم نتونستن خیلی جلوی جعل پایان خدمت و معافیت رو بگیرن! الان شما پروندتون رو به پادگان میدین و با یه استعلام ساده مشخص میشه که آیا شما واقعا معاف بودین یا خیر!
معافیت پزشکی هم به نسبت قبل سخت تر شده ... و نمیشه براحتی اون رو خرید.
سلام دوستان عزیز
من اول اسفند اعزامم و کدم خورده مالک اشتر اراک ناجا ، چطور پادگانیه؟ برا تقسیم چون لیسانسم میافتم راهنمایی رانندگی یا معلوم نیست؟
دوست من شما برگه ی سفیدتون رو کی گرفتید؟نقل قول:
از +10 گرفتی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا: آشنای نزدیک خودم با 10 میلیون معافیت پزشکی گرفت. :n06:نقل قول:
من خودم بچه ی اراکمنقل قول:
پادگان خوبیه توی شهر نیست نزدیک به شهرک دانشگاهی دانشگاه آزاد هست ...
تقسماش فوق اعاده داغونه فقط شانس داشته باشین لبه مرز نیفتین چون اکثر تقسیماش لبه مرزه
بنده هم روزی که میخواستم اعزام بشم حاضر بودم 5 _6 میلیون بدم منو معاف کنن!... ولی نشد.نقل قول:
شما میگی با ده میلیون کارت معافیت پزشکی ! تا مدتی پیش میشد با این پول پایان خدمت الکترونیکی گرفت!! ... اما الان تقریبا غیر ممکن شده. میدونید چرا؟؟ چون با استعلام پایان خدمت متوجه میشن که شما دقیقا کجا خدمت کردی و...
به هر حال الان قصد دارم برم کمیسیون پزشکی شاید فرجی شد! و معاف شدم . راستی اگر الان برم کمیسیون پزشکی حدود چند روز طول میکشه تا بهم جواب نهایی رو بدن؟
پروسه معافیت پزشکی حدودا یک ماه تا 45 روز طول میکشهنقل قول:
مرسی بابت جوابنقل قول:
و یه سوال دیگه
اگر من الان برم دنبال کارای معافیت پزشکی و معاف نشدم ! ممکنه بعد از بازگشت دوباره به پادگان در یه قسمت دیگه مشغول به خدمت بشم؟؟
دوستان اگر یک نفر که هم درجه و تاریخ اعزام نزدیک به خودم هست رو پیدا کنم می شه جا به جا کرد یا نه گیر میدن؟ اون بیاد شهر خودش منم برم شهر خودم؟
جواب رو از نظام وظیفه گرفتم
بله.میشه. بهش میگن آمایشنقل قول:
دوست عزیز ارتباطی وجود ندارهنقل قول:
در طول پروسه معافیت شما سر خدمت هستید و اصولا جایی نمیرید که برگردید
نه مشکلی نیست البته تو ناجا ممکنه به رسته خدمتی هم گیر بدن که باید یکی باشهنقل قول:
اما معمولا همکاری میکنند
دوستان یکی گفته کدش اومده که ؟ :n13:
من آخرش نفهمیدم کد پادگان ها اومده یا نه ؟
هر کی خبر داره به ما هم بگه . به خدا خیلی نگرانم . میخوام ببینم کجا باید آموزشی رو بگذرونم
اگر در برگه ای که براتون میاد ذکر شده باشه همون جا می افتی دوست من و اگر نشده باشه وقتی به محلی که برای اعزام درج شده میری تقسیم میکنن.نقل قول:
هنوز پایه اسفند فکر نکنم برگ سفید کسی اومده باشهنقل قول:
فقط برای اقا محمد اومده که ایشون ١٩ همین ماه اعزامه
عجله نکن دوست عزیز میاد
ارسال شده از Xperia U با استفاده از تپاتالک 2