از سرویس تستش استفاده کزدم هیچ اتفاقی نمیوفته. نه الان نه اون موقع که محدود نشده بودن سرویسا سرعت رو بالا نمیبرد این سرویس شبانه.نقل قول:
Printable View
از سرویس تستش استفاده کزدم هیچ اتفاقی نمیوفته. نه الان نه اون موقع که محدود نشده بودن سرویسا سرعت رو بالا نمیبرد این سرویس شبانه.نقل قول:
یه زمانی بعضی از شرکتها مثل شاتل محدودیت را فقط در مورد سرورهای خارجی اعمال میکرد و سرعت سرورهای داخلی باز بود اما الان دیگه هم از سرور خارجی و هم داخلی محدود میکنن و دیگه این ترفندها کارساز نیستنقل قول:
خب کسایی که هی دانلود دارن برن ماهی 100 تا ... تومان بخرن
اینجوری کیفیت صبا نت هم خوب میشه
چند روزه پینگ خوب شده:n20:
کسی می دونه جریان این خبر چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس 256 یا 128 در روز چه سرعتی میده ؟
شبا که 128 هست
الکی دیگه پوله مفت ندم به این شرکت مزخرف
دیگه خسته شدم از بس جابجا کردم
همشون مزخرفن
دیگه هیچ فرقی نمیکنه خطت هر چقدر بکشه میتونی بگی سرعت را باز بزارن چون حجم مصرف میکنی به سود شرکت هستنقل قول:
نقل قول:
دقیق نمی دونم ولی مثل اینکه باید تا اول تابستون مقدار خاصی پهنا باند از زیر ساخت می خریدند و اگه به اون حد حساب نمی رسید دیگه پروانه شون تمدید نمی کنند
فکر کنم صبانت یکی از اونایی که نرسید
چيزي که من تا حدودي ازش فميدم اينه که ظاهرا مي خوان از بين 11 تا شرکتي که خدمات اينترنت ارائه مي دن حدود 5 يا 6 شرکت برتر ارائه اينترنتو بهشون اجازه فعاليت بدن و جلوي بقيه رو بگيرن :n24:نقل قول:
يعني مثلا اگه صبانت از نظر خدمات ، در اين حدي که بايد باشه نبود اجازه ادامه فعاليت نداره :thumbsdow
شرکتاييم که تا الان خدمات نداشتن ، اگه کارشون خوب باشه مي تونن بيان رقابت کنن و جزو اون 5 يا 6 شرکت باشن که اجازه فعاليت دارن :rambo:
البته يه قسمتم نوشته بود چنين شرکتاييم مي تونن به صورت کنسرسيوم ادامه کار بدن :n11:
احتمالاً شرکتهایی که از یک حدی حجم کمتر از زیرساخت تا به حال خریده اند (یعنی مشتری کمتری داشته اند) را پروانهشان را باطل میکنند و این شرکتها میروند زیرمجموعه شرکتهای بزرگتر!نقل قول:
یعنی اگر این طرح تصویب بشه دیگه زیرساخت به شرکتهای کوچک بی نام و نشان ترافیک نمیفروشه!
این طرح در مرحله پیشنهاد است و هنوز تصویب و اجرایی نشده!
پس طرح چرتیه.اينجور بد میشه دیگه هر غلطی بخوان میکنندنقل قول:
سلام اگه حجم من صفر بشه ولی زمان باقی باشه و من شارژ نکنم تا کی وقت دارم شارژ کنم؟
یک سوال
توی کنترل پنل صبانت برای شما که محدود شدید جلویوضعیت Fair Policy :چی نوشته؟ برای من چیزی ننوشته ولی ظاهرا محدود شدم:n27:
راستی اشتباها زدم روی دکمه ی جدید التاسیس تغییر وضعیف شبانه! چند بار هم زدم روی دکمه!
حالا از کجا بفهمم تغییر وضعیت برگشته به حال اولش و احیانا شبها از حجمم کم نمیشه؟!
هر چی روی دکمه می زنم فقط جلوش می نویسه :شما در 24 ساعت گذشته یکبار تغییر را اعمال نموده اید:n13:
تا وقتی زمانتون تموم بشه !نقل قول:
من محدود شدم و چیزی در وضعیت Fair Policy ننوشته!نقل قول:
عجب بساطیه , اینهم یه نمونه بارز دیگه از مدیریت معکوس ایرانی . هر روز گرانتر و بی کیفیت تر از دیروز .
ظاهرش هم اینه که بازار دی اس ال مونوپل نیست و یک دوجین سرویس دهنده داریم اما در واقع همه پشت پرده باهم هماهنگن
برای سرکیسه کردن مصرف کننده بدبخت که هروز از دامن یکی به دیگری پناه میبره غافل از اینکه پپ همون پپه فقط لوگوش فرق کرده .
اما مدیریت صبانت مثل اینکه حد وسط سرش نمیشه , یه روز پهنای باندرو خیرات میکنه بعد که کاربالا گرفت بروی همه می بنده و پولیش
میکنه . شده حکایت مدیر فروش یکی از برندهای معروف تبلت بازار که قبل عید یک دفعه 30درصد قیمتارو پایین اورد برای بعضی از نمایندگیا
بعد که بقیه نماینده ها اعتراض کردن وسایل جانبی به اون سری داد مجانی رو تبلت بدن بعد صدای اینوری ها دراومد کل قیمتارو 40 درصد
برد بالا گفتن چی میکنی شروع کرد فروش مستقیم .. همه میگفتن یعنی یکی نیست اونجا این بابارو کنترل کنه ؟!
جناب مدیریت راهبردی صبانت , اگه این ترد رو میخونی که احتمال قوی همینطوره , این نشد راهش عزیز جان میخوای محدود کنی شبانه رو
درست اینکارو بکن . مثلا یک سوم سرعت روزانه , یا همه رو روی 2 مگ فیکس کن یا حتی 1 مگ ..
این شبانه 16 کیلو برای همه ( برای من 10 و کمتر , گوگل هم بزور باز میشه) اصلا در شان شما و کاربران نیست .
سلام
این طرح نامحدودهای صبانت چطوری هست؟
مثلا 1 مگ اقتصادی چقدر سرعت بالا میده و سرعت معمولیش چقدر میشه؟
و همینطور طرح 6 مگ برنزی
تا پایان مدت سرویس که تو پنل نوشته میتونید هرکاری با سرویستون بکنید .نقل قول:
Fair Policy برای کسانی هست که نامحدود دارند و از وقتی یادم میاد گزینش بوده و جدید نیست . برای این محدودیت هم میتونید از تو پنل ریزمصرفتونو چک کنید ببینید چقد در تایم رایگان مصرف کردید که باید دو برابر حجمی که خریدید باشه .نقل قول:
دیشب یکی از دوستان تست کردن و گفتن نه سرعت درست شده و نه حجم کم میکنه . انگاری فیک هست اون گزینه . بنده تست نکردم که قطعی بگم .نقل قول:
سلام . به صفحه 1356 مراجعه کنید ...نقل قول:
:n21: در آخر خاک بر سرت بر صبانت :n21:
از دوستان کسی اطلاع داره پس اتمام سرویس اگه درخواست جمع آوری ندم احتمال این هست که خودشون خط را تخلیه کنند
الان روی خط دومم اینترنت گرفتم ولی نمی خوام خطم تخلیه بشه تا اگه اوضاع دوباره خوب شد بتونم سریع برگردم
بله حتما این اتفاق می افته ولی دیر و زود داره بستگی داره به نمایندگی شما و این که چقدر درخواست توی نوبت باشن توی مرکز مخابراتتوننقل قول:
واقعا برای خودم که یه ایرانی هستم و تو این مملکت بدنیا اومدم متاسفم. ایران از نظر هر چیزی در رده آخر هست. هرکاری هم بکنیم وضعمون همینه. همین فردا پس فردا خطم رو از این ISP جمع می کنم. واقعا اوج کم شعور فرض کردن کردن کاربران می باشد. واقعا سرویس هاشون عالیه اما این کار یه توهین بسیار بزرگی. ایران 50 برابر قیمت تمام شده اینترنت از مردم پوووووووووووووووول می گیره. واقعا جای تاسف داره...
باتشکر
کثافتا منو دوباره محدود کردن زنگیدم میکنه که از 16 ام قانون گذاشتن که بعد از 2 برابر حجمی کنه خریدیم اگر دانلود کردیم محدود میکنن کسی دیگه ای هم محدوده؟ سرعت هم 16 کیلو هست من فردا دعوا راه ننداختم تو اون شرکت کدوم قرارداد که من بستم توشته 100 گیگ رایکان دارم
شکایتم را در سامانه 195 ثبت کردم. مرد باشین و همه برین شکایت ثبت کنید. اگر جواب هم نمی گیرین حال این شرکت عوضی رو بگیرین.
اگر حق رو به شما بدن یک کاری میکنن با شرکت که تو تاریخ ثبت بشه هر روز زنگ میزنن که بری شکایت رو پس بگیری خودشونو جر میدن که شکایتت رو پس بگیری من یک باز سر یه مغازه این بالا رو اوردم تو ۷ روز هفته ۴ روز در مغازش بسته بود تا من شکایت رو پس گرفتم همین طور این طرف اون طرف فرستادنش که هرشب زنگ میرد میگفت شکایت رو پس بگیریدنقل قول:
وقت آن رسیده همه با هم همت کرده و از حق خودمان دفاع کنیم
برای همین اگر از کیفیت سرویس شبانه تان ناراضی هستید به سایت 195.irبروید و شکایت خود را ثبت کنید
آیامیدانید مطالبه نکردن حق ظلم به خود هست!
من که شکایتم رو ثبت کردم
کد:http://s5.picofile.com/file/8140417926/%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D8%B2_%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3_%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87.jpg
کد:http://s5.picofile.com/file/8140417934/%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D8%B2_%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3_%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87_8_.jpg
عزیر من 195 همه شکایات رد میکنه کما اینکه مال من و بقیه رو رد کردنقل قول:
تنها راه صفحه وزیر باید اونقدر کامنت گذاشت تا وزیر یک کاری بکنه
سلاممن که درخواست جمع آوری دادم و خودم را از دست این صبانت راحت کردم
دلم برایب شما می سوزد
تا مدتی اینترنت ندارم پس خداحافظ
جمع بشیم بریم یا یه تومار اینترنتی درست کنیم و اعتراض کنیم تا شاید وزیر یه کاری بکنه یه جایی خوندم که پایین اوردن سرعت اینترنت شبانه هم با قوانین داخلی و هم بین المللی مغایرت دارهنقل قول:
درود
دوستان صبانتی این قانون فقط برای یک شبه یا هرشب ریست می شه؟
یعنی مثلا اگه یک گیگ حجم خریدیم بعد دوگیگ رو تو یک شب مصرف کردیم دیگه تمومه یا شب بعد اگه روزانه حجم مصرف نکرده باشیم می شه دوباره استفاده کرد؟
قانون به این صورته که مثلا من 50 گیگ حجم با سرویسم خریدم پس تا 100 گیگ بیشتر شبانه با سرعت خوب ندارم بعدش اگر خواستم بیشتر مصرف کنم باید دوباره حجم بخرم مثلا 10 گیگ بخرم تا 20 گیگ دیگه بتونم شبانه بگیرمنقل قول:
اگر بیشتر مصرف کرده باشیم هم از قبل از قانون چیکار باید کرد خدا میدونه من تا الان حدود 300 گیگ شبانه داشتم نمیدونم الان باید بخرم دوباره یا نه فایده نداره اگر باید بخرم هم نمیخرم چون ارزش نداره برای کپی هم زورم میاد برم پول بدم چون پول مفت میخورن هیچ زحمتی نکشیدن و پول میگیرن روش پول اورجینال هم ندارم خواستم لایسنس یه انتی ویروس یخرم هیچ کس حاضر نبود پول بده که چند نفری بگیریم تخفیف بخوره ارزون تر بشه منم 100 هزار تومان نمیتونستم بدم هر چی تو طول سال جمع کرده بودم خرج کردم هیچی ندارم از بابام هم نمیخواهم بگیرم من باید چه کنم؟:n13:
کاری به مصرف روزانه نداره. شب رو واسه خودش جدا حساب میکنه واسه کل دوره!نقل قول:
دو گیگ رو میخوای تو یه شب مصرف کن یا تو 6 مااه. بعد از اون باید حجم بخری تا شبانه با سرعت بالا داشته باشی:n24:
طی 9-8 سال اخیر که مشترک این isp هستم همه جور بازی ازش دیده بودم و این دیگه برای من تیر آخرشون محسوب میشه
من خیلی شبها اصلا لپتاپم خاموش بود و دنبال دانلود نبودم حالا که دو شب دانلود کردیم یهو می بینم محدودم کردند اونم تا 5 ماه دیگه که حجمم تموم بشه!
منتظرم 3G ایرانسل اینجا هم راه بیفته دیگه صبانت رو شارژ نمی کنم. حتی اگر صبانت این محدود کردن شبانش رو هم برداره بازم در مقابل 3g ایرانسل نمی صرفه!
چون بسته های ایرانسل با سرعت بین 7 تا 20 مگابیتی برای 3g و 4g، فوق العاده از نظر قیمت بصرفه تر هستن و نیازی به معطلی رانژه شدن و ... هم نداره
ظاهرا شبانه هم داره که بازم نسبت به روزانه تعرفش پایینتر میشه
یکی از کاربرها با هزینه ی کم ایرانسل تونسته 100 گیگ توی یک هفته بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باید بیاد پول یامفت به ispها چه صبانت باشه چه غیره بده؟
صبانت طی این سالهایی که من مشترکشم دائم دامنه ی تحریم ها رو علیه مشترکینش تنگ تر و تنگ تر کرده تا سفره ی سوددهی خودش رو بزرگتر کنه
از نظر من دیگه خرید اشتراک از صبانت مثل تف سربالا شده و فقط برای کسانی خوبه که زیر پوشش 3G نیستند و یا مثل ادارات و شرکتها نبود شبانه براشون مهم نیست. برای کاربر حرفه ای خانگی دیگه حماقت و پول حروم کردنه
شما هم شکایت و تماس تلفنی و اینا رو ول کنین. وقت تلف کردنه. من قبلا این راهها رو برای صبانت زیاد رفتم و فقط خودم رو خسته کردم
تنها راهی که میتونید نفس راحتی بکشید و این شرکت رو هم در عمل پشیمون کنید همین راه حلیه که بالا گفتم.
در انتظار پوشش 3G هستم.
سلام
یه موضوع جالب من نم افزار loader droid را برای مدیریت دانلود نصب کردم(روی گوشی آندرویدی g610 هووایی) و محدوده زمانی دانلود رایگان شبانه رو بهش دادم . خود گوشی راحت دانلود میکنه .
دیگه نیازی به روشن موندن کامپیوتر و استهلاک زیاد اون نیست.
سلام
یه موضوع جالب من نم افزار loader droid را برای مدیریت دانلود نصب کردم(روی گوشی آندرویدی g610 هووایی) و محدوده زمانی دانلود رایگان شبانه رو بهش دادم . خود گوشی راحت دانلود میکنه .
دیگه نیازی به روشن موندن کامپیوتر و استهلاک زیاد اون نیست.
دوستان من تخلیه کردم برگشتم شرکت قبلی:n01:
امروز زنگ زدم نماینده گفتم می خوام 2 تا خطام رو از صبانت قطع کنم. و به تمامی دوستانم که خودم به این شرکت معرفی کردم هم گفتم این کار رو انجام بدن. گفت چرا نه و ... در هر صورت در نهایت حرفی که به من زد این بود تا 10 20 روز آینده احتمال خیلی زیاد این مشکل برطرف می شه. نمی دونم. من که رو حرفم هستم و دارم فرم جمع آوری رو می زنم تا برم رو آسیاتک یا شاتل.
باتشکر
از خودش درآورده و دروغ گفته. من همین الان با دفتر مرکزی تماس داشتم گفت این قانون محدودیت بنا نیست برداشته بشه
گفتم بعد 8 سال و باوجود 8.8 گیگ! ترافیک مصرف نشده ای که هنوز دارم میخوام خط رو تخلیه کنم با این قانون جدید محدودیت شبانه ی شما، تعرفه ی ایرانسل بمراتب خیلی بهتر و بصرفه تره .
هر کی توی صبانت بمونه فقط الکی سرکیسه شده و بس.
خسته نباشی دوست عزیزنقل قول:
از این دست برنامه های مدیریت دانلود روی اندروید زیاده و از همه بهتر ADM هست. گرچه هیچکدوم بپای برنامه های تحت ویندوز نمیرسند حتی از لحاظ بالا بردن سرعت دانلود
ولی با کدوم سرعت شبانه میخوای دانلود کنی؟!!!:n15:
- سرویس های نامحدود مشمول قانون مصرف منصفانه می باشند و نحوه ارائه این سرویس ها بدین صورت می باشد که مشترک می تواند با شروع زمان سرویس خود طبق قرارداد حجم مشخصی از سرویس را با کیفیت بالا و ضریب اشتراک پذیری پایین تری ازالزامات قانونی (ضریب اشتراک پذیری طبق مصوبه 152 کمیسیون تنطیم مقررات رادیویی 1 به 8 می باشند ) که بصورت یک اشتراک 1 به 3 می باشد را تجربه نماید لازم به ذکر است پس از عبور از حجم مشخص شده امکان بهره برداری از سرویس با لحاظ سرعت اسمی طبق قرارداد برای مشترک فراهم می گردد.
از روی سایت صبانت هست یعنی چی دقیقا من ازش این رو میفهمم کنه بعد از این که 2 برابر حجم رو شبانه گرفتیم سرعت تفسیم بر 3 میشه درسته؟
اصلا میشه بیت و تقسیم بر 3 میشه یعنی من حدود سرعتم که 2 مگ هست میشه 85 کیلو نه 16 و زیر 16 درست نمیگم؟
دوستان جواب دندان شکن 195!!!!!!
کد:با سلام با توجه به اينكه تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند كه باعث ضايع شدن حقوق ديگران به دليل عدم پايبندي به شرط استفاده منصفانه مطرح شده در قسمت تعرفه هاي سايت صبانت كه عكس آن نيز پيوست ميباشد مبادرت ورزيده كه صبانت موظف است جهت احقاق حقوق تمامي مشتركين به صورت منصفانه در داخل شبكه تمهيداتي در نظر بگيرد اين مشتركين بعد از عبور از نقطه استفاده منصفانه همچنان به دانلود رايگان در ساعات رايگان شبانه(2 الي 7) با سرعت كمتري در شبكه باقي خواهند ماند و سرويس آنها مسدود نمي گردد . لينك(http://www.sabanet.ir/internet/lists/adsl/service.display/2?view=service) نكته15 سرويس خريداري شده اين مشترك طلايي 2 مگابيت سه ماهه جمعا 12 گيگابايت مي باشد اما ايشان 41 گيگ حجم دانلود نموده لازم به ذكر مي باشد حجم هاي ذكر شده فقط مربوط به دانلود ميباشد و آپلود در نظر گرفته نشده است
به همه این جواب دادندمن تو جوابش نوشتم به تو هیچ ربطی نداره من چقدر مصرف کردم پول سرویس دادم دلم خواستهنقل قول:
برو صفحه وزیر و شماره پیگیریت و بزار و چند تا فحش هم به 195 بده و بگو رسیدیگی بکنند
تو کلوب وزیر که نمی شه بیانیه نوشت تنها راه اینکه همه برید صفحه کلوب وزیر و نفری حداقل 5 تا کامنت بزارید تا شاید مشگل حل بشهنقل قول:
جمع بشیم بریم یا یه تومار اینترنتی درست کنیم و اعتراض کنیم تا شاید وزیر یه کاری بکنه یه جایی خوندم که پایین اوردن سرعت اینترنت شبانه هم با
قوانین داخلی و هم بین المللی مغایرت داره