همونطور که آقا جواد گفتن خیلی کمه این چیزی که گفتین.نقل قول:
ولی TP- Link یه مودم داره که تک پورته و وایرلسم هست قیمتشم حدود 40 تومنه
بردشم فکر کنم خوب باشه اگه جواب نداد میتونی انتنشا عوض کنی.
مدل دقیقشا نمیدونم سعی میکنم پیدا کنم بهت بگم
Printable View
همونطور که آقا جواد گفتن خیلی کمه این چیزی که گفتین.نقل قول:
ولی TP- Link یه مودم داره که تک پورته و وایرلسم هست قیمتشم حدود 40 تومنه
بردشم فکر کنم خوب باشه اگه جواب نداد میتونی انتنشا عوض کنی.
مدل دقیقشا نمیدونم سعی میکنم پیدا کنم بهت بگم
نه ست نكردم .نقل قول:
با پشتي باني آي اس پي هم تماس گرفتم گويا تي پي لينك ها مودم هاي مشگل سازي هستن و بگير نگير دارن كه يعضي هاشون با ريست مك آدرس درست ميشن اما براي من درست نشد خواهشن دوستان ديگه اي كه ميخوان از اين برند خريد كنن احتياط كنن و قبلش خوب تحقيق كنن من فقط به خاطر قدرت وايرلس اين مدل رو خريدم راستي اين مدل به شدت هم داغ ميكنه كلاَ ديگه از 100 متري اين برند هم رد نميشم . در ادامه
رفتم يك Cnet گرفتم خيلي راحت كانكت شد گرماش هم خيلي كمتره از تي پي و برد وايرلسش هم تنها يكم كمتره از تي پي هست با وجود يك آنتنه بودن ( يك آنتن 5 db داره ) آنتنش هم قابليت تعويض شدن داره مثل تي پي ساخت تايوان . قيمتش هم كمتره كوچيكتر هم هست و ...
سلام
دوستان اخیرا با مودم SMC مدل 7901WBRA2 یک مشکلی پیدا کردم و اونهم اینه که من روی وایرلس این مودم پسورد گذاشتم،ولی یک بار
که خواستم یک گوشی را با وایرلس بهش وصل کنم دیدم که پسورد نخواست،الان با گوشی خودمم که تست کردم دیدم که پسورد نخواست!؟
خواستم وارد تنظیمات بشم که ای پی مودم من 192.168.2.1 هستش (زیر خود مودم هم نوشته) ولی وارد نمی شه و ارور می دهد!؟حالا
می خواستم ببینم کسی راه حلی داره؟ممنون.
بای
چه اروری میده؟نقل قول:
یوزر و پسوورد برای ورود به تنظیمات مودما میزنی؟(User=admin,password=admin)
اروری که نمیده،بعد از وارد کردن ای پی،صفحه باز نمی شه و اصلا به قسمت پرسیدن یوزر و پسورد نمی رسه،جالبه الاننقل قول:
تست کردم صفحه باز شد و با موفقیت وارد پنل شد :) ممنون.
سلام دوستان . من وقتی میخوام تنظیمات مودم وایرلسمو درست کنم اونجا که میخوام WEP 128 –bits رو انتخاب کنم نمیشه پیام میده باید اول wps رو خاموش کنم بعد .
چی هست این چجوری باید خاموش کنمش ؟
یه دگمه رو مودم بود زدم ولی نشد بازم همین جوابو میده
WPS مخفف WiFi Protected Setup هست و استانداردی هست برای برقراری ارتباط وایرلس به صورت امن و راحت.و با فشار دادن یک کلید میتونید بدون وارد کردن چیزی ارتباط وایرلسا برقرا کنید.(البته یک PIN باید وارد کنی)نقل قول:
برای خاموش کردنشم در تنظیمات مودم و قسمت wireless قسمت WPS یا WiFi Protected setup را پیدا کن و Disable کن.
اگه نتونستی یه عکس از صفحه تنظیمات مودم بذار تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
مدل مودم چیه؟
البته اینم بگم بهتره از شیوه رمزگذاری WPA2 استفاده کنی که خیلی امن تر از WEP هست.
این کارو کردم درست شد ولی چراغ اینترنت رو مودم هنوز خاموشه
تنظیمات مودما چه جوری انجام دادین؟(حالت Bridge یا PPPOE)نقل قول:
اگه حالت Bridge باشه که چراغ اینترنت روشن نمیشه و شما باید با کانکشن وصل بشید
اگه حالت PPPOE باشه تست کن ببین یوزر و پسووردا درست ست کرده باشی و تنظیمات دیگه را هم درست انجام دادی(VPI,VCI,....)
سلام دوستان
یه مشکل اساسی لطفا پاسخ و راهنمایی
مودم من دی لینک 2520 هستش . برای اتصال بدون کانکشن اونو ریست کردم. الان هرکاری می کنم و تنظیمات را انجام می دم به اینترنت وصل نمیشه . خسته شدم از بس تنظیمات مختلف رو انجام دادم. کسی می تونه منو راهنمایی کنه. اینترنت از مخابرات دارم
سلم.یعنی چه برای اتصال بدون کانکشن اونا ریست کردید؟نقل قول:
یعنی قبلا با کانکشن وصل میشدید حالا میخواستید به صورت اتوماتیک وصل بشد مودما ریست کردید تا تنظیماتا اتوماتیک کننید.؟درست فهمیدم؟
شما باید تو صفحه تنظیمات مودم بری تو قسمت WAN و بعد یک کانکشن Add کنی و موقع ساختن کانکشن نوعشا از نوع PPPOE انتخاب کنی و یوز و پسووردا روی خود مودم ست کنی و .....
دقیق بگو میخوای چیکار کنی تا برات توضیح بدم.
در آخر حتما یادت باشه مودما Save/Reboot کنی.
ممنون دوست عزیرنقل قول:
بله منظورم رو متوجه شدید. ولی الان همه این کارها رو انجام میدم ولی اینترنت ندارم ارور میده فکر کنم ارور 678
خوب شما اگه مودما اتوماتیک کردید (حالت PPPOE) دیگه نیاز نیست که با کانکشن وصل بشید که خطای 678 بده.نقل قول:
وقتی تنظیمات اتوماتیک باشه چراغ Internet روی مودم روشن میشه و اینترنت وصله و دیگه نیازی نیست شما با کانکشن وصل بشید
الان مودما حالت PPPOE تنظیم کردید؟ چراغ Internet روشنه؟
مودم بنده تی پی لینک مدل TD-W8951ND هستش.
من زیاد آنلاین بازی میکنم.
البته قبلش یه مودم از دی لینک داشتم.
با دی لینک مشکلی نداشتم.
ولی از وقتی که این تی پی لینک رو دارم استفاده میکنم ( من بازی ارباب حلقه ها رو از طریق گیم رنجر بازی میکنم ) توی بازی نمیتونم هاست بیشتر از 4 بازیکن باشم.
دقیق تر بگم که من یه هاست میسازم که 8 نفر یا 4 نفری بتونیم بازی کنیم.ولی در حال حاضر وقتی بیشتر از 1 نفر بهم جوین میشه بقیه رو Drop میکنه.( یعنی همون Kick )
من حتی ویندوز رو عوض کردم و با یه اکانت دیگه هم امتحان کردم.تنظیمات مودم رو ریست کردم ولی بازم مشکل پابرجاست.
درنهایت رفتم از دوستم که یه مودم ASUS DSL-G31 گرفتم و با اون تست کردم مشکل حل شد.
حالا میخوام بدونم این مودم من TP-Link TD-W8951ND مشکلش چیه ؟
امکانش هست یه کانفیگ خوب شما بهم بدید و منم واردش کنم و از همون کانفیگ استفاده کنه !
در ضمن من از مخابرات اینترنت دارم.
طبـــــــــــق معمول یه یک ماهی باید بایستم تا یکی یه جوابی به ما بده. ( :13: )نقل قول:
کسی نیــــــــست ؟
سلام به همه رفقا
می گم بچه ها الان ارزونترین مودم وای فای چنده و مدش چیه ؟؟
فكر كنم مودمي به نام MaxLink باشه و قيمتش چيزي حدود 55 تا 60 هست.نقل قول:
شاد باشيد:40:
بله همینطور که دوست خوبم آقا جواد گفتن ارزون ترینش همون Maxlink هست .نقل قول:
ولی پیشنهاد میکنم نگیرید چون مودم بی کیفیتی هستش.
من مودم tplink8817 دارم نمیتونم وارد تنظیماتش بشم حتی مودم رو هم ریست کردم بازم جواب نداد چیکار کنم؟
با سلام
من مودم d-link dsl2730u دارم وایرلسش خوب کار نمیکند مرتب قطع وصل میشه منو راهنمایی کنید
چک کن ببین IP به صورت دستی روی کارت شبکه ست نشده باشهنقل قول:
بعدشم تنظیمات مرورگرا چک کن .پ ر و ک س ی روش ست نشده باشه.اگه IE داری یبار ریستش کن.
یبار مودما ریست کنید ببینید چی میشهنقل قول:
با یک دستگاه دیگه(لپ تاپ یا موبایل دیگه ) به مودم وصل بشید که مطمئن بشید که مشکل از مودم هست و از لپ تاپ یا موبایل و .... نیست.
اگه دیدید فرقی نکرد باید ببرید برای تعمیر یا گارانتی.
سلام دوستان
چه جوری باید مودم tp link td 8811 را در حالت bridge تنظیم کرد؟
وقتی ما در مودم را در حالت bridge تنظیم کنیم کانفیگ کردن مودم فرق میکند؟
و چه جوری باید سیستم امنیتی مودم را فعال کرد؟
و در آخر :
سپاس
تو قسمت Advanced Setup و بخش WAN که میخوای کانکشن بسازی به جای اینکه PPPOE را انتخاب کنی Bridge را انتخاب کن .نقل قول:
در این حالت دیگه نباید یوزر و پسووردا روی مودم ست کنی بلکه باید تو ویندوز باید کانکشن Broadband بسازی و یوزر و پسووردا توش وارد کنی و وصل بشی
منظورتون از سیستم امنیتی چیه؟
منظورم اینه که کسی نتونه وارد تنظیماته مودمم بشهنقل قول:
چه جوری باید کانکشن Broadband ساخت؟
ببخشید من اینقدر سوال می پرسم:11:
سلام دوستان. من یه ماه پیش از مخابرات 256 گرفتم و وضعیت اینترنتم هم تعریفی نداره..سرعت دانلودم 32 هست ولی ثابت نمیمونه و هی پایین و بالا میشه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقتا که روشن میکنم سرعتم خیلی پایینه و سرعت دانلودم 10 اینا میشه و یه کم که سیم تلفن رو جا به جا و دستکاری میکنم درست میشه..بازی آنلاین هم که بازی میکنم وسطاش خیلی لگ میشه. وقتی هم که کانکتم از تلفن صدای خش خش میاد.. به نظرتون مشکل چیه؟؟!
ممنون میشم اگه کمکم کنید
خواهشنقل قول:
شما میتونی رمز ورود به تنظیمات مودما عوض کنی برو تو این قسمت و رمزا عوض کن:
Managemaent>>Access Control>>Password
برای ساختن کانکشن Broadband هم بگو ویندوزت چیه تا راهنماییت کنم.
خوب شما باید برای هر گوشی تلفن که تو خونه دارید یک عدد نویزگیر یا همون Splitter بذارید.(حتما واجب واجبه )نقل قول:
سرعت 256 که گرفتید هم سرعت دانلودش همون 32 هست در حالت عادی مگر اینکه پهنای باندا باز گذاشته باشن و سرعت دانلود بیشتر بشه.
شما Splitter بذار به احتمال زیاد مشکلت حل میشه. هم تلفن ها دیگه خش خش نمیکنن و هم دیگه قطعی نداری و هم سرعتت بیشتر میشه.چون بدون Splitter نویز رو خط تلفونته و سرعتت هم کم میشه
سلامنقل قول:
عید مبارک
من ویندوزم xp هستش
سلام.شما هم مبارکنقل قول:
برو به این مسیر
Start>>All programs>>accessories>>comunication>>New Connection wizard
پنجره اول Next
پنجره دوم روی همون Connetc to the Internet باشه و Next کن
پنجره سوم گزینه Setup my connection manually را انتخاب کن و Next
پنجره چهارم Connect using a broadband connection that requires a user name and password را انتخاب کن و next
در پنجره بعدی یک نام برای کانکشن بذار.فرقی نمیکنه چی بذاری
پنجره بعدی میتونی User وpassword را بنویسی ولی اگه ننوشتی هم اشکال نداره وقتی کانکشن ساخته شد میتونی توش وارد کنی
در مرحله اخر هم تیک add a shortcut to this ..... را بزن تا میانبر کانکشن را برات روی صفحه بیاره.
حالا وقتی روی کانکشن کلید کنی یک صفحه میاد که یوزر و پسووردا باید توش وارد کنی و Connect را بزنی تا وصل اینترنت بشی.
ممنونمنقل قول:
توضیح شما بدردم خورد
با سلام
بنده قبلا موقعی که می خواستم مودمم رو کانفیگ کنم مرورگر رو که باز می کردم و می نوشتم 192.168.1.1 میرفت تو صفحه مودم اما الان حتما باید تو قسمت تنظیمات لن و در قسمت internet protocol 4 حتما ای پی 192.168.1.2 و ... وارد کنم تا بتونم تو مرورگر اون ای پی 192.168.1.1 رو که بزنم وارد بشه لطفا راهنمایی کنید چون الان تازه از مخابرات اینترنت گرفتم و مشکل دارم برای اتصال
حتما DHCP مودم غیر فعاله که کارت شبکه به صورت خودکار IP نمیگیره و شما مجبورید به صورت دستی IP را وارد کنید.نقل قول:
به صورت دستی هم اگه ست کنید اشکال نداره و شما هم میتونید وارد تنظیمات مودم بشید و هم میتونید به اینترنت وصل بشید.
اگه تنظیمات مودم به صورت اتوماتیک هست و خود مودم به صورت خودکار آنلاین میشه حتما باید Defualt Gateway و DNS هم ست کنید تا بتونید وصل بشید.Defualt Gateway را بذارید IP مودم همون 192.168.1.1 و DNS هم میتونید DNS های مختلف بذارید مثل 4.2.2.2 و ......
اگه با کانکشن وصل اینترنت میشد و خود مودم به صورت خودکار وصل نمیشه فقط گذاشتن همون IP کافیه.همون 192.168.1.2 که به جای 2 میتونید عددی بین 2 تا 254 هم بذارید فرقی نمیکنه.
ممنون از کمکتون من تونستم به اینترنت متصل بشم اما همچنان باید ای پی وارد قسمت lan باشه شما که گفتید DHCP غیر فعاله چطوری می تونم اینو فعال کنم باید کدوم قسمت از تنظیمات مودم برمنقل قول:
مودم من tplink هستش
DHCP روی اکثر مودما به صورت پیش فرض فعاله.
برو تو تنظیمات مودم قسمت Advanced Setup و بعد قسمت LAN و اونجا Enable DHCP را بزن.
شاید مسیرش تو مودم شما فرق کنه ولی حتما باید بری تو قسمت LAN
اگه نتونستی مدل دقیق مودمتا بگو تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
ما یه مشکلی داریم که هنگام وصل کردن کابل usb مودم و Network Adabtor و دیگه وارد اون قسمت شد می خواستم بدونم مشکل از کجاست در ضمن من از ویندوز 7 نسخه 32bit استفاده می کنم
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
سوالتون خیلی نامفهومه من که نفهمیدم.میشه واضح تر توضیح بدبد؟نقل قول:
چه جوری پورت 23 را در مودم 8961 tp link می توان غیر فعال کرد؟
آقا من 1 هفته هست كه چراغ adsl عشقي شده . در طوله روز مثلا 3 ساعت خاموش ميشه 2 ساعت وصله . بعد وقتي خاموشه چراغ و مودم و ميبرم ميزنم سر سيم ورودي . اونجام قطعه . زنگ زدم پشتيباني پورتم رو چك كردن گفتن درسته . پس مشكل از كجا ميتونه باشه ؟ ممكنه از مودم باشه ؟ DLINK 2730 N150
فريم وير رو آپديت كنم ؟ گارانتي كه باتل نميشه با اين كار ؟
نقل قول:
دوست عزیز برای این مورد 2 حالت وجود داره:
1- مودمتون مشکل داشته باشه
2- خططتون از لحاظ فیزیکی به مشکل برخورد کرده باشه
برای اطمینان از این موضوع مودمتون رو ببرید یه جای دیگه و امتحان کنید.
اگه دیدید که مشکلی در مودمتون وجود نداره به مخابرات اعلام خرابی کنید و بگید بیان خططتون رو چک کنند.
بیشتر سیم کشی مخابرات ایراد داره و همین مسئله باعث میشه که خیلی اوقات سیگنال خوبی نداشته باشید.
شاد باشید:40: