تو سایت نیست فقط دست ما نماینده هاست!:n10:نقل قول:
اگه میخوای پ.خ بده حرف بزنیم!
حسین شبانه ها درست شده یا هنوز تو گل گیر میکنه؟!:n02:
Printable View
تو سایت نیست فقط دست ما نماینده هاست!:n10:نقل قول:
اگه میخوای پ.خ بده حرف بزنیم!
حسین شبانه ها درست شده یا هنوز تو گل گیر میکنه؟!:n02:
236.57+196.20+358.18=790.95نقل قول:
داری شوخی میکنی دیگه ؟
یعنی جشنواره تا 800 میره بالا سرعت دانلود ؟
گوش شیطون و....... کر بعد از ماه مهمونی خدا مثل اینکه وضعیت داره بهتر میشه :n20::n20:
باید از امروز برای ماه رمضون بعدی فرهنگ سازی کنیم مثلا" در ماه رمضان استفاده از اینترنت اشکال شرعی دارد اونم تو تایم شبانه :n02:
چراکنه............!نقل قول:
ماه بعد که سرویس مکس نتم تموم شد هماهنگ میشم
یاشا
نه بابا داره میترکونه:n02:نقل قول:
اون مسیر ترکیه با اینک هپینگ های اروپایی میداد پهنای باندش برای تبریز پاسخ گو نبود برای همین انداختن جنوب تا یکم اونا حال کنن با تایم اوت :n02:
:n02:نقل قول:
نه بابا اون بالایی (اولی) استوپ شده بود :n02: اونو نباید حساب میکردی:n08:
امشب شکر خدا دانلود بد نبود میشد بالای 10 گیگ گرفت:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
والا ترافیک مصرفیم رو نمی تونم دقیق بگم چون هم دانلود می کنم و هم وب گردی تفکیک پذیر نیست
شما این مصرفتون رو با وی پی ا ن هست یا نه منظورم اینه که مثلا در روز چند ساعت از وی پی استفاده کردین شنیدم مصرف رو بالا می بره
از این لحاظ حرفتون رو قبول دارم :n01: باهاتون موافقم
یعنی شما شبا 4200 MB دانلود می کنید؟ این طور که خیلی عالیه
این سرویس پیشنهادی شما turbo هست؟ درسته؟
این سرویس تابستانی مهلتش تا کی هست؟
والا این طور که معلومه بله قید نامحدود رو خواهم زدنقل قول:
اگر با ترافیک وب گردیش کنار بیام 100 درصد عوضش می کنم
از اسمش اونجوری که معلومه باید تا تابستان باشه:n01:(بستگی به خودشون داره)نقل قول:
دیشب سرعت دانولد از ساعت 2 تا 3 رسما به فنا رفته بود :n22: ( کلا 650 مگابیت تو این یه ساعت دانلود کرد )
اما خدا رو شکر از ساعت 3 به بعد تو هر ساعت 1.5 تا 1.6 گیگ دانلود داشتم .
که در کل دیشب 8.5 گیگ دانلود داشتم . خدا بده برکت :n16:ولی کاش یه جوری اون یه ساعت هم از دست نمیرفت . :n27:
حسین یه عکس از قسمت hourly rates نرم افزارت بذار ببین به تفکیک در مقایسه با من چقدر دانلود کردی :n13:
مال منم تو این ساعت کم بود ولی نه این همه
حسین مودلاسیونت روی ای دی اس ال گذاشتی ؟
اون دو تا تیک داره تو همون قسمت اونا رو گذاشتی بمونه یا برداشتی ؟
و یه سوال چطوری میشه پاسورد خط ای دی اس المون رو عوض کنیم ؟
ماکس نت 2 مگ برنزی با این همه هزینه :n27:
من از ساکس استفاده میکنم که همیشه فعاله زیاد تو مصرف تاثیر گذار نیستنقل قول:
سرویس من کلاسیک هست دیشب سرعتم 245 تا میانگین بود میتونی رو همین 245 تا حساب باز کنی سرعت 200 تا با یک یا 2 تا لینک بود ولی با 4 یا 5 تا لینک سرعت میانگین میشه 245 تا
و البته سرویس تابستانی هم 450 تا سرعت داره:n01:
ببینید این سرویسی که من گفتم یعنی 12 گیگ واسه وبگردی اکثر پر مصرف ها کافیه و واسه دانلود هم بهتره
خودتون حساب کنید با نامحدود چقدر میتونید دانلود کنید و با این سرویس چقدر
پس هم واسه وبگردی کافیه هم سرعتت 10 برابر بیشتره هم بیشتر دانلود میکنی
دلیلی واسه انتخاب نا محدود میمونه؟
فقط باید روزا دانلود نکنی و همه رو نگه داری واسه شب
مسیر بعد ایران از سوئیس میگذره
Tracing route to d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 28 ms 27 ms 27 ms 172.20.1.249
3 27 ms 27 ms 27 ms 172.20.1.253
4 27 ms 27 ms 28 ms 10.104.27.130
5 38 ms 41 ms 39 ms 217.218.155.246
6 39 ms 39 ms 39 ms 10.201.42.18
7 42 ms 42 ms 41 ms 10.10.53.30
8 258 ms 253 ms 257 ms ldn-b1-link.telia.net [213.248.92.137]
9 257 ms * * ldn-bb1-link.telia.net [80.91.248.90]
10 * * * Request timed out.
11 257 ms 255 ms 253 ms level3-ic-143383-ldn-b5.c.telia.net [213.248.96.
38]
12 * 259 ms 257 ms d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
Trace complete.
از پنل هماراسیستمنقل قول:
روی G.dmtنقل قول:
انکس ال و ام برای مود adsl هست و به درد G.dmt نمیخوره
با تست هایی که انجام دادم . بهترین مود برای وب گردی همین G.dmt هستش . از طرفی پایدارترین مود برای وب گردی و دانلود مود ANSI T1.413 هستش . مود adsl هم یه مود معمولی هستش نه بد هستش نه عالی . تنها مزیتش اینکه نزدیکترین مود به استاندارد مخابرات هستش . یه نکته عجیب اینکه چرا مخابرات مود adsl + رو ساپورت نمیکنه و وقتی رو این مود میذارم اصلا چراغ ای دی اس ال روشن نمیشه !!!!!!!!!!!!در هر صورت من بیشتر اوقات مودم روی این گزینه هاست . ADSL Mode : T1 .413 ADSL Type A/I/J/L/M: Annex Bitswap Enable SRA Enable این دو تا گزینه هم همیشه تیکشون فعال هستش حالا حسین نظر تو چی هستش نیاز به تغییر هستش یا همین خوبه ؟نقل قول:
برای من تفاوت مود ها روی مسیر ترکیه خیلی بیشتر بود چون با مود ADSL پینگم خیلی کم میشدنقل قول:
ولی از اونطرف هم نویزم زیاد میشد
ولی با مود G.dmt پینگ زیاد میشد و نویز کم
ولی الان هیچکدوم باهم فرق ندارن یکی شدن(راستی ADSL+ هم برای من کار نمیکنه)
من از iranfilm اکانت گرفتم.
ببینم امشب چقدر دان می کنم. (با 6 لینک همزمان)
من که پری شب با 4 تا 10 گیگ دانلود زدمنقل قول:
سرور ایران فیلم ریده
امشب اصلا دانلود نمیده
هر چی دانلود داشتم باهاش رو با Uptobox لیچ کردم سرعتش تک لینک 250 :n02: جالبه سرعت از آسان دانلود 100 :n08:
2 ساعت اول قاطی کرده بود. ولی بعدش تقریبا درست شد.نقل قول:
دیشب دوباره فیکس 8.5 گیگ دانلود داشتم :n01: نمی دونم چرا از ساعت 2 تا 3 برای من سرعت بازی در میاره !!! بلافاصله از 3 تا 8 سرعت نرمال میشه !
یشب از ساعت 2 تا 3 تونست 1 گیگ دانلود بزنه . و از 3 تا 8 تو هر ساعت 1.57 گیگ دانلود زده . بازم جای شکر داره نسبت به صبا نت دزد . :n08:
شبانه من از منظر 2 نرم افزار مانیتورینگ:
باتوجه به این که بعد تایستان سرویس من تموم می شه نمی تونم از سرویس تابستانی استفاده کنمنقل قول:
برای همین می خوام موقع تمدید از سرویس توربو 4 گیگ استفاده کنم؟ نظرتون چیه؟ چه سرعتی برا دانلود می ده شبا؟
کلاسیک بهتره یا توربو؟
توی سرویس من اگه 24 ساعت دانلود کنم می شه 1.6 گیگ سرویس پیشنهادی شما 4218 :n01:
نه دیگه :n02: البته فوقش اگه پهنا تموم شد می خریم دیگه چاره ای نیست :n02:
بهترین پیشنهاد رو دادین نظرم عوض شد ممنون :n01:
سرعت توربو رو حسین جان لطف میکنننقل قول:
هی میگه ها ولی من یادم میره:n02:
فک کنم 350 تا بود:n13:
مطمئنا توربو بهتره چون سرعت بالایی داره
ولی بستگی به خود شما داره
اگه زیاد دانلود میکنید توربو مناسبتره ولی اگه نه هزینه بیشتری میشه براتون
منکه خودم دانلود هامو کردم الان فوقش هفته ای چند گیگ دانلود دارم که همین کلاسیک کارمو راه میندازه
البته چون شما بار اولتونه میخوایید محدود بگیرید هر فایلی که ببینید دانلود میکنین:n18: پس همون توربو رو بگیرید بهتره
در ضمن با کلاسیک اگه سرعت کم نشه تو 6 ساعت میشه 5 گیگ دانلود کرد نه 4 گیگ:n05:
کسی اینجا از فید ریدر استفاده میکنه؟
کدوم؟
کسی میدونه چرا ایران فیلم لینک دانلود از خود سایتش نمیده!!!
قبلا ها لیچ میگردم ولی الان اصلا لینک دانلود نمیاره:n21:
حسین ایران فیلم که برای مشترکینش لینک دانلود مستقیم میده ! از طرفی برای غیر مشترکین هم لینک دانلود غیر مستقیم از سرور های مختلف میده !:n26:
حسین این دندون طمع بدست اوردن سرعت بیشتر رو بکن بنداز دور :n08: بابا 9 - 10 گیگ برای هر شب خوبه دیگه :n02: من خودم به بالاتر از 8 گیگ برای هر شب راضیه راضیم :n20::n19:
واسه حسین اینترنت کره جنوبی رو هم بدن بازم راضی نمیشه
اون لینک دانلود مستقیم ولی بدون قابلیت ریزوم و تک کانکشن رو میگمنقل قول:
قبلا اونارو لیچ میکردم و از با سرعت خیلی بیشتر دانلود میکردم ولی از دیشب همون لینک رو هم نمیده:n02:
انصافا اگر شبانه صبانت رو میدید چی می گفتین ؟؟؟!!!! سرعت روزانه اش شاید از روزانه مخابرات هم بالاتر بود ولی شبانه اش با جر دادن خودش نهایتا 3 گیگ دانلود می کرد :n08: حالا جالبه من سه ماهه گرفته بودم ولی به یک ماه نکشید با دردسر فراوان و سریش بازی :n25: جمع اوریش کردم و مخابرات رو گرفتم . اگر بشه تو شهریور این سرویس رو 3 ماهه دیگه تمیدید کرد که چه بهتر اگر نه سرویس 3 ماهه توربو میگیرم که فکر کنم بشه 5 گیگ دانلود کرد باهاش که با توجه به اینکه اکثر دانولد هامو انجام دادم برام کافی هستش :n11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب از ساعت 2 تا 3 با 10 تا لینک همزمان بازم حداکثر سرعت رو با سرور تینی مووی به دست نمیاوردم !!!!!!!!!!! امشب برای این یک ساعت هم برنامه دارم 15 تا لینک همزمان میذارم برای دانلود توو این یک ساعت و بعد از ساعت 3 میارمش رو 8 تا لینک .
امروز رفتم کمی پریز های ورودی تلفن خونه رو تمیز کاری و سرویس کردم و اومدم یه تست با اسپید تست و سرور تبریز گرفتم دیدم کمی بهبود دارم :n08:
ی پیام برام فرستاده بودن ی سرور دوم خیلی قوی برا بالا بردن پهنا و عدم افت سرعت راه اندازی کردیم و از همه سایت های دانلود حتی نرم افزار داخلی زدیم جلو . از اون ب بعد اینجوری شدهنقل قول:
امشب مسیرم افتاده رو مسیر سویس و اصلااااااااااا و بدا حتی 1 بایت هم افت سرعت نداره :n12::n12::n12::n12:
چندین شب بود که از ساعت 2 تا 3 افت شدیدی میکرد ولی امشب از همون دقیقه اولش مثل موشک داره دانلود میکنه :n19:
مال منم با 2 لینک با حداکثر سرعت
جدایی نادر از سیمینه یا یه جدای دیگه ؟نقل قول:
مسیر سویس عالیه اصلا کمبود پهنای باند ندارهنقل قول:
خدا اونی رو که اون مسیر آشغال ترکیه رو از ما گرفت به بهترین نعمتها پاداش بده :n12::n10::n10::n10:
نه یه جدایی دیگه خخخخخخخخخ:n08:نقل قول: