سلام دوستان
downstream , upstream سرعت 1024 محدود اندیشه باید چند باشه؟ سرعت دانلودش چقدره؟
Printable View
سلام دوستان
downstream , upstream سرعت 1024 محدود اندیشه باید چند باشه؟ سرعت دانلودش چقدره؟
دوستان رشتی کسی از شرکت نوین نت استفاده میکنه ؟ کیفیتش چطوره ؟
نه بابا شایعست. بشنو باور نکن. من زنگ زدم اندیشه گفتم جریان این اینترنت ملی چیه؟ یه آقاهه ور داشت گفت ما هیچ اطلاعاتی در این زمینه نداریم. یعنی می شه چنین چیزی باشه اما شرکت ها مطلع نباشن؟:18:نقل قول:
آدرسش اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه این موضوع از اساس به نفع شرکت ها نیست همونطور که به نفع مصرف کننده ها نیست !!نقل قول:
بابا این مسخره بازی چیه آخه ؟ به این میگن نت. از هر چیزی پینگ میگیرم ، عالیه ولی بیشتر سایتا رو به صورت عادی نمی تونم باز کنم و حتما باید شیلتر شکن استفاده کنم تا سایتا باز شه . از امروز بعداز ظهر یکدفعه اینطوری شد.اما سرعت دانلود طبق معموله.
256 نامحدود مخابرات
تو شهرما هم این isp تازه اومده ولی هنوز تستش نکردم!!نقل قول:
نقل قول:
هه هه. حدود یک هفته پیش یه روز ما اینترنت نداشتیم بعد که وصل شد داغون شد (اینه برا تو شد یه سایت رو می خواد بالا بیاره 5مین بیشتر طول میده آخر هم نمیاره) اینا نشانه های ملی شدنه اینترنته :31:
حالا اون رو ولش چطوری داداش :دی
اعصاب خط خطی:24:نقل قول:
کدوم isp ?
اندیشه سبز خزر - لشت نشانقل قول:
سلام
کسی سرویس 1 مگ 1 به 10 شاتل رو تو رشت امتحان کرده ؟ اگه آره چطوره ؟
اگه دنس گوگل میزنی حتما عوض کن چون شیلتر شده بسیاری از سایتها یا دیر لود میشن یا اصلا و دنس ایرانی بزن مثل
217.218.29.3
217.218.127.127
نقل قول:
اهوم دقیقا من همین مشکلاتو دارم راستی اینترنت ملی بشه ما بازم میتونیم بایم p30wolrd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ ما که بچه های خوبی هستیمنقل قول:
دوستان کسی از شرکت نوین نت تو رشت استفاده میکنه؟
نمیدونین خدماتش در چه سطحیه؟
ممنون
این به دلیله که بیشتر سایت ها به گوگل لینک میشند ، پس وقتی گوگل باز نشه معنیش اینه که بیشتر سایت ها یا باز نمیشند یا بسختی ...نقل قول:
فکر نمیکنم بشه اخه نمیشه مردم دیگه کسی اینترنت نمیخره isp ها هم کلا جمع میشن حتما ؟!!!
نقل قول:
چند وقته اومده ؟نا اشناس/ الکی خودتو اذیت نکننقل قول:
همه مردم اخرش میان اندیشه پشتیبانیش منهای 3 ماه تابستون خوبه به نظرم
اخه بدونه اینترنت که نمیشه زندگی کرد.میشه ؟ !! :41:نقل قول:
اشتباه می کنی همین آشـــ است همین کاسه!نقل قول:
خصوصا اگه سرعت و قیمتش مطلوب تر بشه خودم هم میرم میگیرم!!
البته همه ی سایت ها که بسته نمیشه میشه p30world رفت
فکر کنم نت ملی شه نمی شه از سا//کس و ... استفاده کرد و فیلت.ر رو دور زد!!
چرا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون وقت face book چی میشه !!! ؟؟؟ :37:نقل قول:
نه داداش فروم p30world هم باز نمی شه چون سرورش تو کاناداستنقل قول:
اینجا می تونی ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ask هم همینطوره. بچه های شرکتهای دیگه هم گزارش بدن دیگه. همه همین مشکلو دارن؟؟؟نقل قول:
انگار هیچ سایتی هم کامل load نمی شه.
من فیس بوک نمیرم :دی cloob.com و facenama هست :دینقل قول:
البته باید دید چی میشه!
اهههه . اصلا .ربطی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اگه اینطوری باشه همه اعتراض می کنن کار کلی مردم و سازمان ها با همین سایت های خارجی انجام میشه ... همینطور تو تحقیق کردن از سایت های خارجی !!نقل قول:
p30world کافیه که با مسئولین ict و از اینجور چیز ها هماهنگی کنه که تو نت ملی قرار بگیره...
وقتی نت ملی شد سایت هایی که الان فی.لتر شده هستند نمی تونی بری (احتمالا سا/کس هم ببندن)
البته دوست عزیز تمام این حرف ها بیشتر حدس و گمان است تا نت ملی نیاد و نبینیم نمی تونیم بگیم چیه
فکر کنم دارن یه کار های می کنن ... که به احتمال زیاد به اینترنت ملی ربط دارهنقل قول:
به نظرت اون موقع میشه از اینترنت ماهواره ای استفاده کرد ؟نقل قول:
اخه face nama و cloob صفا ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه همه چیز به حالت عادی برگشت (الان جیمیل برام بالا اومد و سایت هایی که بیخودی کلی زمان میبرد تا لود شن با همون سرعت همیشگی بالا میان) فعلآ که همه چی ارومه :7: امیدوارم دیگه همچین ایده های مسخره ای رو پیاده نکنن
همه چیز آرومه , حداقل واسه بازی آنلاین که مشکلی نیست , پینگ پائین و منظم مخصوصا با سرورهای روسیه :دی
صد البته تعداد کسانی که بعد از ملی شدن نت اینترنت ماهواره ای خواهند گرفت بیشتر خواهد شد!نقل قول:
مگر آن که قبل آن ماهواره ها را جمع گردانند :31:
میدونی شرکت های هستند که بیماری های مثل انفلانزا خوکی رو پخش می کنن بعد چند وقت از بین میرهنقل قول:
بعدش انفلانزا فلان و فلان و فلان! اینجا که دیگه برات تقریبا عادی شده
ولی پشت پرده یه چیز های دیگست این انفلانزاهای که تا الان بودن همه برای آماده سازی هستن که وقتی انفلانزا اصلی رو فرستادن کسی سر و صدا نکنه
حکایت (ملی شدن) اینترنت ایران هم همینه!
از رشت كسي شاتل داره؟ سرعت دانلودم تو روز30 هس كسي سرعتش اينجوريه؟
دوستان اینجا کسی نت مخابرات داره ؟؟
من شب از ساعا 3 تا 7 نتم بیشتر از 100 بار قطع میشه
میخام ببینم نمیتونم عوض کنم به اندیشه ؟؟؟
این شرکت پارس آنلاین چطوریاست ؟؟ خوبه ؟؟
نت مخابرات کجا؟ من حومه ی رشتم همچین مشکلی ندارم فعلا.نقل قول:
لاهیجاننقل قول:
پارس آنلاین چجوریاست ؟؟ اونایی که دارن یه نظر بدن
بچه ها کسی 256 نامحدود داره اینجا؟ سرعتش چنده دقیقا !شبو روز فرق داره؟!
اگه حجمیشم کسی داره بگه لطقا سرعتشو یعنی 256 حجمی تو شب و روز سرعتش چنده!شب منظورم دانلود شبانشه!
البته اندیشه سبزو میگم!
سلام. به صورت اتفاقی اومدم این تاپیک. من حدود 1 سال هست که اندیشه سبز خزر رو به صورت نامحدود دارم از رودسر. 1-متوسط سرعتش 32 کیلوبایت هست. 2-قیمتش هم که به صورت آنلاین می خرم فک کنم حدود 27800 هستش. البته بعضی مواقع که به صورت آنلاین می خرم تمدید نمیشه که با یه تماس با پشتیبانی مشکل حل میشه و خودشون تمدید رو انجام می دن. 3-توی نامحدود سرعت روز و شب تقریباً یکی هست. سرعت های روز و شب رو از نرم افزار NetWorx براتون گذاشتم که اولین خونه بعد از خونه های سبز رنگ به ترتیب سرعت دانلود، سرعت آپلود، حجم دانلود شده، حجم آپلود شده و مجموع کل دانلود و آپلود هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4- من 256 و 512 حجمی اندیشه رو هم داشتم. سرعت شبا کمتر از روزها هست. من که یادمه حجمی رو که تو روز می تونستم دانلود کنم حدود 70،60 درصد همون حجم تو شب دانلود می شد. در مجموع به نظرم با توجه به قیمتش برای دانلود خوبه. البته پینگش خیلی خوب نیست که برای من این نکته چندان مهم نیست. البته دقت کنید که این اطلاعات اندیشه از رودسر بود. موفق باشید.نقل قول:
مرسی واقعا!مخصوصا توضیحاتت درباره نامحدود!احتمالا همونو بگیرم! ولی خوب دوست داشتم بدونم تو حالت حجمی سرعت دانلود شبانش رو همین 30 فیکس میشه یا نه!نقل قول:
کلا بین این 3 تا بنظرت برای دانلود کدوم بهتره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 6 گیگابایت در 1 ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 8 گیگابایت در 1 ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه
اگه دوستان دیگه هم اطلاعاتی دارن بگن ممنون میشم!
مرسی واقعا!مخصوصا توضیحاتت درباره نامحدود!احتمالا همونو بگیرم! ولی خوب دوست داشتم بدونم تو حالت حجمی سرعت دانلود شبانش رو همین 30 فیکس میشه یا نه!نقل قول:
کلا بین این 3 تا بنظرت برای دانلود کدوم بهتره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 6 گیگابایت در 1 ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 8 گیگابایت در 1 ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه
اگه دوستان دیگه هم اطلاعاتی دارن بگن ممنون میشم!
من هم 512 حجمی داشتم هم 256 حجمی سرعت دانلودشون هم 512 تو روز ها 120-150 کیلوبایت و 256 60-70نقل قول:
جالبش اینه که 128 بعضی ساعات 40-60 بود البته فقط چند روز بعد دوباره برمیگشت به 16-20
512 شبا افت سرعت داره و سرعتش میشه 60-70 256 هم امتحان نکردم ولی 30-40 فکر کنم بیاد
من خودم نامحدود رو به محدود ترجیح میدم ... اگه شما بازی های آنلاین می کنید یا پینگ برا شما مهمه حجمی بگیر
مرسی! نه پینگ مهم نیست اصلا!فقط دانلود که شما میگی نامحدود بهتره!نقل قول:
من از لاهیجان هستمنقل قول:
256 نامحدود چند وقت پیش داشتم سرعتش 42 بود
روزی 3 الی 3.5 گیگ هم دانلود میکردم
سوالی بود درخدمتیم
ممنون!اینجوری که از حرف شما و بچه ها بر میاد 256 نامحدود از همه بهتره!نقل قول:
شک نکن دوست عزیز 256 نامحدود از همه بهترهنقل قول:
اما یه بدی که داره اینه سیستم 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته باید روشن باشه یا به عبارتی 24/7 :دی
اگه سیستمم 24 ساعت شبانه روز روشن باشه مشکلی پیش نمیاد ( پاور گرین :دی )
شما هم اگه مشکلی نداری همینو بگیر
ببین دوست عزیز نامحدود یه خوبی داره محدود هم یه خوبیه دیگه!! با توجه به شرایط شما نامحدود بهتره!نقل قول:
نگاه کنید 256 محدود سرعت 60 ئه و نامحدود 40 ... با محدود از ساعت 1-7 بزاری میتونی شبی 500 مگابایت دانلود کنی
ولی با محدود شما 4برابر این وقت دارید که دانلود پس به جای 500 مگابایت 1.5گیگ دانلود میکنید.
البته پول برق می آیــد.