من بازی کردم و ازش خوشم نیومد...نقل قول:
smackdown 2011 از این بهتره به نظر من...
من بازی کردم و ازش خوشم نیومد...نقل قول:
smackdown 2011 از این بهتره به نظر من...
نقل قول:WWE All Star بیشتر سبک آرکید داره تا سیمولیشن ولی Smack Down 2011 به واقعیت نزدیکتره.......نقل قول:
راستی LiverBarca جون این آواتارت چقد شبیه بویکاست:31::10:
خب محمد جون خودشه دیگه.یوری بویکانقل قول:
بویکا بویکا بویکا............:31:
سلام..نقل قول:
درسته.. سبکش انمیشنی ساختن.. ولی خیلی باحاله:31:
2011 روی پلی استیشن 2 بازی میکنم.. خیلی کیف میده.. مخصوص 4 نفر که باشیم ...
samack down 2011 پی اس پی مثل پلی استیشن 2 هست؟
یک چیزه دیگه..
دوستانی که قصد خرید psp دارند بین 3000 و go موندن..
من چند روزی go دستم بود میخواستم عوض کنم تست اورده بودم..
باید بگم از خوبی هاش کیفیت ال سی دی بیشتر.. 16 گیگ حافظه داخلی بیشتر هست.. بولوتوث داره ولی برای هندسفری هست.. نه انتقال فایل..
ولی دکمه هاش یک جوریه... یکمی سفت به نظر میاد.. بعد از 1 ساعت بازی کردن دست احساس خستگی میکنه..
در کل من که همون 3004 خودمو ترجیح دادم..
در ضمن الان ساخت go متوقف شده به دلیل پشتیبانی نکردن از UMD و عدم فروش خوب .. سونی همون PSP 3000 خودشو هنوز میسازه..
ولی گفته شده که پشتیبانی میکنه.. تمام بازی ها کار میکنه در صورت لزوم اپدیت هم براش میده.
خجالت نمیکشی میای اسپم میدی............نقل قول:
نه............................نقل قول:
دوستان مموری 16 گیگ چند هست؟
سلام
PSP 1000 تمیز الان چقدر می ارزه ؟
ممنون
مموری 16 می خوره به 3000 ؟ می گفتن سرعتشو می آره پایین که .
نقل قول:نقل قول:
فکر کنم حدود 35 تومن باشه،البته اصل و غیر اصل هم داره...........
سرعت رو هم میاره پایین ولی مشکل ساز نیست.......
یعنی چی مشکل ساز نیست . سرعت بیاد پایین مشکل نیست ؟:18:
می گفتن افتضاح می شه ما رو پشیمان نمودن از 16 :31:
دوستان در رابطه با گیم شیر بین چند تا پی اس پی هم بحث هایی رو بذارید . من یه چند باری انجام دادم . حالش از بازی کردن معمولی بیشتره .
دوستان فکر می کنید پی اس ویتا زمانی که بیاد ایران حدود قیمتش چنده ؟؟؟ ( آرزو به دل موندیم پس (pes) جدیدا رو با سبک پی 3 و ایکس باکس تو پی اس پی ببینیم :31: انشا الله پی اس ویتا می گیریم آرزومون خر کیف شه :31:)
دستتون درد نکنه .
منظورم اینه که خیلی کم سرعت دستگاه رو میاره پایین و اونقدر محسوس نیست..........نقل قول:
توی Game Share هم فقط PES 2011 حال میده،من خودم Fifa باز هستم ولی چون فیفا توی Share سرعتش مید پایین با بچه ها PES 2011 بازی میکنیم و خیلی هم حال میده،توی Game Card که توی PES هستش زده که 1122 بازی انجام دادم............
نقل قول:
بازار ایرانه...اوایل که بیاد چون جنس جدیده و همه ندارن بین 700000 تا 1200000 معامله میشه...:31:
بعد از یک ماه میتونید بین قیمت 550 تا 650 خریداری کنید..:31:
بعد از دو ماه که قیمت ها یواش یواش متعادل میشه بین 350 الی 450 حساب کن:31:
اینجوری باشه که خوبه . رنج پایین اومدن قیمت ها درسته ولی فکر نکنم زمانبندی درست باشه .
سلام..
vita که فقط فعلا معرفی شده...
دوستان کسی سایتی که بازی های اینده psp رو معرفی کنه میدونه؟
فکر میکنید سونی تا کی از psp پشتیبانی کنه?
سلام...نقل قول:
من تا 8 گیگ گذاشتم مشکل افت سرعت رو نداشتم...
خب دوست من شما دارین یک کنسول دستی رو با یک کنسول خونگی مقایسه میکنه:31::31: کاملا معلومه که گرافیک بازی pes و تمام بازی های دیگه خیلی پایینتر از ps3 ,xbox360 هست... اگه مثل اونا بود کسی دیگه انارو نمی خرید..
اصلا نگاه به جثه psp و xbox360 .ps3 بنداز همه چی دستت میاد:40::40::31:
من بد نوشتم ؟؟؟ من گفتم سبک نه گرافیک ( سبک = نوع دویدن ، نوع بازی ، نوع ... ، گرافیک = کیفیت تصویر بازی ). فکر کنم مفهوم باشه . بازی های پی اس پی مثل پی اس 2 می مونه . ولی پی اس ویتا بیشتر شبیه به پی اس 3 هستش ( نوشتم شبیه باز نیاید نگید پی اس 3 فلانه و ... )نقل قول:
بنده خودم 3 تا رم 8 دارم . 16 رو می خواستم بدونم که فهمیدم .
با تشکر
یه سال بود بازی خوب برای PSP نیومده بود تا Patapon 3 و دیگه فکر نکنم چیز خاصی برای PSP بیاد جز همین بازی های چرت آسیای شرقی و به خصوص ژاپن...............نقل قول:
البته به نظر من هر چی باید میومده،دیگه اومده............
ببخشيد من تمام بازيها رو با multiman به راحتي اجرا ميكنم جز fifa 100 و fifa world cup كه اينها در هنگام بازي كرش زيادي دارند.. ميخواستم ببينم چطور ميشه اين مشكل حل كرد؟آيا با آپديت multiman حل ميشه و يا مشكل چيز ديگه هست؟
دادا تاپیک رو اشتباه اومدی[lol]نقل قول:
:31::31::31:
شماها چه طوری با Patapon حال میکنید ؟ :31:نقل قول:
به سختی........:31:نقل قول:
میلاد جون اولاش عادت نداری یه کم سخته ولی یه کم میری جلو بهت خوش میگذره مخصوصا اگه تو مترو بازی کنی با صدای بلند و اونا هی بگن پت پت پت پون:31: و مردم بهت چپ چپ نگاه کنن و به عقلت شک کنن که داری بازی که اونا فکر میکنن ماله بچه های سه ساله هستش رو بازی میکنی:31:
ولی کلا یه ذره بازی کنی باهاش حال میکنی مخصوصا نسخه 3 که این قهرمانه اومده خیلی باحالتر شده............
منم نمی دونم چرا باهاش حال نمی کن الان . ان شا الله به قول شما یه ذره جلوتر بریم ( نمی شه که جلو تز تمومش کرد :31: )
کلا به نظر من بازی های کنسول های دستی باید بسیار بسیار پر هیجان باشه . اگه تکن 6 رو کمی بهتر کار می کردند ( جلوه ی بهتر در پی اس پی ) خیلی خوب می شد و یا بازی های از این قبیل و حتی بازی های فوتبال با سبک جدید .
این PSP جدیده کی میاد؟؟تا اخر امسال میاد؟؟
من یه دونه PSP 1000 دارم به نظرتون چند میبرنش؟؟
یه سوالی داشتم
مرورگری بجز مرورگر پیش فرض psp برای این دستگاه موجود نیست؟؟ (که احتمالا فارسی هم پشتیبانی کنه؟؟)
از قسمت Digital Comics که از فرمویر 6.20 اضافه شده چجوری میشه استفاده کرد؟
حتما باید از PSN کمیک خریداری کرد؟چه فرمت(ها)یی رو پشتیبانی میکنه؟
آقا این جوی استیک PSP 2000 ما یه مدت پیش خراب شد ، رفتم یه دونه خریدم 5 هزار تومن خودم عوض کردم ، یه مدت خوب بود دوباره خراب شده ! :23:
تقلبی بوده یعنی ؟ سر 2 ماه هم کار نکرد .
اصلش چنده ؟
سلام... مگه چجوری استفاده میکنی که خراب میشه؟:31: اصلش داخل توپ خونه حدود 15 تومن هسیت.:20:نقل قول:
نقل قول:
شما لینک زیر رو نگاه کن،همه چی دستت میاد،فقط باید یه ذره زبان بلد باشی:
کد:us.playstationcomics.com/main/help.html
من یک PSP FAT دارم با فرم ور 4.01
خواستم بپرسم چه طوری فرمور رو ارتقاع بدم
درضمن بازیهای PSP رو از کجا دانلود کنم..
پیام جون مگه چیکار کردی باهاش که خراب شده.:18:نقل قول:
برای من یک دفعه یکم قاطی کرد باز کردم دستگاه را یک قوطی از این تمیز کننده های برد روش خالی کردم همه کلید ها مثل روز اول شد.
متاسفانه خیر.کلا باید بی خیال ساپورت زبان فارسی در psp بشید.نقل قول:
تازه معرفی شده.در بهترین شرایط حدود 1 سال دیگه.نقل قول:
خود دستگاه اگه سالم باشه 120-130 ارزش داره.(البته به طرفی هم که میخواد بخره خیلی بستگی داره)
برای آپدیت گردن میتونی از تاپیک زیر کمک بگیری.با توجه به اینکه دستگاه شما از سری 1000 هست میتونی آخرین فریمور ه.ک شده یعنی 6.39me-2 را نصب کنی.(داخل پست سوم تاپیک زیر لینک آموزشش هست)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود بازی هم میتونی با تاپیک زیر یا سایت های وارز مراجعه کنی.
موفق باشید.
علی
ممنوننقل قول:
برای آپدیت گردن میتونی از تاپیک زیر کمک بگیری.با توجه به اینکه دستگاه شما از سری 1000 هست میتونی آخرین فریمور ه.ک شده یعنی 6.39me-2 را نصب کنی.(داخل پست سوم تاپیک زیر لینک آموزشش هست)
برای دانلود بازی هم میتونی با تاپیک زیر یا سایت های وارز مراجعه کنی.
این قسمت رو می گید..
یا اینکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6143214&postcount=1015
بعد امکان داره مشکل خاصی پیش بیاد..؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6068834&postcount=966
اینکه اولین چیزی هست که آدم با سرچ بهش میرسه! :دینقل قول:
راه قانونیش رو که میدونم.
همونجوری که بازی اجرا میکنیم رو میخوایم!! :21:
دوستان جواب من رو بدین کارم میوفته راه..
شما میتونی از هر 2 آموزش استفاده کنی.نقل قول:
اما ورژن 6.39 جدیدتره و میتونی به PSN هم وصل بشی.
اگه دستگاهت مدل 1000 هست نه مشکلی پیش نمیاد.
ممنون دوستان
دو تا سوئال داشتم
1- چه طوری میشه فایلهای PDF فارسی رو اجرا کرد..؟
2- این پلاگین برای نصب تم رو اگر میشه یک جا برام اپلود کنید..
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294570
فایلهای PDF اگر وابسته به فونت نباشند توی هر دیوایسی اجرا میشند ، برای این کار یک دور فایلتون رو توی یک PDF پرینت کنید - برنامه هاش زیاده .نقل قول:
پلاگین نمیخواد !
پ.ن : آها CTF ها میخواد ، پیشنهاد میکنم طرف اونها نرید اگر با ورژن دستگاهتون سازگار نباشه بریک میکنید .
ممنوننقل قول:
فایلهای PDF اگر وابسته به فونت نباشند توی هر دیوایسی اجرا میشند ، برای این کار یک دور فایلتون رو توی یک PDF پرینت کنید - برنامه هاش زیاده .
پلاگین نمیخواد !
پ.ن : آها CTF ها میخواد ، پیشنهاد میکنم طرف اونها نرید اگر با ورژن دستگاهتون سازگار نباشه بریک میکنید .
آیا بازیهای PS1 که روی PSP نصب میشه قابلیت سیو هم دارن
بازی مورتال مباد سگا هم میشه روی PSP نصب کرد..
یعضی هاش سیو میشه،بعضی ها هم نه.......................نقل قول:
بله،اجرا میشه،براش امولاتور هست،اگه خواستید بگید لینک بدم...........
هنوز هیچ کومیک بوکی روی نت برای دانلود نیست،اونایی هم که هست همه فیک هستش...............نقل قول:
تنها راهش همین رفتن از همین راه قانونی هستش،من 2 تا خریدم از PSN،ولی برای اجرا روی PSP های دیگه باید دوباره کد جدید بخرید..................
اگه میشه یه تاپیک جامع در باره امولاتر های موجود روی PSP +راهنما و دانلود و بازی ها بزنید خیلی خوب میشه. :10:نقل قول: