ولی خیلی حال میده بازی کردن باهاش ، مخصوصا اویل ها رو که بازی میکنی . بوکس اش هم خیلی باحاله پدر صاحب آدم رو در میاره مخصوصا افرادی مثل من که تحرکشون به خاطر پشت کامپیوتر نشینی کمه :31:نقل قول:
ولی خیلی حال میده بازی کردن باهاش ، مخصوصا اویل ها رو که بازی میکنی . بوکس اش هم خیلی باحاله پدر صاحب آدم رو در میاره مخصوصا افرادی مثل من که تحرکشون به خاطر پشت کامپیوتر نشینی کمه :31:نقل قول:
سلام من تازه واردم وچیز زیادی از این ایکس یاکس ندارم و میخوام یک آرکاد بخرم می خواستم بدونم میتونم بجای هارد مخصوص خودش از فلش یا هار کامپیوتر استفاده کنم یک هارد 150 گیگ دارم خواهش میکنم دوستان به من جواب قاطع بدن خیلی ممنون:23:
سلام من تازه واردم وچیز زیادی از این ایکس یاکس ندارم و میخوام یک آرکاد بخرم می خواستم بدونم میتونم بجای هارد مخصوص خودش از فلش یا هار کامپیوتر استفاده کنم یک هارد 150 گیگ دارم خواهش میکنم دوستان به من جواب قاطع بدن خیلی ممنون
ولی خودمونیم خیلی دوربینه ساده ایه :laughing:نقل قول:
اتفاقا مدت زیادی نیست که این خواسته شما با update جدید dashboard براورده شده :31:نقل قول:
و میتونی تا 2 عدید فلش 16 گیگ یعنی مجموع 32 گیگ به کنسول وصل کنید و روش بازی نصب کنید
هارد 150 گیگ هم اگه usb باشه و وصل کنید تا 32 گیگ رو میتونید استفاده کنید ازش
میگم اون چیزی که بالا کنسوله زشتش نمیکنه ؟؟؟:13:نقل قول:
خوب این رو که من و شمای customer نباید استفاده کنیم که زشت بخواد باشه یا زیبا :31:
این وسیله فقط در اختیار developer های بازی ها هست
اون رو به من و شما نمیدن ! اون برای سازندگان بازی هست و قیمتش خداد تومن .نقل قول:
من هدف اصلیم از این کار دسترسی به فایلهای بازی هاست. آیا شما راهی رو می شناسید که بشه به فایلهای بازیهای XBOX 360 دسترسی داشت؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط atheistboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.این وسیله در ایران پیدا میشه؟
2.راه دیگری وجود داره؟
3. آیا این کار باعث بن شدن از Live یا آسیب به کنسول میشه؟
1 - باید باشه
2 - بله ، استفاده از دیوایس های USB و آپدیت دشبورد به جدید ترین نسخه .
3 - اگر دقت کنید خیر .
متاسفانه وقتی مثلا DVD بازی Forza Motorsport 3 رو داخل درایور کامپیوتر میزارم، درایور فقط 120 مگابایت رو میشناسه که اکثرا مربوط میشه به update داشبورد. چگونه می تونم به فایلهای اصلی سازندهی یک بازی دسترسی داشته باشم؟ بازیهای PC رو راحت میشه به فایلهاشون دسترسی داشت ولی برای بازیهای XBOX 360 چه کاری باید انجام داد؟ آیا مشکل از درایورمه؟ آیا درایور PC شما می تونه تمام فایلهای موجود در DVD یک بازی XBOX 360 رو نمایش بده؟
یک سری نرم افزار هست که میشه باهاش فایل سیستم 360 رو خوند - اینجا پیداشون میکنید :نقل قول:
کد:http://www.xbox-scene.com/
کد:http://www.xbox360-hacks.com/
این بازی در ایکس باکس چند دی وی دی هست؟ شنیدم نسخه ی کپی شده ی اون تو ایران ایراد داره و بعضی جاها هنگ می کنه. می خواستم ببینم که این موضوع راسته؟ من که ورژن های قبلیشو تو پی سی بازی کردم. نظرتون راجع به این ورژن چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اين بازي براي 360 در يك DVD9 موجود و براي PC روي 4 تا DVD هستش. اين مشكل هم با نصب بازي در هارد كنسول بر طرف ميشه.نقل قول:
هم این بازی هم DLC هاش رو خودم بازی کردم بدون هیچ مشکلینقل قول:
هم با نصب تو هارد هم بدون نصب تو هارد
دیر load شدن texture ها بود گاهی ولی hang اصلا !
این بازیهای که 2 dvd هست رو برای اجراش حتما باید هارد داشته باشیم ؟
می خوام ببینم با کارکید می تونم بازی کنم یا نه
این بازی froza motor sport 3 اینجور که فهمیدم 2 تا dvd هست
نقل قول:
معمولا دی وی دی اول بازی اصلی و دی وی دی دوم بسته های اضافی هست...
مثلا در بازی froza motor sport 3 دی وی دی دوم فقط چندتا ماشین اضافه هست.(بله باید هارد تهیه کنید)
سلام .
نمیدونم جاش اینجاست یا نه . عذر میخوام .
ولی مبخوام بدونم XBOX360 Elite با طرح اختصاصی بازی ها (خصوصا GTA IV) رو میشه تو تهران گیر آورد ؟ اگه هست کجا میشه گیر آورد ؟
مثل این :
ممنون میشم راهنمایی کنید .
موفق باشید .
این limited ها معمولا تو یک مدت زمانی خاص که معمولا در زمان عرضه اون بازی خاص هست عرضه میشن و به سرعت هم فروش میرننقل قول:
اگه هم باشن باید دنبال pack های جدید باشی مثلا FMS3 که الان فتجی داره 435 میده
و خودت هم میتونی قاب ها و Faceplate های جدا بخری که تو طرح های مختلف هست
قاب ها رو از کجا میشه خرید ؟
راستی یه سوال کلی دارم . کجا بهتره xbox بخرم ؟ ولیعصر ، توپ خونه و ... ؟ شرکت لادیز که گارانتی دار آورده و 40 - 50 تومن گرونتره چطوره ؟ از اون بگیرم با نه ؟
گارانتی برا Xbox تو ایران معنی ندارهنقل قول:
بهتره از فروشندگان معتبرو شناخته شده مثل فتحی- نکسجن و... خرید کنید
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
بهترین بازی تنیس برای ایکس باکس کدوم هست
این چطوره ؟
top spin 3
گارانتی رو بیخیال شو که 50 تومان پول اضافه دادنه و گرون خریدننقل قول:
از نظر من بهترین و مطمن ترین جا که منصفانه ترین قیمت رو داره فتحی هست تو لباف
قاب رو هم از خودش میتونی بگیری یا اگه نداشت بگی برات بیاره
با سلام خدمت دوستان xbox كه به تلوزيون وصل ميكنم(تلوزيون 40 اينچ 1080 full hd ) وصل ميكنم گرافيكش خيلي چنگي به دل نميزنه البته با كابل كامپوزيت وصل شده يه جوريه كوچيك نشون ميده ميخواستم ببينم مشكل از كجاست ؟ مشكل دستگاه هست يا تلوزيون ؟
بجز gta iv چه بازی هایی نیاز به هارد داره تا سریع لود کنه؟
فکر کنم در مورد حداکثر و یا اصلا همه ی بازیها این امر صادق باشه .نقل قول:
یعنی با نصب روی هارد سرعت لود شدن بیشتر میشه .
اصلا این یه چیز عادی ...
خوب هر چیزی که رو هارد نصب بشه سرعت همه چیزاش میره بالا تر ... تو هر کنسول یا دستگاهی:31:
سلام اخه من می خوام ارکید بخرم چون شنیده بودم که gta iv طول می کشه تا محیطش بیاد با خودم گفتم اگه همه بازی ها این طوریه یه کم گشنگی بکشم برم elite بخرمنقل قول:
من خودم این تابستون میخوام بگیرم ... صد در صد هم الیت میگیرم ... ( اگه جدیدترش نیاد) ... به نظر من یه کم گشنگی بکشی بهتر از اینه که بازیات دیر تر لود بشن یا دستگاهت زودتر داغ کنه.... :31:نقل قول:
نقل قول:
البته رو Arcade هم میشه هارد گذاشت و یا با آپدیت جدید از حافظه فلش استفاده کرد ولی باز هم Elite توصیه میشه.
تو این 1 ساعته رفتم مخ مامانمو زدم ازش پول گرفتم فردا می رم elite بگیرم :31::8::40:
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
الان تو ............. عروسیه
کار خوبی میکنه چون واقعا هارد الیت لازم میشه:46:نقل قول:
دستت درد نكنه پدرام جان.
فقط آدرس دقيق اينجايي كه گفتي رو ميدي؟
ممنون.
تو پست اولش همه چیز رو گفته :نقل قول:
کد:http://forum.persiantools.com/t130505.html
کسی تریلر GOW 3 رو برا دانلود داره؟
واستم به دونم من با dvd همش بازی میکنم روزی 4 ساعت چشم یا لنز xbox360 زود خراب نمیشه که چند سال کار میده ؟؟؟؟
همه چی بستگی داره به جنس دیسک های شما!نقل قول:
هر چه کیفیت دیسکها بیشتر باشه خوب به طبع عمر لنز بیشتر میشه.
ولی من توصیه میکنم هر جور شده یه هارد بخرید که فوایدش بارها در تاپیک گفته شده.
نقل قول:
بازی تنیس فقط Virtua tennis 2009
این روی Wii یه حال دیگه ای میده :8:نقل قول:
نقل قول:
چطور در کامپیوتر این بازی 4 تا DVD معمولیه (حدود دو تا DVD9) ولی تو ایکس باکس فقط یک DVD9؟
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
ولی کیفیت ایکس باکس یک چیز دیگست! تازه پروژه ی ناتال رو بچسب! :33:نقل قول:
فعلا نقد رو آدم باید بچسبه . حالا کو تا نتال بیاد ، تازه بعدش باید صبر کنیم براش تنیس بسازند . الان رو ویی هست دیگه .نقل قول:
یه حالی میده من روزی 3-4 ساعت بازی میکنم بعدش مثل جنازه میوفتم :31:
به نظر من اصلا جالب نیست اصلا حس تنیس بازی کردن رو ندارینقل قول:
فکر کنم top spin 3 بهتر باشه
اسکرین شاتهاش که اینجوری بود
دوست عزیز سلیقه ای هست دیگه.نقل قول:
به نظر من اصلا جالب نیست اصلا حس تنیس بازی کردن رو نداری
فکر کنم top spin 3 بهتر باشه
اسکرین شاتهاش که اینجوری بود
به نظر خودم هم wii کنسول سوم هست.