كسي ميدونه ميشه سيد 52 و 49 رو روي سيد 51 كا800 ريخت يا نه؟
Printable View
كسي ميدونه ميشه سيد 52 و 49 رو روي سيد 51 كا800 ريخت يا نه؟
نمیشه .نقل قول:
من امتحان کردم . برنامه ارور میده .
من یه سوال دارم
من یه گوشی کا810 گرفتم ولی صداش توی هندزفیری از نظر کیفیت در حد سری w نیست یعنی از نظر bass کم میاره نسبت به سری w هم با هندزفیری مشابه و هم هندزفیری خودش
نسبت به کا800 ولی فرقی نمیکنه
میخواستم بدونم راهی داره که صدای این گوشی رو در حد سری w بکنیم؟
هکش کن. برو تو همین انجمن در مورد هک آموزش به طور مفصل هست. هک صدا هم خیلی آسونه.نقل قول:
میخواستم بدونم راهی داره که صدای این گوشی رو در حد سری w بکنیم؟
پیشنهاد میکنم وقتی یاد گرفتی آکوستیک Xaero ma loud بریزی تو گوشیت. توپه توپ میشه صداش
باید شما هک گوشی رو بلد باشید اینطوری می تونید یک اکوستیک توپ نصب بکنی پیشنهاد من X800 که توی هندز فری کولاک به پا می کنهنقل قول:
من هنوز منتظر جوابم
main و fs فارسی میخام واسه k800 cid49 اگه جدید هم باشه چه بهتر...
نقل قول:منظور من کیفیت صدا هست هانقل قول:
نه قدرت و بلندی صدا
اونم فقط توی هندزفیری
مشکلی برای گوشی بوجود نیاد؟
دیگه داره میره رو اعصابم
زبانهای گوشیم هم بعد از 2 _ 3 روز پاک میشه
فقط انگلیسی میمونه
نهمیدونم مشکلش چیه
از Fs یا Main یا Custom
بهتره به این سایت مراجعه کنید و Main , Fs گوشیتو با فریموری که می خوای بگیری راهنمایی دیگه ای خواستی در خدمتمنقل قول:
نه مشکلی پیش نمی یاد ولی خودت درایور نصب کنی دیگه با هندزفری هم گوشی می کنی خودت صدا رو کم می کنی چون تا ته که زیاد کنی گوشیات اذیت می شه ولی خیلی توپهنقل قول:
منظور من کیفیت صدا هست ها
نه قدرت و بلندی صدا
اونم فقط توی هندزفیری
مشکلی برای گوشی بوجود نیاد؟
خوب شما حتما کامل فلش نمی کنید یک Main va Fs کامل بگیرید که هیچ مشکلی نداشته باشند مشکل جدیدییش اومد بگو ولی اگه بدی بیرون با باکس برات فلش کنن گوشیت خیلی بهتر می شه 100 % تظمینی برات کار می کنهنقل قول:
دیگه داره میره رو اعصابم
زبانهای گوشیم هم بعد از 2 _ 3 روز پاک میشه
فقط انگلیسی میمونه
نهمیدونم مشکلش چیه
از Fs یا Main یا Custom
حتي اگه سيد گوسيم رو از 51 به 52 تغيير بدم بازم ارور ميده يا ميشه اونوقت فريمور با سيد 52 رو ريخت رو گوشي؟نقل قول: