:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19:نقل قول:
Printable View
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19:نقل قول:
دوستان به سوال حساس دارم
من اگه سیم کارت معمولی 4g ایرانسل رو توی مودم های Lte بندازم می تونم از بسته های اینترنت معمولی (مثلا شبانه رایگان ) هم استفاده کنم ؟
بله،سیم کارت های 4G ایرانسل روی مودم های TD ایرانسل جواب میدننقل قول:
اینترنت حجمی بره که میریزن برا دانلود
دیگه صفحه هم نمیشه باز کرد با این ملت
نامحدود برای ایران خوب نیست
===========
شما اگه میخاین ۴جی استفاده کنید مودم خودشو بخرین که بهترهنقل قول:
من اگه سیم کارت معمولی 4g ایرانسل رو توی مودم های Lte بندازم می تونم از بسته های اینترنت معمولی (مثلا شبانه رایگان ) هم استفاده کنم ؟
سرعت به منطقه بستگی دارهنقل قول:
واسه من با 5 خط پر معمولا حدود 3
به نظر میاد خارج تهران سرعت بیشتره
از اطرافیان پرسجو کنید
در حد پیشنهاده اما 1% فکر کن بزارن!!!نقل قول:
یه نکته در نقد نظر یکی از دوستان
شما وقتی چیزی بخوای و.در دسترست باشه، 1 هفته به شدت استفاده میکنی بعد بیخیال میشی!
من خودم رو.مثال بزنم،
چند روزی از این شبانه ها استفاده کردم، الان چند ماهه استفاده نکردم! چون نیاز ندارم و همه دانلودامو انجام دادم
خیالمم راحته هر وقت بخوام هست ( مثلا!!!)
ولی اره یه مدت مردم شدید استفاده میکنن بعد درست میشه
کاریم.به یه تعداد محدودی ادم ندارم که کلا ..... و دوست دارن شب و.روز فایل بگیرن و 100% هیچ استفاده ای هم.نمیکنن
ازشون سوال میکنی چرا میگه دانلود حال میده!!!
یا خبرش خیلی قدییمیه یا تابلوئه که همین جوری یه حرفی پروندن ! نوشته اخر عمر دولت یازدهم ! یازدهم که تمام شد و رفت !!!نقل قول:
سلام دوستان
مودم تی دی ال تی ای مدل 2101 رو از نمایندگی مرکزی دیروز خریداری کردم امروز شروع به استفاده کردم گاهی در یک ساعت 2 بار مودم خاموش روشن میشه گاهی نمیشه گاهی حتی در یک ساعت 4 بار خاموش روشن میکنه 2 ساعت خوبه و قشنگ کار میکنه کلا اعصاب نزاشت برام سرعت دو مگ در شرایط خوب میده که برا من کافیه هیچ مشکلی ندارم با این مودم جز خاموش روشن شدنش با 707 داخلی دو تماس گرفتم میگه مودمو جا به جا کن این کارو کردم نشد گفت ریست کن گفتم این کارم کردم نشد گفت ببر نمایندگی ما تستش کنن
سوالم از شما دوستان بزرگوار اینه که این مشکل مشکلی نیست که سریع خودشو نشون بده شاید یهو خاموش روشن کنه شاید نکنه بیاد نمایندگی بگه مودم سالمه! راه منم تا نمایندگی دوره تمام وقتم گرفته میشه برا یه مودم 200 تومنی برم بیام
در حال حاظر 5 دستگاه به مودم از طریق وای فای متصله
راهی دارید پیشنهاد بدید ببینم میشه درستش کرد یا نه اگه نه که ببرم نمایندگی کنه بشم بگم مودم یکی دیگه دادی که دادی ندادی پیشکشی خودتون میزارم مودمو همونجا میام سرشونو بخوره با مودم بنجولشون
مودم نیست عتیقست یه وی*پی *ان نمیشه روش ست کرد دکوریه حتی با پشتیبانی جایی که و*ی پی*ان خریدم پیام دادم هر کار کردیم نتونستیم رو مودم ست کنیم خوب این چه مودمیه که این همه پول دادم خریدم دست اخر اینجوریه
سلامنقل قول:
بنظر من تعداد دستگاه های متصل رو کمتر کنید.
برای تست فقط 1 دستگاه رو از طریق WiFi به مودم وصل کنید ببینید بازم مشکل داره یا نه.
ممکنه که الان پردازنده مودم قابلیت پاسخ به 5 دستگاه رو نداشته و restart میکنه یدفعه
خوب اگه پنج دستگاه رو نتونه ساپورت کنه که بدرد نمیخوره من هفت دستگاه دارم الان فعلا 5 دستگاه وصله اینا دارن میگن تا 32 دستگاه قابل پشتیبانی توسط مودمه خود ایرانسل هم اینو نمیگه شرکت سازنده داره میگه که تعداد دستگاه رو 32 دستگاه اعلام کرده پس من چیکار کنم با این همه دستگاه :(
پس عملا به قول شما نمیتونه پردازش کنه براش سخته پس دارن با بازی اعداد روی کاغذ سر مردمو خیلی شیرین و حرفه ای کلاه میزارن
خوشمزه تر اینه همینو داشتن میفروختن سیصدو خورده ای که مفتش خدا وکیلی گرونه من خودم مودم هوآوی b315 هم دارم مودم ای دی اس ال هم دارم اینم دارم b315 معرکست 7 تا هم زمان متصل میشه سه مگابایت دانلود بهم میده چشم بهم بزنی 1 گیگ رو در عرض 25 دقیقه اپلود میکنه اصلا اعجوبست چون من مصرفم بالاست و ماهی یه ترابایت مصرف میکنم هزینه fdd زیاده چون صد گیگ رو با مالیات حدود 200 تومن باید بدم ولی تی دی 1024 گیگ میشه یک میلیونو سی تومن با مالیات یعنی حدود نهصد الی یک تومن حدودی میشه سود اینترنت