سلام کسی میدونه ارور زیر به خاطر چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام کسی میدونه ارور زیر به خاطر چیه؟
احتمالا دیسک مشکل داره.ببین میتونی رو هارد دیسک رو کپی کنی؟
بنده در هنگام نصب به این ارور بر میخورم که نمیذاره بازی رو نصب کنم!!!
البته قبلش پارت های بازی رو بد کپی کرده بودم و با ریپیر کردن پارت ها اکسترک شد و ارور نداد…
درضمن بعد از اون من یک بار با pc کل بازی رو روی hdd کپی کردم بعد اکسترک کردم که هیچ اروری مبنی بر ناقص بودن فایل rar یا نا مشخص بودن پک اون نداشت!!!!
کل فایل های تولز و اینستالر رو نصب کردم اما………………
ویندوز ۶۴ بیت
کمکم کنید!!!!!!
منم بازیم همین مشکلو داره بازی رو از gamesbest.ir خریدی؟؟؟نقل قول:
موقع اکسترک کردن اثری از اسم gamesbest.ir میبینید؟؟؟
سلام. دوست عزیز! اصلاً به بخش Repair نرم افزارهای فشرده ساز اطمینان نکنید. خود من چند بار پیش اومده که فایل های فشرده رو دانلود می کردم و خطای ناقص بودن میداد و با توجّه به داشتن چند درصد Recovery اونا رو با نرم افزار WinRAR تعمیر یا همون Repair می کردم ولی بازم ناقص میموند. گرچه به شما خطایی نشون نداد ولی 100% فایل دانلود شده ناقصه و باید از اوّل دانلود بشه...نقل قول:
==========
در ضمن! نکته ای که باید بهش توجّه شه که اکثر کاربرا توجّه نمی کنن، اینه که قبل از نصب، درایوی که می خواید بازی رو توش نصب کنید، باید حدّاقل 105 گیگ فضای خالی داشته باشه!
گرچه این نکته ای که گفتم، مال نسخه ی 3DM هستش که بعد از نصب حدود 40، 50 گیگ جا می گیره. برای نسخه ی Reloaded که تقریباً 60 الی 65 گیگ جا می گیره، باید 140 گیگ خالی بذارید...
سلامنقل قول:
دوست من ، یک بارکل بازیو روی یه هارد اکسرنال کپی کردم و اکسترک کردم روی لبتابم و هیچ اروری مبنی بر ناقص بودن فایل ندیدم!!!! فایل کاملا سالم اکسترک شد!!! اما الان موقع نصب این ارور رو میده!!!
درضمن هر درایو من حداقل تا خالی داره!!!!
من نمیدونم این ارور
fix decompression failed with error code -12
یعنی چی!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
کمکممم کنییییییییییییید
پس در این صورت شاید دیگه مشکل از خود فایل های نصب Reloaded باشه که نمی تونه محتوای خودشو Extract کنه! من خودم نسخه ی 3DM رو نصب کردم و سالم بود ولی نصف کسایی که نسخه ی Reloaded رو دانلود کردن، دیدم که همچین مشکلی داشتن. توی سایت های مختلف هم درباره ی این خطا خیلی تحقیق کردم ولی نتیجه ی نهایی این بود که نسخه ی اوریجینال رو باید خرید که این کار برای ایرانیا تقریباً غیر ممکنه. برا همین، پیشنهاد میدم شما هم نسخه ی 3DM رو بگیرید با آپدیت 1 و کرک نسخه ی 4.نقل قول:
دوستان شما هم همچین احساسی نداشتید بعد از مدتی بازی کردن؟!نقل قول:
اصلا انگیزه ای ندارم برم ماموریت هارو انجام بدم. تا اینجا طراحی ظاهری بعضی از ماموریت ها به تنهایی جالب و یونیک بودن ولی بیس بیشترشون خیلی تکراریه و حتی از نظر سلسله اتفاقاتی که در کنار هم میوفتن انگیزه ای برای دنبال کردن بوجود نمیاره....(البته این قضیه از وقتی ترور میاد شروع میشه)...دلیلشو نمیدونم شاید به خاطر اینه که بیشتر دیالوگ هارو متوجه نمیشم...چون اکثر دیالوگ های اصلی رو تا سوار ماشین میشیم برای انجام ماموریت شروع میکنن و دیگه حواسم به رانندگیه تا ببینم دقیقا چی میگن... فکر میکردم دیگه این داستانش و نحوه ماموریت هاش نسبت به iv بهتر شده باشه که نه تنها تغییری نکرده بود شاید حتی بدتر هم شده...تو iv انگیزه م بیشتر بود برای تمام کردن داستان اصلی... شاید این نوع ماموریت گرفتن و انجام دادن دیگه تکراری شده...البته شاید جلوتر برم یه اتفاق جذابی بین خود کاراکتر ها بیوفته و.... خیلی دوست دارم بدونم witcher 3 در این قضیه چه طور عمل کرده.
گشت و گذار و این فعالیت های همیشگیش هم که خب یه نوع وقت گذرونیه خاص خودش رو داره که سرگرم کننده هست و انگار یه بازی دیگه حساب میشه که به شخصه هدف اصلیم و انگیزه ام از بازی این نبوده و نیست.... مگه در مواردی که بخوام بازیو به کسی نشون بدم... ولی کسی که همچین هدفی داشته باشه از بازی، مطمئننا بهترین گزینه همینه...چه تو بخش آفلاین یا آنلاینش.
کلا درسته که خیلی زحمت زیادی کشیده شده در ساخت بازی و واقعا هم کل این سیستم با این عظمت رو عالی در آوردن... حتی این 3 کاراکتر بودن و نوع ماموریت انجام شدنش در این حالت (که به نظرم یک نقطه قوت محسوب میشه از این جهت که تونستن اینو به نحو احسنت اجرایی کنن ولی اینکه به بازی جذابیت بخشیده رو مطمئن نیستم)
حالا نمیدونم کوجیما چرا اینقدر تعریف و تمجید کرده از بازی...شاید فقط به خاطر سنگینی کل پروژه ساخت بوده و اینکه چه قدر خوب تونستن همه این چیزا رو جمع و جور کنن در کنار هم...
من بازی روی ps4 تجربه کردم ولی نمیدونم به پایان میرسونم یا نه : \
زیرخاکی؟ :دینقل قول:
من خیلی در این باره فکر کردم و برای خودم به این نتیجه رسیدم اون بیس رو انگار قبلا رفتم و انگیزه ای الان دیگه برام نمونده.
سن که میگذره این طور میشه.:دی
سلام
نسخه کامل این بازی 24 دیویدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ همون بک آپ استیم رو میگم که فقط کپی میکنی و مولت پلیر حذف نشده و 100% کامله؟این نسخه همون reloaded هست؟ درکل نسخه کامل که هیچی ازش حذف نشده کدوم هست و چند دی وی دی هست؟
بعد جایی هست پستی بشه خرید؟