یک بار دیگه زنگ زدم گفتن فقط سیستم نصب شده فردا اگه تا ساعت 12 ,adsl روشن نشد دوباره زنگ بزن درستش میکنم, کلا از 10 تا اپراتور یکیشون چیزی حالیشهنقل قول:
Printable View
یک بار دیگه زنگ زدم گفتن فقط سیستم نصب شده فردا اگه تا ساعت 12 ,adsl روشن نشد دوباره زنگ بزن درستش میکنم, کلا از 10 تا اپراتور یکیشون چیزی حالیشهنقل قول:
ممکنه بعضی جاها تا 3-4 روز وصل شدنش طول بکشه صبر کن
خدا وکیلی نامحدود گه باشه شرف داره به سرعت 10000مگ محدودنقل قول:
من 256 دارم همیشه سرعت 29-32 ثابته آپلود هم متاسفانه 9 (96کیلوبیت):2:
پینگ هم بزنم به تخته چشم نخوره :دی تو سرور های خارجی (تو اکثر بازی ها مثل world of tank - world of warcraft - و اکثر بازی ها با سرور خارج ) پینگ 200 در وضعیت نرمال 150 در وضعیت خوب 250 در وضعیت بد :دی:7:
خدارو شکر پینگش خوبه تو سرور داخلی هم 30 40 :دی
حالا پینگمو چشم نزنید :42:
ولی سرعت بستگی به منطقه مخابراتی داره شدید
اگه چراغ adsl روشن نمیشه یه بار اسپیلیتر رو چک کن سیم میمشو درست زده باشی ( آخه خودم اوندفعه مشکل داشتم:دی)نقل قول:
کلا این چراغ adsl همیشه واسه من خوب وصل شده اوندفعه تا درخواست دادم 2ساعته وصل شد دفعه دوم هم که درخواست دادم فرداش عید بود واسه همین یوزر پسو داد هی زنه تاکید میکرد 4روز کاری دیگه وصل میشه فرداش وصل شد :دی
قبض تلفن دیروز آخرین مهلتش بود که فراموش شده پرداخت شه! همیشه از طریق نت می ریختم، حالا می شه پرداخت کرد یا باید حضوری به مخابرات منطقه برم؟
با 1818 پرداخت کنیدنقل قول:
یعنی اینترنی حساب نمی شه اما با 1818 موردی نداره؟نقل قول:
اینترنتی بریزی چند روز طول می کشه بدهیت صفر بشه اما با 1818 همون لحظه صفر میشه و خیالت کاملا راحت میشهنقل قول:
اقا شما مطمئنی با کارت جانبازی هم 512 میدن؟نقل قول:
برای 512 هم بستگی به مرکز مخابراتی داره یه موقع میبینی همینجوری بهت با یه کارت دانشجویی هم بدن..ولی اصلش اینه که بیشتر جاها با کارت
جانبازی 512 میدن ..معرفی نامه وزارت بهداشت رو نمیدونم باید بپرسی....
سلام
از دوستان کسی مخابرات شهید ایت داره؟
من داتک دارم ولی خیلی گرون میشه
1مگ اشتراک 1 به 10 دارم 50 تومان ماهی میدم ولی مال مخابرات خیلی کمتره