نقل قول:
دوست خوبم
اولین معیار انتخاب کالا، بودجه اون هستش
شما لطفا حدود هزینه رو اعلام کن بعد بهتر بتونیم راهنماییت کنیم. واگر نه شما برو تی وی 4k بخر و لذتشو ببر
Printable View
نقل قول:
دوست خوبم
اولین معیار انتخاب کالا، بودجه اون هستش
شما لطفا حدود هزینه رو اعلام کن بعد بهتر بتونیم راهنماییت کنیم. واگر نه شما برو تی وی 4k بخر و لذتشو ببر
نقل قول:
دوست خوبم
پیشنهاد نمیدم سراغ سامسونگ رو از بانه بگیری
۱- قیمت هاشون بخصوص از سری ۶ به بالا خیلی نزدیک قیمت سام سرویس
۲- کرایه حمل اضافه بشه گرونترم میشه
۳- گول حرفاشونو نخور که سامسونگی که تو ایران تولید میشه کیفیتش با اینی که ما داریم و ساخت مالزی فرق میکنه (جفتشون یکی هستند)
نقل قول:
آقا ساسان
من پشنهاد میدم ال جی مدل ln540 بگیری همه چی داره
۱- فول اچ دی
۲- گیرنده دیجیتال
۳- ری /سی / وووررر داخلی داره
کلا راسته کار اتاقه
نقل قول:
من حرف اون فروشنده رو قبول ندارم چون اکثر فروشنده ها وقتی جنس کم میشه از این دروغها سرهم میکنن
ولی کلا من جا شما باشم پلاسمای سامسونگ و الجی نمی خرم. واقعا زود خراب مشن
نقل قول:
آقا مدل مد۵۴۲۰ رو بخر
سلام؛ با این مشخصات چی پیشنهاد می کنید دوستان گرامی؟
1 - ال ای دی بین 39 تا 42 اینچ
2 - فول اچ دی با کیفیت تصویر خوب (کنتراست واقعی بالا).
3 - چون بعنوان مانیتور میخوام استفاده کنم، پس پنل سریع با کمترین lag و response time رو داشته باشه.
4 - امکاناتی مثل 3D و تیونر دیجیتال و DLNA و اتصال اینترنت و اسمارت و USB وپخش انواع فورمت های فایل تصویری و ریموت تاچ و هوشمند و اسکایپ و فرمان با حرکت دست و ازین جنگولک بازیا اصلا اصلا مهم نیست برام. در عوض کیفیت تصویر خیلی مهمه. بخصوص چون میخوام متن رو بخونم داخل صفحه. یا مثلا اکسل!
5 - جهت نصب روی دیوار با استاندارد VESA 200x200 که نورم براکت های بازاره سازگار باشه ( مثلا سونی W670 یا HX750 که انتخابهای خوبین رو نمیشه رو براکت معمولی نصب کرد! )
6 - حداقل دوتا HDMI داشته باشه چون به دوتا سیستم قراره وصل بشه وبین اونها سویچ کنم. (دیدم مدل هایی از LG فقط یک دونه hdmi دارن!)
7 - قیمتش مناسب باشه. یعنی نهایت 2.5 میلیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی حالا بالاتر هم پیشنهاد رو بدین، ضرری نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیزنقل قول:
بودجه من تا 2.5 هست از طرفی من برام فاکتورهای مهمی مثل کیفیت کالا ونمایش تصویر واینکه چقدر میشه رو کیفیت او کالا اطمینان داشت در اولویت بالا هست و بعداز اون یکسری امکانات جانبی مثل داشتن 3D یا فول HD بودن یا رزولیشن و این قبیل موارد که برای من در درجه دوم از اهمیت قرار داره. از طرفی میخواستم بدونم روی موارد درجه دو برای کدوماش اولویت قرار بدم؟
توی برندهای موجود بازار کدوم مورد از نظر کیفی برتر هست؟
اگه مورد خاصی هم معرفی کنید ممنون میشم
برر جان واسه اتاقم میخوام نمیخوام خیلی هزینه کنمنقل قول:
بودجه چقدره ؟ ضمنا واسه خرید هم برو خیابان بحرالعلوم!نقل قول:
با سپاس به شمانقل قول:
این مدلهای زیر نام ایرانی انها چیست؟گارانتی مادایران داشته باشد.
ال جی ln5420
ln575 ال جی