کمودو 2 مورد با اسکن و یک مورد هم پس از اجرا به وسیله کلود و دیفنسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کمودو 2 مورد با اسکن و یک مورد هم پس از اجرا به وسیله کلود و دیفنسنقل قول:
سایمنتک راحت شناخت:نقل قول:
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
نورتون شناسایی کرد:نقل قول:
سلام
یک نمونه جدید:
پسورد: 123کد:http://uploadfa.net/1390/5d7a2x4zejqi49r7bn.rar
تا این لحضه بجز پاندا هیچ آنتی ویروس معروفی اینو نمیشناسه، به لیست نگاه کنید:
Avira
Avast
AVG
BitDefender
COMODO
DrWeb
F-Secure
GData
Kaspersky
McAfee
NOD32
Symantec
TrendMicro
در این نوع موارد باید دید آنتی ویروس مورد نظر که قرار تست بشه چه لایه های دفاعی دیگه ای به غیر از دیتابیس داره.چون همواره ویروسهایی پیدا میشه که آنتی ویروسمون نشناسه.
بنده در سند باکس کومودو اجرا کردم و بلافاصله پیغام داد که مخرب هست!
آنتی ویروس جعلی بود.....
سایمنتک با سونار شناخت شما چیجور تستی از اون گرفتی که گفتی نشناخت 4 تا پست قبل هم زده بودید نشناخت اما یا با اجرا کردن یا با اتوپروتکت یا با اسکن شناخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4: جان من بزارید همه با ضد ویروساشون تست کنن در اخر نام کمپانی روبیارید اخه دپرس میشم اخرنقل قول:
کمودو پس از اجرا با کلود اسکنر شناختنقل قول:
counterSpy و malwarebytes هم میشناسند
خوب نورتون پس از اجرا با سونار شناخت ولی وقتی فایل رو در ویروس توتال اسکن میکنی نمیشناسه و جناب jadda هم طبق اسکن ویروس توتال گفتند که نمیشناسه و همچنین آخر پستشون نوشتندنقل قول:
که لایه حفاظتی نورتون هم سونار بودنقل قول:
Jadda
در این نوع موارد باید دید آنتی ویروس مورد نظر که قرار تست بشه چه لایه های دفاعی دیگه ای به غیر از دیتابیس داره.چون همواره ویروسهایی پیدا میشه که آنتی ویروسمون نشناسه.
این از کسپر بعد از اجرانقل قول:
بعد از اجرا در vmware بدون آپدیت بودن کاسپر 2012نقل قول:
سلام جناب AlexanderMahone ؛ حالا چرا میزنی؟؟
===
البته هرچی که من میخواستم بگم جناب جولان خان فرمودند! پس زیاد سرتون را درد نمیارم ولی جوابتون در پستی که دادید بود.
خودتون که دارید میگید با سونار شناخت.البته باید احسنت گفت؛نقل قول:
سایمنتک با سونار شناخت
عزیز؛ من کی گفتم تست گرفتم و نشناخت؟؟ من میگم اینها نمیشناسند.یعنی از طریق دیتابس و هوش مصنوعی از طریق اسکن یا ریل تایم(که اونم اسکنه) نمیشناسند؛؛؛ چجوری هم نداره که، جواب: ویروس توتال.شما مثل اینکه با ویروس توتال غریبه ای....نقل قول:
شما چیجور تستی از اون گرفتی که گفتی نشناخت
با سونار هم باید ویروس را ران بکنید ... من که هفتصد تا آنتی ویروس ندارم تا وقتی بخوام اینجا ویروس بزارم با عین هفتصدتا تستشون بکنم اول اسکن بکنم بعد اگر نشناختند اونو اجرا بکنم !!
بازم میگم: وقتی میگم نمیشناسند یعنی از روی دیتابیس و هوش مصنوعی ....نقل قول:
4 تا پست قبل هم زده بودید نشناخت اما یا با اجرا کردن یا با اتوپروتکت
اینجا بعضاً ویروسهایی گذاشته میشه که کمودو یا کسپر یا .. نمیشناسند و وقتی اجرا میشن با رفتار شناسی یا کلود یا ... شناسایی میشن، پس کاربرای کمودو یا کسپر یا ... هم بیان یقه مارو بگیرن و اینو بنویسند:
این جمله ....!!؛؛؛جای تشکر بود دیگه؟؟نقل قول:
جان من بزارید همه با ضد ویروساشون تست کنن در اخر نام کمپانی روبیارید اخه دپرس میشم اخر
موفق باشید دوست عزیز.
سلام عزیز دلخور نشو من که تشکر رو کردم میدونید اخه قبل از سفراخرین ویروسی رو که امتحان کردم ویروس توتال با اسکن نشناخت ولی زمانی که مخرب رو دانلود کردم توی فایل فشرده دوم که بود اسکن راست کلیک رو انجام دادم با اسکن شناخت اگر یادتون باشه با تعجب گفتم که سایمنتک شناخت؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
قصد ناراحت کردن شما یا خدای ناکرده اذیت کردن شمارو نداشتم اخه بعضی وقتا نتیجه های عجیبی گیر میارم
بخاطر همین یکم گیج میشم اخه سایمنتک با سایمنتک دیتابیسشون مگر فرق داره که توی ویروس توتال شناسایی نشه اما توی سیستم خونگی شناسایی بشه ؟ اینجا هم قصد زدن یا پرخاش نبود:11:
در هرصورت من از شما معذرت میخوام دوست من:10: دلیل اینکه گفتم دپرس میشم بخاطر همین نتیجه های عجیب بود که البته خودم یه کاریش میکنم بازم معذرت:40: