آقا میگه گوشی آخرین آپدیت رو داره . :hmm:نقل قول:
Printable View
آقا میگه گوشی آخرین آپدیت رو داره . :hmm:نقل قول:
واسه منم میگه آخرین آپدیتهنقل قول:
فکرکنم فقط واسه اروپا باشه:41:
یه چند روز صبر کنید برای CDA گوشی شما هم میاد.اگه عجله دارید CDA رو تغییر بدن.در ضمن هم با pc companion هم update service تست کنید.
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
یکی از دوستان دنبال جعبه لایتنر میگشت.یه برنامه پیدا کردم توی مارکت ایرانی به نام any mrmo که کارکرد شبیه به اون داره.اول برنامه رو نصب کنید،بعد دیتا بیسش رو طبق دستور العمل برنامه دانود کنید.فلش کارتهای زیادی ی ی داره.انواع زبانها.برای امتحان IELTS و Tofel ... وکب و گرامر و ... هم داره
یک راه برای آوردن تنظیمات ------ در ایکس 10 استفاده از لانچر پرو هست که با اون میتونید شورتکات pro.xy setting رو بیارید.
home>menu>add>shortcuts>>activites>settings>pro.xy settings
گفتم که گفته باشم:دی
دوستان می خوام این گوشی رو بخرم به نظرتون چطوره بگیرم یا چیز دیگه بخرم ؟
صداش چطوره ؟
اینترنت گردیش چی ؟
و باش میشه پیامک فارس داد ؟
گوشی خوبی هست.اگه میتونی بیشتر هزینه کنی شاید بتونی گزینه های بهتری رو هم پیدا کنی.
صداش خوب نیست!
اینترنت گردیش خوبه.
میشه ،خیلی خوب هم میشه:)
اپدیتش چقدره؟باید بک اپ بگیرم از برنامه ها و کانتکتها و .. درسته قبل اپدیت؟می ارزه اپدیتش کنم یا بیخیالش؟
نه نمیخواد بک آپ بگیری نیازی نیست.
ولی کلا همیشه از برنامه هات بک آپ داشته باش یه وقت نیازت میشه
چه گزینه ای رو پیشنهاد میکنید ؟نقل قول:
اگه گوشیت هیچ مشکل نرم افزاری نداره و همه چی آرومه:دی همچین آپدیت تپلی نیست.ولی بد هم نیست.یکی آپدیت کنه ببینیم توی صدای مکالمه تغییری پیدا شده:)نقل قول:
اپدیتش چقدره؟باید بک اپ بگیرم از برنامه ها و کانتکتها و .. درسته قبل اپدیت؟می ارزه اپدیتش کنم یا بیخیالش؟
از سامسونگ و اچ تی سی و سونی اریکسون بسته به مقدار پولی که میخوای هزینه کنی میتونی بگیری.نهایتا چقدر بودجتون هست؟نقل قول:
چه گزینه ای رو پیشنهاد میکنید ؟
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
میتونید توی تاپیک مشاوره هم یه سراغ بگیرید.