اومدم سوتی بدم پست دادم رفتم!
خوب دیشب رفتیم شهر بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه کلی کیفیدیمو و اینا یه تعداد نیز عکس گرفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بچه ها گفتن بیاین بریم سوار این کشتی زشتا بشیم (همینا که میره بالا میاد پایین) ما هم از خدا خواسته گفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتیم سوار شدیم تا اومد حرکت کنه کلی طول کشید ما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه حرکت کردو کلی داشتم می هیجانیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یهو حال پسر عمو گرامیم به هم خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مجبور شد بیاد پایین خلاصه رفت یه استفراغی کرد و اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما نوبتمون تموم شد و رفتیم پایین پسر عموم هم گفت من نرفتم باید برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما ناچار به پذیرش شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون هم رفتن هیجان ول کردن و اومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم تا دوباره حال کنم البته با سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طوری که همزمان با پیاده شدن پسرعمو ما سوار شدیم
خلاصه یارو نفهمید چی شد از ما بلیط نگرفت فکر کرد من پسرعموم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چهار پنچ دفعه هی جامونو عوض کردیم مرتیکه مونگول نفهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستشو بخواین ما اصلاً به هم شباهتی نداریما فقط لباسامونو اون شب با هم ست کرده بودیم
خلاصه آخرش دیگه خیلی تابلو شد و..
طرف پس از کلی فکر کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سوتی خویش پی برد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگه دیگه ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ===> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]