چرا میشه من گذاشتم (این فیلمو ببین)
دوستان رام ریظری رو ببینید چی کار کردم :دی هیرو شد !
کد:http://www.4shared.com/file/137089039/973f6212/Samsung_omnia_WM_65_by_behdad.html
Printable View
چرا میشه من گذاشتم (این فیلمو ببین)
دوستان رام ریظری رو ببینید چی کار کردم :دی هیرو شد !
کد:http://www.4shared.com/file/137089039/973f6212/Samsung_omnia_WM_65_by_behdad.html
چرا اونم میشه باید تو رجیستری تغییر بدینقل قول:
در ضمن میشه حساسیت تاچ رو بالا برد؟
وایسا لینک رسکو اکسپلورر گیر بیارم بهت میگم چه طوری
هذا شیئ عجیب:31:............... آدم چیا که نمیبینهنقل قول:
قابل توجه دوستانی که رامشون رو به روز نگه میدارند:
1. متاسفانه اکثر اساتید و سر آشپزهای خوب یا امنیا رو ترک کردند و یا درحال ترک هستند (اغلبشون به سمت امنیا2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. آخرین رام سکتور رو بیخیال بشید، من مشغول استفاده ش هستم ، غیر از چندتا اشکال کوچکی که داره ، نسخه ی جدید مانیلا 2 که استفاده کرده فوق العاده رم رو اشغال میکنه و کند هم هست ، همچنین باتری رو خالی میکنه.
3. البته مطمئن نیستم ، گمونم یک تاپیک برای رامهای امنیا داشتیم ، طبیعتا باید اونجا این پست رو میدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امنیا 2 بوت لودر اگه داشته باشه که 100% داره .... شاید یکی از علتاش این باشه:cool:نقل قول:
موس کار میکنه؟؟؟!نقل قول:
نه........
چرا نه............نقل قول:
6.5 هست که داشته باشه؟
خیلی مخلصیم
مگه میشه نداشته باشه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امنیا هم یه قراضه ش رو داره ! بدون بوت لودر که سیستم عامل بوت نمیشه سعید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دلیلش که واضحه ، دستگاه جدیدتر و با امکانات بهتر و از همون نسل اومده ، دلیلی نداره روی سری قدیمی تر در جا بزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین اواخر و قبل از اومدن امنیا2 هم معلوم بود خسته شدن و امنیا براشون تکراری شده ، مثل سابق مایه نمیذاشتن.
ببخشید که پریدم وسط بحثتون ولی من هرچی برنامه واسه بلوتوث داده بودید ریختم ولی بازم نمیشه مارک کرد و فرستاد.شایدم من بلد نیشتم:41:
راستی behdad جاون تو پست های قبلیت یه تم HTC گذاشته بودی(با روش نصب) هرچی می گردم پیداش می نکم اگه میشه لطفا دوباره بذار.سرعت رو خیلی میاره پایین؟:10: