با 3 سال سابقه از اسیا تک دارم نامحدود یعنی کشک اگه نامحدود بگیرم سرعت میشه 8 اصلا فایده نداره من اخر به جوابم نرسیدم . احتمالا باید بشه چون تو تمدید سرویس به راحتی قابل انتخابه
Printable View
با 3 سال سابقه از اسیا تک دارم نامحدود یعنی کشک اگه نامحدود بگیرم سرعت میشه 8 اصلا فایده نداره من اخر به جوابم نرسیدم . احتمالا باید بشه چون تو تمدید سرویس به راحتی قابل انتخابه
از 1 اسفند؟ هاها
یه هفته است از ساعت 1 میزارم رو دانلود صبح بلند میشم میبینم حجمم پریده!!!
بیشرفای دزد
من 1 مگ شبانه رایگان گرفتم نمیدونم الان نیم بها هستم یا ...
نه یکی بگه من چرا تو این شرکت موندم؟ :31:
اه
الان دقت کردم پس دیگه شبانه ی رایگان پر :2:
دیگه حتما باید از این شرکت رفت
من یه هفته ست تمدید کردم 3ماهه یعنی بخوان واسه منو نیم بها حساب کنن میرم اونجا میزنم چپ و راستشون میکنم :18:
زنگ زدم پشتیبانی هیچی نمیدونه داشت از رو اطلاعیه روخونی میکرد
1 مگ 3 ماهه بود 53 تومن
الان 512 سه ماهه شده 90 تومن +4 گیگ حجم بیشتر
کدوم ریاضیدانی گفت ارزون شده
چقدر مسخرست نت تو ایران داره با افزایش 100 درصدی (اختصاصی آسیاتک) گرونتر میشه
عجب دزدی شده این اسیاتک
سرویسای قدیم رو هم که شبانه رایگان داشتند داره نیم بها حساب میکنه
دیشب 1 گیگ شارژ کردم و از ساعت 3 تا 7 حدود 800 مگ گرفتم حالا که نگاه میکنم میبینم 400 مگ کم کرده
من فعلا 5 گیگ حجم دارم به محض تموم شدنش میرم یه شرکت دیگه:13:
من الان تماس گرفتم گفتند سرویس های قدیمی همون 1-7 با شبانه رایگان هستن و سرویس های جدید شبانه نیم بها هستش
در ضمن پنل جدید کاربریش فوق العاده مزخرف و بیخوده:41:
بعد اتمام قرارداد حتما نقل مکان می کنم به یه جای دیگه بدون شک:2:
امشب تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم
دوستان کسانی که الان نامحدود گرفتند ببینند سرعتشون خوبه یا نه لطفا بگن
هنوز نگرفتم ولی 128 رو پرسيدم گفتن سرعت دانش روی 14 خواهد بود (البته اگه راست گفته باشن ! )، ماه آينده 128 نامحدود تمديد میكنم ولی يه سوالی برام پيش اومد مگه دان 128 مخابرات رو چنده ؟ خوب اگه اونم 14 هستش برا چی بايد 20 تومن اضافه بدم ؟ مخصوصا كه مخابرات تو منطقه من پورت خالی داره يه عالمه !نقل قول:
معومه که 128 آسیاتک به صرفه نیستنقل قول:
اگه جای شما بودم و قصد خرید 128 نامحدود داتم حتما از مخابرات می گرفتم نه از آسیاتک دزد:2::2:
کسی امروز شارژ کرده هر کاری میکنم نمیشه خطا در شبکه میزنه .کسی از دوستان تونسته پرداخت داشته باشه؟