نه فاصله خالی رو عرض کردم
روش کی میرم اون نوشته ظاهر میشه
Printable View
نه فاصله خالی رو عرض کردم
روش کی میرم اون نوشته ظاهر میشه
سلامنقل قول:
این یه آیکون نامرئیه که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
دلیلش هنوز مشخص نیست که چرا اینجوریه و اصلا چیه .
اگر بهش مشکوکی خارجش کن و در msconfig از لیست startup درش بیار.
اگر تمام این مراحلی رو که میگید انجام دادید ، پس بنظر میرسه مشکل از ویندوزه.نقل قول:
پیشنهاد میکنم اصلا از اینجور ویندوزها استفاده نکنید چون ناقص اند.
یک فارسی ساز دیگه رو هم امتحان کنید.
نه منظورشون بابیلون نیست.نقل قول:
موفق باشید :40:
سلام
من چند ماه بود که کامپیوترم رو روشن نکرده بودم.
دیروز بعد از چند ماه روشن کردم.
AVG رو نصب و شروع به اسکن کردم.
بعد از اسکن گفت ریستارت کنید.منم کردم ولی بعد از روشن شدن گفت که سیستم شما قانونی نیست.
چند سریال هم وارد کردم ولی افاقه نکرد.اصلا اجازه ورود به ویندوز را به من نمیدهد.
وقتی وارد Safe Mode هم که میشم میگه ویندوز شما غیر قانونیه و باید از همان ویندوز نرمال حل کنید.
حالا باید چکار کنم؟
سلامنقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3824649&postcount=2982
ولی مشکل اینجاست که من اصلا نمیتونم وارد محیط بشم که این برنامه را اجرا کنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
این 2 تا سریال رو امتحان کن :
B7R7P-J63JP-2J7VH-W3TDJ-PDP7T
Jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8
سلامنقل قول:
شما کافیه چینش موزد نظرتون را انجام بدیدو تیک auto arrange را بزنید یا از طریق فولدر آپشن چینش مورد نظر خودتون را به همه ی فولدرها اعمال کنید.
همونطور که دوستمون اشاره کردند بهتره از ویندوز غیر دستکاری شده استفاده کنید شما dll ها و فایل هایی را که مورد نیاز زبان های شرقی است به system32 منتقل کنید و بعد دوباره تست بفرمایید.نقل قول:
سلام بر همه
چند روز قبل ويندوز professional 2002 sp3 ي كه يكي از دوستانمون توي همين فروم معرفي كرده بودند رو دانلود كردم(xp micro).ولي بعد از نصب متاسفانه امكان تايپ فارسي در برنامه هايي مثل word وجود ندارد. و فولدرهايي كه قبلا به صورت فارسي نام گذاري كرده بودم به شكل حروف جدا از هم و معكوس نمايش داده مي شود مثل علي كه نمايش داده مي شود ي ل ع(البته بدون فاصله)
همچنين title سايت ها هم به همين شكل برعكس نمايش داده مي شود.
تا بحال كارهاي زير را انجام داده ام.
1-زبان و كشور سيستم را از regional language فارسي و ايران انتخاب كرده.
2-فايل سيستمي كه الان نامش خاطرم نيست ولي پسوند dll. داشت تعويض شده.
3-فارسي ساز گيتا هم نصب شده.
باز هم مشكلات پابرجاست!!!
از دوستاني كه اين مشكل را در گذشته داشته و توانستند حل كنند درخواست مساعدت دارم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدتیه ویندوزم دچار مشکل شده وقتی میرم تو my computer و روی درای c یا d دبل کلیک می کنم به جای اینکه بره تو درایو مورد نظر پنجره ی open with..میاد
مجبورم برم تو run بزنم c یا d که بره تو درایو مورد نظر دارم دیگه کلافه می شم لطفا یکی از اساتید کمک کنه
ممنون از جوابتوننقل قول:
ولی انگاری مثل وقتی که دوره 30 روزه تموم میشه.اینهم وقتی سریال درست رو وارد کردم میگه باید شماره مشترکین رو هم وارد کنم.
من دیگه نمیدونم باید چکار کنم.
لطفا کمکم کنید.
سلامنقل قول:
تو گوگل سرچ کنید
احتمال زیاد کرک واسش پیدا میکنید.