تصدیق پست بالا ! ( آخرین پست صفحه قبل )
به جز امروز
تصدیق پست بالا ! ( آخرین پست صفحه قبل )
به جز امروز
مدیران و عزیزان ادمین
یعنی هیچ کس نمی تونه مشکل بنده و دوستان رو حل کنه ؟ این مشکل فرومه ها نه ما !!!
کیه که جواب بده . فروم رو سپردن دست خدا بگمانم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
سلام
بعد از اینکه این فروم دچار تغییرات شد ، الان مجبورم هر دفه نام کاربری و پسورد رو وارد کنم !
ظاهرا آپشن به خاطر داشتن ؟ کار نمیکنه چون تیکشو مثل همیشه میزنم اما به محض اینکه صفحه رو می بندم و دوباره باز میکنم بازم برای استفاده باید یوزر و پسورد وارد کنم . مشکل از کجاست ؟
والا من که مشکلی ندارم .نقل قول:
2 روزی میشه که هر وقت میخوام وارد انجمن شم حتما باید نام کاربری و پسوردم رو وارد کنم در صورتی که من تیک به خاطر داشتن رو هم میزنم و حتی از امکان فایرفاکس که کمک میکنه پسورد ها رو توی سایت مربوطه خودش وارد کنه کمک میگیرم ولی باز حل نمیشه . مشکل چیه ؟
یادمه از وقتی ویندوز عوض کردم و با ویندوز جدید اومدم تو سایت دیگه User & Pass نزدم .
شماها از چه مرورگری استفاده میکنید ؟
سایت مشکلی نداره ! :)
خوب این مسئله کاملا معلومه که مربوط به پی سی خودتون میشهنقل قول:
پس برو اینترنت وشبکه سئوال کن .
نکته اینجاست که ما تا حالا مشکلی نداشتیم اما درست بعد از زمانی که فروم چند ساعتی تعطیل شد و تغییرات انجام شد اینطوری شد ! پس نه ربطی به pc ما داره و نه مرورگر...من 1 ساله با همین سیستم و مرورگر داشتم استفاده میکردم .نقل قول:
خوب اگه اشکال سایت بود واسه همه اینطوری میشد نه واسه شما .نقل قول:
شما یه بار Cookie ها رو پاک کن و دوباره امتحان کن .
اگه بلد نیستی بگو تا واست توضیح بدم .
نقل قول:دقیقا درسته , با یک بار پاک کردن کوکی هات مشکلت صد در صد حل میشهنقل قول:
سلام يكي به داد ما برسه من 100 تا پست تا حالا دادم هيچ كدومش را تايد نكردن تازه تشكر هم نميتونم بكنم؟؟!!!!!!