نقل قول:
ميشه وصل كرد. كيفيتش نسبتا از HDMI كمتره
Printable View
نقل قول:
ميشه وصل كرد. كيفيتش نسبتا از HDMI كمتره
آره میشه ولی خب Component's حداکثر از 1080i پشتیبانی میکنه ( فقط بعضی TV ها میتونن از 1080p استفاده کنن با این کابل)نقل قول:
و دیگه اینکه Refresh تصاویر تو این کابل کند تر از HDMI هست ,چون شما به جای داشتن یک کابل از چندین سیم مجزا دارید استفاده میکنید که هر کدوم اطلاعات خودشون رو میفرستن.
منظورتون همین بازیه Last Rebellion هست !!!؟؟؟نقل قول:
خب شما بخوای این افتضاح رو بازی کنی خب برو LBP رو بگیر که تو سبک خودش حرف نداره !
سلام دوستان من تازه ps3 گرفتم میخواستم بدونم از کجا بفهمم دسته کامل شارژ شده....؟شرمنده دیگه ما مبتدی هستیم دیگه...:20::10:
من میخوام که یه فیلم با کیفیت از یه بازیه ps3 (ترجیحا tekken6)ببینم
کجا میتونم پیدا کنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
عزيز وقتي كه دسته رو به كنسول وصل ميكني 4 تا چراغ هم چشمك ميزنه كه نشون دهنده شارژ شدن دسته هست و وقتي كه شارژ دسته كامل بشه چرغ ها خاموش ميشن
تقريبا" براي شارژ كامل به يك ساعت و نيم ساعت زمان لازم هست:46:
30 یورو ! چه خبره :دینقل قول:
متال گیر که دیگه نوش گیر نمیاد ولی دست دومش 30 یورویی هست .
آکبندش تپخونه 32 بود باز هم 20-25 کمیاب هم هست من دنبالشم گیر نمیاد :(
شما زمانی که تو بازی هستی یا تو داشبورد دستگاه هر وقت دکمه ی PS وسط دسته رو بزنی و بالای صفحه رو نگاه کنی بهت مقدارنقل قول:
شارژ رو نشون میده. اگه زمانی که دسته تو شارژ باشه و خونه های اون پر و خالی بشه یعنی که هنوز کامل شارژ نشده ولی اگه
دیگه تکون نخوره یعنی شارژ شده و میتونید دسته رو از USB جدا کنید.
نقل قول:اینجا به قسمت trailer ها رفته و فیلم های HD از هر بازی ای رو که میخواهید دانلود کنید.کد:www.ign.com
پیشنهاد میکنم از بازیه Kill Zone 2 فیلم بگیرید.
سلام دوستان.من PS3 رو به پورت HDMI وصل میکردم ومشکلی هم نداشت ولی به پورت AV که وصل میکنم کار نمیکنه .گفتم شاید مشکل از TV هست و رو دو تا TV دیگه امتحان کردم ولی بازم نشد.گفتم شاید مشکل از کابل AV باشه و با 1 کابل AV دیگه <کابل ps2> امتحان کردم بازم نشد که نشد .خلاصه دارم خل میشم اگه کمک کنین ممنون میشم.:19::10:
مشخصات: ps3 slim 120GB NTSC/J
نگران نباشید.نقل قول:
شما آخرین ورژن OS رو ریختین ؟ منظورم 3.15 هست.
========================================
یه سوال هوش :31:
کسی میتونه به من بگه دسته ی PS3 وقتی با USB به کنسول وصل هست آیا باز هم داره از سیستم Blutooth استفاده میکنه یا نه !؟
دلیل هم بیاره !
فكر ميكنم كه خروجي شما رو حالت hdmi باشه.....شما با همون hdmi وصل كن و تو تنظيمات display خروجي رو رو رو حالت كابل av بزار...تصويرت ميره و تقريبا" 20 ثانيه فرصت داري كه كابل av رو وصل كني...تست كن اين روشو ببين ميشه:46:نقل قول: