هر کس نظری داره و ممکنه بعضی ها اصلا خوششون نیاد و این طبیعیه، اما استفاده از کلمه "افتضاح" چندان جالب نیست، بهتره بگید من خوشم نیومد. لفظ "افتضاح بود" یه جورایی توهینه.... :11:
Printable View
هر کس نظری داره و ممکنه بعضی ها اصلا خوششون نیاد و این طبیعیه، اما استفاده از کلمه "افتضاح" چندان جالب نیست، بهتره بگید من خوشم نیومد. لفظ "افتضاح بود" یه جورایی توهینه.... :11:
واقعا دوست داری خودت این همه وقت رو آلبومت کار کنی بعد بقیه برن دانلود کنن ؟نقل قول:
باید بگم این آلبوم کاملا حیف 1500 تومن هست .
کاش نمیخریدمش و دانلودش میکردم .
واقعا از محسن چاوشی بعید بود ، من خیلی دوستش داشتم ولی ازش نا امید شدم .
فقط اون 3 تا ترکی که آقای "صفا" شعرشو گفته کمی جالب هست .
یه قسمت یه شعر دیگش هم که توش میگه : "نون مجنونو که آجر کردم" هم جالب بود .
بقیه ی آهنگ ها همه از دم افتضاح بودن .
واقعا متاسفم ...A
فکر کنم بیشتر به فکر 1500 تومانی که پول ذرت مکزیکیه :31:
من به شخصه اگر حتی یک اهنگ از این آلبوم هم برام جالب نبود و قیمت آلبوم هم ده برابر بود باز هم از پولی که دادم ناراحت نمیشدم ، حتی اگر هوادار چاوشی هم نبودم ...چون هر چی باشه خواننده زحمت کشیده ... باز هم تکرار میکنم این آلبوم رو باید چند بار گوش بدید ، من هر بار که گوش میدم یه چیز جدید کشف میکنم که مبهوتم میکنه ( بیشتر لحن و صدای چاوشی ) .. واقعا این مدام گوش دادن معجزه است ، الان به جرئت میگم این از یک شاخه نیلوفر بهتره ...
ژاکت آلبوم قشنگی بود.
خیلی خوشم اوومد.
آلبوم خوبی بود ونوع آوری های زیادی هم داشت
سبک ترکت 2 (چاردیواری) چیه؟ یه جوریه، شبیه این خارجیاس! :31:
تلفیق پاپ و بلوزه. تقریبا تو مایه های آهنگای سیروانه .من که عاشق این آهنگم .خیلی سبکش نوئهنقل قول:
یه قسمت یه شعر دیگش هم که توش میگه : "نون مجنونو که آجر کردم" هم جالب بود .
ارزش نقل قول کردن نداشت همین یه تیکشو آوردم!معلومه خیلی بادقت این آلبومو گوش کردی!یه قسمت از یه تیکش:31:
با آهنگای سیروان فرق داره! این مدلی رو بیشتر تو فیلمای خارجی شنیدم!! :20:نقل قول:
با کلیت حرفت کاری ندارم اما با جمله آخر به شدت مخالفم!نقل قول:
نباید اونا با این مقایسه کرد(نمیگم یکی بهتر از دیگری هست فقط میگم قابل مقایسه نیستند)