این اتفاق کم شدن سرعت ها تو تایم شبانه سابقه هم داشته ؟ اونایی که چند ساله استفاده می کنن لطفا جواب بدن ؟
Printable View
این اتفاق کم شدن سرعت ها تو تایم شبانه سابقه هم داشته ؟ اونایی که چند ساله استفاده می کنن لطفا جواب بدن ؟
مبهمه حرفتون ناظر جون میشه بفرمایید چیکار کردن دوستان؟نقل قول:
راست مي گه ناظر گرامي 3419 صفحه واسه شاتل درست كرديم كم فضايي نيست كه ! اين شركت اين قدرها هم مهم نيست! تحريمش كنين خلاصش كنين بره پي كارش ديگه تو گوگل سرچ كردم اسم شاتل رو زده 177 ميليون ، مي دونين يعني چي؟!:18:
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
21 نفر در حال ديدن اين تاپيك!
یه عکس نشونتون بدم هی غصه بخورید و اعصابتون بریزه بهم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک به هیچ وجه قفل نمیشه. توهین قفل میشه فقط.
ممنون.
یه سوال . کسی سابقه رفع محدودیت داره ؟ چکار میشه کرد که محدودیتی که بعد از دانلود شبانه ایجاد شده برداشته بشه. ( برای خودم نمیخوام . تو خونه فامیل با لپ تاپم دانلود کردم و اونا محدود شدن. البته نفهمیدن کار من بوده.:31:
سلام
یه بند دیگه که به نظرم یادتون رفته اینه که
شرکت فخیمه ی شاتل به صورت رندوم(اتفاقی) در طول سرویس مشترک دست به تغییر سرعت اتصال میزنه و در یک روز در هر ساعت یک سرعت جدید رو نشون میده که اکثرا از سرعت اسمی و واقعی خیلی کمتره
و در ساعات رایگان برای مشترکینش به صورت یک طرفه محدودیت قائل میشه که هیچگونه پاسخ روشنی از طریق پشتیبانی دریافت نمیشه و جوابهایی مانند " نمیدونم ، اشکال از دیتای مخابرات، همه دارن با شما دانلود میکنند، شییر شدن، و هزار بامبول دیگه
و در کل عدم صداقت شرکت معظم شاتل در هنگام قرارداد و تبلیغات بخصوص در زمینه ساعات رایگان " 1 تا 8 صبح"
که بدون اطلاع مشترک از این حربه شرکت برای مشترک خود محدودیتهای غیر متعارف نسبت به شرکتهای مشابه انجام میدهد
نقل قول:
کلی خندیدم بابک جون...:27::31:
بازم شما بابک جووون هوای ما بی سرعتا رو داشته باشی مــــــــــــخلصیم
سیس.... داریم به ساعات ملکوتی محدودیت نزدیک میشیم
با نیت خالص از اینترنت 5 کیلو بایت لذت ببرید
تا ترکیدن اینترنت یک دقیقه باقیست :31:
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
بچه ها اینترنت من که ترکید رفتم روی 3kb
ولي من با ايرانشل عجب سرعتي دارم ، بچه ها من به جاي شما بودم شاتل رو دي سي مي كردم خودم كه اين كارو كردم بعدش هم مي رم فسخ و اينا...