نه طرح رمضان اصلا شبانه نداره برا ما ولی برای کاربرایی که عادی تمدید کنن به طور شانسی شبانه میفته سرعت شبانش هم میفته رو یه سرویس قبلش مثلا 5مگ شبانه میشه 2مگ-10مگ شبانه میشه 5مگنقل قول:
Printable View
نه طرح رمضان اصلا شبانه نداره برا ما ولی برای کاربرایی که عادی تمدید کنن به طور شانسی شبانه میفته سرعت شبانش هم میفته رو یه سرویس قبلش مثلا 5مگ شبانه میشه 2مگ-10مگ شبانه میشه 5مگنقل قول:
فرشاد مگه این طرح رو نمیگی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه برا ما برعکسه البته ما هم آشنای اول هستیم ولی نمیدونم چرا اینجوریه کلا اگه خوزستانی پیشنهاد میکنم نیا مخابرات چیز مضخرفیه فقط اگه 10مگ بگیری و شانست شبانش فعال بشه می ارزهنقل قول:
خواستم یه دفعه اگر خوب شد مثله قدیم شد یه دفعه کو*م نسوزه ! :n02:نقل قول:
پاشید زنگ بزنید به پشتیبانی
من که میزنم هیچ کس تو صف نیست ولی بر نمیدارن
من دارم میرم به خاطر عدم پاسخوگوییشون یه اعتراض نامه بنویسم
کیا میان بریم اعتراض بزنیم ؟؟؟؟!!!!!!!
اخه گفتم شاید بعد از عید فطر خوب شه چون ترسیدم کو*م بسوزه !نقل قول:
اینا سرعت یک هزارم میدن به من زیر بار نمیرن اونوقت اعتراض بزنیم بگیم بر نمیدارن میگن اینا شماره اشتباه میگرفتن!نقل قول:
اینجوری که شما از سوختن دم میزنی اگه درست نشه بیشتر میسوزه جریانات مهندسیت!
دوستان کم پیش میاد وقتی isp شروع به دزدی کرد از کارش منصرف بشه بیشترشون وقتی دزدیشون شروع شد تا تهش میرن نمونش همین مخابرات موندم فکر کردم شبانش برگشته بعد از این همه شکایتا و تخلیه ها نگو همش کلاهبرداریه برا بعضیا شبانه فعال میشه برا بعضیا نه پس وقتی isp خراب شد دیگه نباید بهش امیدوار بود نمونش همین شاتل قبلا خوب بود ولی خراب شد و تا الان هنوز ادامه دارد و همچنان ادامه خواهد داشت:n15:
اره داداش تخلیه کردنشم راحت نیست !نقل قول:
من هستم بهی