تا من اومدم بگم شما گفتید ..... اطلاعاتتون هم خیلی کامل هست تبریک میگم :n16:نقل قول:
Printable View
تا من اومدم بگم شما گفتید ..... اطلاعاتتون هم خیلی کامل هست تبریک میگم :n16:نقل قول:
خواهش از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید مصوبات کمسیون رو مطالعه کنیدنقل قول:
دوستم دیشب 12 گیگ دان کرد:n04::n04:
خودش امشب میاد براتون توضیح میده:n06:
درست میگید ولی در کل همونی بود که گفتم فقط اسیاتک و مخابرات میتونن سرویس بدن.... البته بازم تاکید میکنم خیلی وقتا خط رو نمیتونن کاریش کنن ... من سر همین قضیه خط تلفن دیگه خریدمنقل قول:
ببین کارمون به کجا رسیده ملت باید بیان برامون از دانلود هاشون تعریف کنن!!!نقل قول:
مگه اینکه روش خاصی به کار گرفته باشن و بخوان توضیح بدن که قضیه فرق میکنه...
مخابرات ما هم داره 10مگ با شبانه میده شبانش شانسیه یعنی اگه گرفتی یا شبانه داره یا نداره ولی اونایی که شبانه دارن شبانه 5مگو کامل میده شبی 10گیگ دانلود میکنن ما که از 2مگ هم شانس نیاوردیم شانسمون بدون شبانه افتادنقل قول:
دوست عزیز یعنی منظورتون اینه که فقط مخابرات و آسیاتک روی خط تلفن PCM شده سرویس اینترنت میدن ؟؟؟؟؟نقل قول:
البته الان دیگه فکر نکنم با خرید خط جدید مشکل رفع بشه چون خط جدید هر کسی میخره PCM شدس
فرشاد همین طرح رمضونی داری میگی؟ ککه 5مگ میگیری 10مگ میدن؟نقل قول:
واسه5مگه10مگ بدن جواز کسب واینا بردی؟
اره داداش... والا من این موضوع مال 4سال پیشمه ... ولی همین الان تو تاپیکا که میگردم همشون اسیاتک مجبورن بگیرن و مخابرات....نقل قول:
اره فکر نکنم خرید خط جدید هم افاقه ای کنه...
خوب اگر تلفن جدید خریدید که PCM نبود پس میتونستن از PCM دربیارن که در نیاوردننقل قول:
اگر امکان خارج شدن از PCM وجود داشته باشد بعد از خارج شدن از PCM باید از آسیاتک یا مخابرات سرویس بگیرید.نقل قول:
اگر امکان خارج کردن از خط PCM نباشه،خط جدید هم که بخرید باز PCM هست، در همه مناطق خط های جدید PCM نیست مناطقی که ازدهام جمعیت زیاد باشه و بستر کابلی توسعه داده نشده باشه
من اون زمان حتی پیش رییس مرکز هم رفتم... نامه زد و گفت شخصا پیگیری میکنم که بعد از یک هفته گفتن اقا امکانش نیست... منم همسایمون یک خط اظاف داشت که اون مسی بود و مشکلی نداشت منم خریدمش... وگرنه خود مخابرات میگفت حتی خط جدیدم بخوای وضعیت همینه و تازه گفت تا 5 6 ماه اصلا فکرشم نکن دست و بالمون بستست...نقل قول: