[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دیدن این ترول ، نمیدونستم بخندم :n08:یا گریه کنم!:n28:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دیدن این ترول ، نمیدونستم بخندم :n08:یا گریه کنم!:n28:
طبق بند 11 مصوبه 152 سازمان تنظیم تخلیه و دایری خط تلفن از زمانی که مشترک درخواست میده حداکثر باید 72ساعت طول بکشه و اگر بیشتر از این زمان بشه تخلف محسوب میشه و شما می تونی از شرکتت شکایت کنی.نقل قول:
عکسی نیست !!!؟؟؟نقل قول:
پس ربطی به اینکه چقد از سرویسم مونده نداره درسته ؟؟ یعنی میتونم مثلا فردا کل حجمم رو تو روز تموم کنم و با اینکه دو ماه از سرویسم مونده درخواست تخلیه بدم ؟؟نقل قول:
یه کم شورش کرده اوضاع اینقدر هم خراب نیست:n02:نقل قول:
نه هیچ ربطی به مدت باقی مونده نداره شما بخوای 2ماه هم مونده باشه می تونی درخواست تخلیه بدی و رکت PAP هم موظف هست طی 72ساعت خط شما رو تخلیه بزنهنقل قول:
خیر PCM با فیبر نوری فرق میکنه ،PCM تکنولوژی 1980-1990 آمریکا هست که به دليل افزايش تعداد مشتركين، توسعه مداوم شبكه كابلي نياز به سرمايهگذاري زيادي داشت و مشكلات زيادي را از قبيل حفاريهاي متعدد در زمين براي كار گذاشتن كابلهاي مسي جديد به همراه داشت به اين نتيجه رسيدند كه از روش حفاري و خواباندن كابلهاي مسي استفاده نكنند و درصدي از توسعه تعداد مشتركين در شبكه و حجيم كردن شبكه را بدون استفاده از كابلهاي مسي جديد انجام دهند که از پهنای باند قابل استفاده یک کابل مسی برای 4 تا 16 خط تلفن استفاده می کنند و تا 16 خط تلفن را روی یک کابل مسی منتقل می کنند و درسال 95 در آمریکا منسوخ شد و از تکنولوژی های جدید استفاده کردند ولی ایران تا چند سال پیش از این تکنولوژی استفاده می کردند،اگر در اون کافو و پست خطی باشه که PCM نباشه و ADSL فعال نباشه اگر شما درخواست بدید کابل تلفن اون مشترک را با کابل تلفن شما تعویض می کنند که خط شما از PCM خارج بشه و شما بتونید از سرویس ADSL استفاده کنید.نقل قول:
جدیدا برای گسترش تلفن ثابت در جاهایی که کابل کشی صرفه اقتصادی نداره از تلفن های رادیویی WLL و GSM استفاده می کنند که باز اونم سرویس ADSL قابل استفاده نیست.
خطوط فیبر نوری چون تجهیزات DSLAM شون مخصوص هست شرکت های خاصی مانند آسیاتک و مخابرات در مراکز مخابرات این تجهیزات را نصب کردند و می توانند سرویس بدهند.
آره حتی اگه حجمتو هم مصرف نکنی بازم میتونی درخواست تخلیه بدی:n01:نقل قول:
ممنون از پاسختون دوست عزیزنقل قول:
راستی از کجا میشه به بند و تبصره های سازمان تنظیم خوند ؟؟ ممنون میشم لینک مستقیمش بزارید
اگه حجمم رو مصرف نکنم که میسوزه و ضر میکنمنقل قول: