سلامنقل قول:
حالا چطور باید به نمایندگی خبر بدیم که ثبت بشه و بعدا بهونه در نیاره که خبر ندادیم؟
Printable View
سلامنقل قول:
حالا چطور باید به نمایندگی خبر بدیم که ثبت بشه و بعدا بهونه در نیاره که خبر ندادیم؟
سلام
این سرویس صدف 2 تا 8 صبحش سرعت دانلود چقدره براتون یا به طور کلی در ساعت رایگان براتون سرعت چقدره ؟ و آیا بعد از یه حجمی بیشتر دانلود کنیم سرعت کمتر میشه ؟
سلام دوستان من مشترک مخابرات بودم
الان میخوام آسیاتک رو هم تست کنم
بهترین طرح 1 یکساله با هزینه حدودی 130-140 تومنش چیه؟که دانلود رایگان هم داشته باشه و سرعتش خوب باشه
اگه کوتاه مدت خول با قیمت مناسب و دانلود رایگان هم داره بهم بگین ممنون
این اسیاتک هم DNS هاش تک پا میزنن ، دی ان اس پابلیک هم که میزارم مشکل حل میشه ولی یه مقدار وبگردی کند میشه ، کسی dns خوب سراغ داره ؟
پینگ اسیاتک چطوره کلا ؟ و اینکه مثل های وب اینها فشفشه اینجور چیزا هم داره ؟ چون قیمت ها رو دیدم نمیصرفید برام اصلا قیمتها مصرف روزانم زیاده خیلی .
سلامنقل قول:
شما چطور یه جفت برداشتی ؟ من که نتونستم بیش از یکی بگیرم .بیشتر اجازه نمی داد.
یکی رو الآن فعال کن و دیگری رو رزرو کن تا بعد از اتمام اولی، دومی شروع شهنقل قول:
شایدم مثل سرویس عصرانه هست که هر کاربر بیشتر از یه بار نمیتونه بخره اون سرویسو
من هنوز یدونه رزرو کردم حدود 2 گیگ از حجم سرویس عصرانم مونده تایم رایگانشم برداشتن این تموم شه اولی رو فعال میکنم بعد یدونه دیگه رزرو میکنم
برای مشترکین جدید هم میشه ؟ کدوم سرویسه 60 گیگ 95000 تومان که بیشتر نداره.نقل قول:
جدید رو خبر ندارم باید امتحان کنیننقل قول:
سرویس 18 ماهه 200 گیگ با سرعت 2 تا 16 مگ قیمتشم حدود 114 تومن میشه با مالیات
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ شما ولی من هنوز حجم اینترنت عصرانه دارم و نمیتونم الان فعال کنم و فقط یکی رزرو کردم.