بیشتر از 16 کیلوبایت نمیره ، ولی خب با یه گوشی دیگه تست میکنم .نقل قول:
Printable View
بیشتر از 16 کیلوبایت نمیره ، ولی خب با یه گوشی دیگه تست میکنم .نقل قول:
به نظر من ساپورت گوشی شما چندان مطلوب نیستنقل قول:
با گوشی دیگه اگر تونستید امتحان کنید و جواب رو اعلام کنید
می تونید؟؟؟
چطور میتونم امواج وای فای موبایلمو تقویت کنم
نقل قول:لطفا هر وقت آنلاین شدی جواب ما رو هم بده ممنون.... دیروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل زدم به ایرانسل ولی فعلا فقط یه شماره پیگیری دادن!!! قبلا هم تماس گرفته بودم و شماره پیگیری داده بودن ولی کاری نکردن!!!
درود
تعویض سیمکارت مگه مجانی نبود؟
هر جا میرم 15 تومن میخوان.
اگه آدرس دارین لطف کنید تهران بدید.
ممنون
XPERIA Z3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4G در شیراز:n06:
جناب رضا گتوند هم فورجی میشه؟
تو ایستگا مترو امام خمینی، نمایندگی ایرانسل، دیدم زده بود رایگام تعویض میکنننقل قول:
sent from my xiaomi redmi 2
سلام دوستان چند تا سوال؟
1 : این قدرت سیگنال 4جی من که تو عکس مشخصه باید چند باشه بهترین سرعت دانلود رو داشته باشم؟
2: تو عکس مشخصه نوشته وضعیت سرویس: در حال تعمیر. واسه همه اینجوری هست یا فقط واسه من اینجوریه یعنی چی؟
3 : من یه هفته هست طرح 1 سال 12 گیگ گرفتم، تا قبل از این طرح رو حالت 4 جی میانگین 10 تا 15 مگابیت تو اسپید تست سرعت داشتم ولی از وقتی این طرح رو زدم میانگین شده 2 تا 4 مگابیت مشکل چیه؟
تقریبا هر 1 ساعت از رو حالت 4جی میره رو حالت اچ پلاس
4 : دوستان از ایرانسل میتونم تو 195 شکایت کنم به خاطر اینکه سرعت شو بعد از طرحی که من خریدم آورده پایین و هر یک ساعت هم از رو حالت فورجی میره رو اچ پلاس؟؟
امروز چند مرتبه از ایرانسل تماس گرفتند و گفتند کارشناس میفرستیم محلتون بیاد تست کنه حالا کی بیان خدا میدونه[emoji2]
فرستاده شده از G620S-L01ِ من با Tapatalk
سلام همشهری عزیز کجا این تست رو گرفتی.اینجا که 4G یکی آنتن داره اونم بزور بعضی وقتها هم میپره کلن قطع میشه.میشه بگی بیشترین سرعتی که گرفتی چقدر بودنقل قول:
دانشگاه آزاد غرب تهران( شهرقدس) که همچنان داغونه، دیگه امیدی به ایرانسل نیست.نقل قول:
داداش کل شهر رشت حتی اطراف هم 4جی داره الان همه جا داره کل شهر با ماشین بودم دیدم همه جا آنتن 4 جی بود . این تست خ 122 گلسار
بد نقطه که ایرانسل تو کل رشت فقط بلوار گیلان هستش که انتن فاجعه هست یا نداره یا به سختی . ولی بقیه جا ها عالی از سمت بیمارستان قایم ورودی رشت یا جاده انزلی یا میدان گیل وردی ها همه جا 4جی خوبه
سرعت هم همین رنجه -- فقط خ لاکانی کمترین سرعت را داشت !!!
نقل قول:
هرچی به 50- نزدیکتر باشه بهتره.نقل قول:
با دستگاههای وای فای اکستندر یا همون رنج اکستندرنقل قول:
wifi extender حدود 70 80 تومنه مدل خوبش 120 تومن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
test irancell
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
test parsonline adsl
خدمات مشترکین ایرانسل برو نه این مغازه ها درپیت که به اسم نمایندگی هست..من سیمکارت هدیه ام را که اینجا بچه ها 2000 داده بودن فعال کنند رایگان برام فعال کرد و سیمکارت قدیمی ام را هم4G کرد..نقل قول:
فقط این طرح تعویض رایگان تا کی برقراره؟چون میخام یک خط دیگه دارم اونم 4g کنم
از دوستان کسی اطلاع نداره طرح تعویض رایگان تا کی برقراره؟
سلام دوستان..من یک ما پیش بسته سه ماهه ایرانسل رو فعال کرده بودم و الان حجمش رو به پایان هست ولی دو ماه دیگه فرصت داره..حالا اگه یه بسته جدید سه ماهه فعال کنم حجم و تاریخ اون به این بسته قدیمی من اضافه میشه یا خیر؟؟
خیر تاریخ جمع نمیشه. بسته جدیدتون با حجم خودش از همون موقع شروع میشه فقط در مقدار زمان مشترک بین دو بسته اولویت با بسته قبلی هستنقل قول:
سلام دوستان ایا این دکل مجهز به 3gمیباشد
مال کدام اپراتور هست
نسل سوم همراه اول . این سایت یا مطعلق به همراه اول است و یا یک سایت اشتراکی.نقل قول:
شما که اعلام کردید نسل 3 همراه اول هست.چه برندی هست تجهیزات واز کدام rru استفاده می کند?مدل dbs رو هم ذکرکنید.نقل قول:
سلام
چرا توی کاشون توی خونه ایرانسل یه بار3gمیشه وسرعت خیلی خوبه ولی یه بار2gمیشه وسرعت کمه وقطع میشه.
ولی صبح ها خوبه با شبکه ی 2gسرعتش
ولی بیرون از خونه عالیه من تست کردم یه سره وصل بودم نه افت سرعت نهقطع یا وصلی هیچ عالیه
می خواستم بگم یعنی دکل هاشون اینقد ضعیفه که توی خونه انتنش کم میشه؟
ایا بعدا درست میشه؟؟؟؟
یعنی حجم اضافه میشه ولی مدتش تا زمان بسته قبلی هست....مگه میشه؟؟قانونا باید سه ماه دوباره مدت بده.....نقل قول:
سلام دوستان. این الان سرعت منه
صبحای زود تا حدود ساعت 10 سرعت خوبه و تا 100KB/s میره
من سرعت 1000 نخواستم.
فقط باید چیکار کنم سرعتم همون 50 تا 100 باشه؟ الان اینی که دارم میگیرم اصلا قابل استفاده نیست
تبلت هم تنظیم کردم روی 3g با سیم وصله به سیستم و 4 خط انتن داره روی +H
اگه از این مودم های همراه بخرم درست میشه؟
کسی جواب سوال مارو نمی ده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
پوشش داخلی نسل سه در خانه شما ضعیف است لذا گوشی شما به شبکه نسل دو متصل می گردد. جهت رفع آن می توانید به تنظیمات شبکه گوشی خود رفته و آن را در حالت فقط تریجی WCDMA only قرار دهید.نقل قول:
یعنی واقعا یک نفر توی تاپیک اختصاصی اطلاع نداره؟نقل قول:
دوستان امروز کد بسته ها رو میزنی میگه سیستم مشکل داره مال شما هم این شکلیه ؟؟؟
میخواستم بسته یک روزه تو گوشی جدید تست کنم اصلا بسته تایید نمیکنه
با سیمکارتی که میخوایید عوض کنید (تبدیل به 4G) زنگ میزنید 700 بعدش شماره 8 یعنی قسمت تعویض سیمکارت رو میزنید.اپراتور وصل شد، بهش میگید میخوام سیمکارتم رو تبدیل به 4G کنم.رمز ورود میخوام. یه شماره 3 رقمی بهش میگید.اپراتور ثبت میکنه.با همون رمز و کارت ملی و قاب سیمکارت میرید برای تعویض.نقل قول:
مراکز ایرانسل 8 تومن برای تعویض سیمکارت هدیه میگیره.
دفاتر موبایل هم چه هدیه چه قدیمی15 تومن میگیرن.
خود ایرانسل هم با پست میفرسته که به اپراتور میگید.(مخارج پست رو میگیره)
رایگان فقط برای سیمکارتهای قدیمی هست،فقط تو مراکز ایرانسل.
XPERIA Z3
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
تست می کنم می گم
بابا این که فایده نداشت کل شبکه قطع شدنقل قول:
این موضوع نشاندهنده ضعف سیگنال 3G در منطقه شماست. سایت های نزدیک به شما هنوز بروزرسانی نشده است.نقل قول:
حجم جدید شما تا پایان سه ماه جدید شما اعتبار داره و حجم قبلیتون هم تا پایان سه ماهه خودش و در مدت مشترک اول از بسته قبلیتون کم می کنه و اگر اون تموم بشه ( قبل از سه ماهه خودش ) از بسته جدیدتون کم می کنهنقل قول:
نه وضعیت شما به گوشیتون ربطی نداره و مودم تاثیری نمی زاره ( احتمال خیلی زیاد) مشکل شبکه و پهنای بانده اگر سیگنالتون زیر 80 باشه البتهنقل قول:
دوستان امروز 4G تو تهران مشکل داشت ؟! من هر جا که قبلا پوشش داشتم رفتم سیمکارتم اصلا رجیستر نمیشه به 4G ! ولی با گوشی سونی دوستم سرچ کردم LTE ایرانسل رو میبینه ! حتی با اونم رجیستر نمیشه..عجیبه! کسی دیگه این مشکل رو نداره ؟!
ممنوننقل قول:
یعنی دراینده درست میشه؟؟؟