کسی میتونه وارد پنل بشه ؟ من که نمیتونم ؟! ولی اینترنتم وصله خخخخخخ
Printable View
کسی میتونه وارد پنل بشه ؟ من که نمیتونم ؟! ولی اینترنتم وصله خخخخخخ
با این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرا باید رفت.نقل قول:
با شرکت تماس بگیرید و یوزر و پس جدید رو بگیرید:n02:نقل قول:
شما یوزر پس جدید گرفتی؟:n01:نقل قول:
اینا کلا 2020 رو از دسترس خارج کردن ( نه اینکه بود و نبودش فرق میکنه:n01:)
پنل کاربری چرای اینجوری شده ؟پنل کاربری قبلی چه مشکلی داشت؟
بچه ها شرکتی که به مخابرات سرویس میداد عوض شد
شرکت اسپادانا و پارتک اومدن گرفتن مخابرات رو
این مشکلات هم به خاطر کانورت اطلاعات از شرکت قبلیه
اکانتینگشون چرنده یه بچه دو ساله نوشته انگار
بعدشم پنل رو شارژ نکنین پولتون رو میخوره و اینترنت شارژ نمیشه !! مواظب باشین
معلوم نیس این شرکت اسپادانا اینجا چی کار میکنه
هیچ کاری ازمون بر نمیاد
تازه شم تلگرام یا کند شد یا قطع کامل خدا بخیر کنه
خدا رحم کنه بدبخت شدیم رفت :( . دانلود شبانه کسی مشکلی نداره ؟ کم شدن ترافیک و سرعت پایین و ................ ؟نقل قول:
دوستان کسی هست که بعد از کانورت به سیستم جدید کلا شارژشو خورده باشن ؟؟
بله .حجم من به سیستم جدید منتقل نشده.حدود 7 گیگابایت.نقل قول:
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
خلاصه کسی تونستهنقل قول:ترافيک رزرو کنه؟یا پولمون رو میخوره؟
امروز زنگ زدم گفتن دارن پنل بروز رساني ميكنن تا آخر امروز درست ميشه بازم حرفاشون معلوم نيست چي به چيه
برای دوستانی که اینترشون قطع باید پسورد رو با حروف کوچیک بنویسن.
برای دیدن اطلاعاتشون برن این سایت جدید مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
برای دوستانی که اینترشون قطع باید پسورد رو با حروف کوچیک بنویسن.
برای دیدن اطلاعاتشون برن این سایت جدید مخابرات http://2.181.32.12
مهر ماه 94 هم تموم شد :n35:نقل قول:
امروز رفتم مرکز مخابراتی و گفتن هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده در مورد کمپین پاییز 94 :n27:
توروخدااا به تاریخ خبر نگاه کن!!نقل قول:
این کمپین تابستونه این کامنت منم واسه تابستونه :|
:n02::n09:نقل قول:
بعد ده روز همچنان از نت خبری نیست:n03:
میدونم اما به نوشته-ی خودت نگاه کن که چی گفته بودی:n18:نقل قول:
نقل قول:
این چه وضعشه بعد چند سال میخوام انصراف بدم تا ببینم سه ماه دیگه کمپین پاییزش چی میشه
دوستان ترافیک ماهانه من به اکانتم اضافه شده و الان خطم وصله.البته به جای 8 گیگ 5 گیگ شارژ شده!!
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
همچنان سرویس یک ماهه من به اکانتم هنوز اضافه نشده :n14:نقل قول:
برای منم ترافیکم اضافه شد مفدارش رو 7.95 زدن که فکر کنم درسته.:n02:نقل قول:
الان شما زنگ زدین همون لحظه فعال کردن یا خودشون عشقشون کشیده براتون درست کردن؟نقل قول:
برای من اضافه نشده دوستان راهنمایی کنن زنگ زدن درست کردن یا ... ؟
نقل قول:نه زنگ نزدم خودشون درست کردن! حتما مال شما رو هم درست میکنن.نقل قول:
برای من اضافه نشده دوستان راهنمایی کنن زنگ زدن درست کردن یا ... ؟
من دیشب دانلود کردم مشکلی نداشتنقل قول:
خاک برسرشون دو روز نتم قطع زنگ میزنیم اون 2020 پوفیوز که یه کارمند با پارتی بازی گذاشته اونجا که اندازه بز حالیش نیست اونم نفر 59 !!!! مجبور شدم حضوری برم مخابرات تازه میگه سیستم عوض شد خب چرا نمیگین اینهمه مردم گیر داشتن مشکل دارن باید حضوری بیان سیستم دارین عوض میکنین خوب اطلاع بدین دیگه فقط میخوان پول بچاپن از مردم
دوستان من ازسه تا اشتراک استفاده میکنم همشون درست هستن از مازندرانم برای شما هم درس میشه. مال منم از قبل میزون نبود
فرستاده شده از HTC EVA_UTLِ من با Tapatalk
امروز درست نشه تا سه روز دیگه خبری از نت نیست .،
خب نتیجه چی شد؟ حضوری رفتین وصل کردش نت رو یا نه؟نقل قول:
خب دوستان نتیجه را بگید مشکل قعطی نیست مشکل خوردن شارژ هست تو پنلت اگه شارژ نباشه خب وصل نمیشه دیگه
دوستان من ترافیکم در حال تموم شدنه (0.08 گیگ مونده). 1 گیگ شارژ کردم که رزرو شد. می خواستم بپرسم چجوریه، اگه ترافیکم تموم شه این رزرو خود به خود اضافه می شه؟ یا این که از جایی باید این رزرو رو فعال کنم؟
خدا لعنت کنه ، هیچ غلطی نمی کنن فقط میگن مشکل شمارو به بالایی ها ارسال میکنیم ...
مرگ بر امریکا:n09:
2020 عملا هیچ کاری نمیکنه .اکثر اوقات ارجاع میده به مرکز مخابراتی منطقه تون . حالا جالبه تو مرکز مخابراتی هم هیچ متخصصی نشسته نیست. من خودم وقتی رفتم مرکز مخابراتی و به یارو مشکلم رو گفتم بعد دیدم زل زده تو چشمام و مثه جغد نگاه میکنه:n02: بعد خودش گفت من نمیدونم! (بازم خوب بود گفت نمیدونم مثل یه سریشون جواب قلمبه سلمبه نداد)...
مخابرات یکی از ضعیف ترین پشتیبانی ها رو داره.اگه مجبور نیستید و میتونید از شرکت های دیگه سرویس بگیرین حتما از مخابرات تخلیه کنین
زنگ زدم 2020 میگم بابا سرویس یک ماهه منو فعال کنین دیگه کشتین مارو، میگه باشه فردا صبح حتما رسیدگی میکنیم
من:n01:
تاسوعا:n04:
عاشورا :n13:
و غیره:n08:
به غیر از کمپین، سرویس دیگه-ای هست که شبانه رایگان داشته باشه ؟نقل قول:
نه متاسفانه :n15:نقل قول:
پس چرا موندین مخابرات ؟؟:n27:نقل قول:
کجا برم عزیز برادر ؟ یه جا بگو پینگ و سرعت خوب داشته باشه من عمرا اگه تخلیه نکنم مخابراتو.نقل قول:
به اضافه اینکه نویز خط من 60,3 هست
این نویز لعنتی کار منو خراب کرده ، خیلی به این مخابراتی های عقب مونده گفتم خط ارتباطی رو درست کنید اما برای اینکه خرج رو دستشو نیفته خودشونو به خریت میزنن.
خدایی اگه شرکتی هست که پیگیر درست کردن خط مشترک باشه بگین من تخلیه کنم مخابراتو؟
مخابرات اهمیتی به بالا بردن کیفیت خط نمیده :n15:نقل قول:
با این شرایط باید منتظر کمپین باشی ! البته اگه دیگه کمپینی در کار باشه:n27:
دوستان کسی سرعتش مشکل پیدا نکرده؟
من از ساری هستم. از شب پنج شنبه سرعتم مشکل پیدا کرده. این قدر پایین اومده که یک صفحه به زور باز می شه. زنگ زدم 2020 گفتند اعلام خرابی می کنن. چیزی از این که مشکل سراسری هست، نگفتن.
آیا کس دیگه هم چنین مشکلی داره؟
آقا خراسان و بعضی جاها شبانه ى رایگانشونو بدون اطلاع رسانی برداشتن و قبض هاشون الان هفتصدهزارتومن و بالاتره... مازندران دانلود شبانش کار میکنه ؟؟؟ ب مشکل بقیه برنخوریم یوقت:///
فرستاده شده از HTC EVA_UTLِ من با Tapatalk
دیشب که مشکلی نبود. حالا امشب رو باید دید.نقل قول: