سلام
چه سرویسهایی شبانه داره سرعت شبانه چقدره و هزینش رو هم بگین ؟
Printable View
سلام
چه سرویسهایی شبانه داره سرعت شبانه چقدره و هزینش رو هم بگین ؟
های وب هیچ سرویسی نداره که شبانه رایگان داشته باشه:n21:نقل قول:
فقط فشفشه داره 4 گیگ 1 روزه 2200 تومان
اینترنت ماهم بعد از 1 ساعت قطعی الان ول شد دلیل : مشکل مخابراتی
تایم اوت + باز نکردن عکس ها در اینستا + لود صفحات افتضاح فشفشه مون تموم بشه بریم برای تخلیه
مال من قطع نمیشهنقل قول:
طول روز 20 30 بار نت وصله ولی برای 3 4 دقیقه هیچ دیتایی رد وبدل نمیشه!!!
حجمم تموم شه تخلیه میکنم
از صبح قطعی شروع شده باز یکساعتم ثبات نداره نمیدونم مشکلشون با کاربرا چیه
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
مال من بعضی وقا چراغ نت رو مودم خاموش میشه بعضی وقتام با اینکه ظاهرا آنلاینه و تو مودم آی پی گرفته ولی اصلا پیج باز نمیکنهنقل قول:
دوستان عزیز کسایی که نت وصله ولی پیج باز نمیشه ی dns دستی ست کنن انشاالله مشکلشون حل میشه این مشکل خیلی وقته رو کار اوردن بیشرفا
نتشون پوکیده بود با این همه مشتری که گرفته بودننقل قول:
میخوان همه فرار کنن برن مشتری های جدید بگیرن با قیمت بالاتر که همون سود قبلی (و یا بیشتر) رو داشته باشن با تعداد مشترک کمتر
مال من دی ان اس گوگل ستهنقل قول:
بازم هنگ میکنه
مشکل ریشه ای تره با این کارا حل نمیشه
اره دو ساعت برا منم امروز قطع بودنقل قول:
تازه الان وصل شد
داداش چ کردی ؟نقل قول:
کجا میخوای بری ؟
صبانت؟
*حیف صبانت اینجا سرویس نمیده
اره دو روز تهش مونده فردا درخواست تخلیه میدمنقل قول:
اره میرم صبانت
دوستان این های وب پدر من رو درآورد. دقیقا مشکل از همون روزری شروع شد که تعرفه های جدید و بسته های جدید رو به فروش رسوند. به قول خودش ارزون کردن اینترنت که همش دروغ محضه
در حقیقت کارش جز کلاه برداری چیزی نیست . قبلا من 15 گیگ رو می خریدم 9 هزار تومن که با احتساب مالیات میشد 9810 تومن. الان 50 گیگ میخرم 30 هزار تومن که با احتساب مالیات میشه 32270 تومن یعنی یک ریال ارزون تر نشده بلکه گرون تر هم شده با احتساب مالیات.. قیمت هر گیگ قبلا 600 تومن بود که الان هم همون 600 تومن هست .خر همون خره ولی پالونش عوض شده/ فقط گرون تر کردنش . خخخخ
خلاصه این که دزدی شاخ و برگ نداره
از این ها بگذریم برسیم اصل مطلب .
دقیقا از همون روزی که این بحث به قول خودشون ارزون کردن اینترنت اومد و از صبح همون روزی که های وب تعرفه های جدید رو آورد . کلا منطقه ما چنان داغون شد اینترنت که اون سرش نا پیدا. روزی حداقل 5 ساعت ( منظورم از ساعت 7 صبح تا 11 شب هست) فیکس اختلال داره و یا کلا قطع میشه و چراغ اینترنت قرمز میشه یا مثل همین الانی که دارم این پیام رو می نویسم سرعت اینترنت به ... میره . اینترنت یک ساله 8 مگ های وب دارم . روز اولی که این تعرفه جدید شروع به کار کرد فیکس تا یک مگ و 300 کیلوبایت هم سرعت دانلود داشتم ولی الان رو 100 کیلو بایت هست سرعتم .
جالبه تا می خوام به 1565 هم زنگ بزنم اون طرف پشت گوشی همش میگه منطقه شما اختلال شدید داره سیستم خابراتیشون هر بار که زنگ می زنم همین رو میگه . حالا جالبه موبایل و تلفن ها کلا مثل برق کار می کنن .
دیگه کارد به استخونم رسیده . یه های وب تو منطقه ما خوب بود که اینم این طوری شد . :n35::n37:
بلافاصله بعد از درخواست تخلیه تو سامانه 195 شکایت کنید که های وب میخواد تخلیه رو طول بده و بهتون گفتن 10-15 روز طول میکشه و ... چند ساعت بعد از های وب بهتون زنگ میزنن بگید اگه تو اولین روز کاری درخواستتون رو بفرستن مخابرات رضایت میدید اینجوری دیگه معطل اون روند تماس مجدد های وب و ارائه پیشنهادات جدید و ... نمیشید فورا درخواستتون میره مخابراتنقل قول:
برید درخواست تخلیه بدیدنقل قول:
الانم اگه درست بشه یکی دو ماه دیگه همین آش و همین کاسه است
های وب کلا همینه
من بهمن ماه اومدم های وب تو این 6 ماهی که های وب بودم از 20 بهمن تا 8 اسفند و از 7 فروردین تا 17 فروردین و از 18 خرداد تا 8 تیر و از 28 تیر تا الان این روند قطع و وصلی و پایین اومدن سرعت و ... وجود داشته (تقریبا تو هر ماه 10-15 روز) البته این سری شدیدتر و فراگیرتر از دفعات قبلی بوده
با اینکه 20-30 روز از سرویسم (3 ماهه) مونده بود با تموم شدن حجمم رفتم درخواست تخلیه دادم
نقل قول:
آره به خدا . کلا تو این دو ماه تا بستون اختلالات و قطعی هاش بی سابقه بوده . دو سال و نیم هست دارم های وب استفاده می کنم . بعضی وقتا خیلی خوبه بعضی وقتا هم آدمو پیر می کنه از دست اینترنتش . الان هم که کلافه شدم.
بدبختی تو منطقه ما ( استان بوشهر ) بهترینش همین های وب بود که اینم این طوری شد . هم آیدین سیستم هم پیشگامان جنوب داشتم هر کدوم دو سه سال استفاده می کردم . پیشگامان چنوب گه نمایندگی پیشگامان کویر هست اون اوایلش خوب بود ولی چون اون وقتی که من استفاده می کردم تعرفه حجمیش خیلی گرون در میومد دیگه از خیرش گذشتم و رفتم های وب . دو سه ساله های وب استفاده می کنم که اینم این طوری شد
کلا این شرکتا همین طورین. تا معروف نشدن هی مشترک جمع می کنن واسه خودشون . اولا سرعتشون عالیه ولی چند وقت گذشت مشترکاشون زیاد شد دیگه چون ظرفیت خطهاشون پر میشه و مصرف کننده هم که بیش تر دانلود می کنه میان از سرعت مشترکاشون کم می کنن یا خود سیستمشون دچار اختلال میشه .
به دلم افتاده دوبار برگردم پیشگامان !!!
برا ثبت نام پارس دقیقا چ مدارکی میخواد؟نقل قول:
بنده خیلی وقته DNS ام زیر ساخته. مشکلشون خیلی عمیق تر از این حرفاست.نقل قول:
بله منم زنگ میزنم میگه مرکز شما اختلال شدید داره! صبح یه پینگ ۵۰۰ تایی از گوگل گرفتم. ۳۴۷ تاش لاست بود!نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
فقط یه کپی از کارت ملینقل قول:
هزینه هم کلا 75 تومن میشه (65 گیگ حجم یه ساله)
خوبه من لاست ندارم ( صفر هست )ولی پینگ عدد شگفت انگیز 203 هست :n02::n02:نقل قول:
خوش به حالتون که دارین جمع میکنید برین من یک ساله خریدم هنوز 7 ماه مونده تا پایان سرویسم باید تا اون موقع صبر کنم تا از دست این کلاه بردارا خلاص شم
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
ی مورد رو بگم شاید واستون جالب باشه و حالا یا راسته با دروغ
من 2 روزه (سرویس غیر حجمی_1مگ_17 گیگ) گرفتم گفتم خوبه چیز ب صرفه ای هست
ولی از روزی ک شارژ کردم سرعت دانلود از 120 بالاتر نمیره!!!!!!!!!!!!!!!
همین نیم ساعت پیش با پیشتبانی کلی حرف زدن و 5 باز مودم رو ریست کن و حالت تغییر بده dns ست کن و اینا نشد که نشد
تهشم برگشت گفت سرویس های غیر حجمی همینه سرعتش از این بالاتر نمیره(حالا من بر اساس تجربه قبل ک اگر 1 مگ خریداری کنید خط رو روی 4 میبندن ک خریداری کردم این سرویس رو)
واقعا همین طوره؟بچه ها کسی خبر داره
واسه جمع آوری حتما لازم نیست تاریخ سرویست تموم بشه (حتی اگه جشنواره هم خریده باشی میتونی درخواست جمع آوری و تخلیه بدی و اگر هم شرکت گفت نمیشه شکایت کن تو 195 اونوقت میبینی که میشه!)نقل قول:
اگه طرح تندباد خریدی و حجمت داره تموم میشه به نظرم الانم درخواست بدی زیاد ضرر نمیکنی (چون هزینه اولیه اش زیاد نبوده و الان فقط داری پول بابت حجم میدی)
چون های وب همین الانش رسما نابود شده (این همه قطعی و پکت لاست وافت سرعت و ... تو کل کشور داره) چند وقت دیگه که این سرویس های 16 مگ و اینترنت 4g اش هم راه بیفتن دیگه هیچی از های وب نمیمونه!!!
های وب با این طرح های دیوانه واری که گذاشت (سرعت 16 مگ و فشفشه 50 گیگ) دیگه پهنای باند نداره بده به کسی واسه همین سرعت ها شدیدا افت کردننقل قول:
چون سرعت سرویس 1 مگه اگه تا 16 کیلوبایت هم سرعتت بیاد پایین!!! نمیتونی جایی اعتراض کنی (طبق قانون مزخرف ضریب اشتراک 1/8)
تازه هنوز 4g های وب تو راهه ببین اون بیاد وضع سرعت و کیفیت های وب چی میشه!!!
نقل قول:
والله من سه سال قبل که از پیشگامان جنوب سرویس یک مگ می گرفتم اونم نامحدود سرعت دانلودم رو 300 کیلوبایت بود حالا های وب این حرفا رو می زنه ؟!!!!!!!!!
تازه اون زمان بدبختی اینترنت صد برابر بیش تر از الان بود .
آخه چه قدر باید حروم بخورین که سیر نمیشین ای دزدای سر گردنه!!!
آقا قبلا تو سایت های وب خودش قسمتی بود می تونستی درخواست تخلیه بدی ولی یکی دوساله فکر کنم حذف شده اون قسمت . می خواستم دیگه آخر این ماه تخلیه اش کنم نفس راحتی بکشم .این چند روز کلا نابود کرده اعصابم رو .
کسی می دونه اگه زنگ بزنی 1565 می تونی از اون جا درخواست تخلیه بدی یا نه؟
آره من از همون 1565 درخواست دادم گفت چند روز دیگه از سرویست مونده و چند ستاره ای و پورتت از دست میره و ... همه اینا به ضررته که من گفتم هیچی نمیخوامنقل قول:
نقل قول:
آخه عقل که نیست جون در عذابه
خو یکی بهشون نیست بگه که آخه مرتیکه های الدنگ شما که این کار رو می کنی و زرتی پهنای باندت رو به جای این که به 100 نفر بفروشی میای به 10 هزار نفر بفروشی بعد اگه اون مشترکین قبلیت صداشون در بیاد میان درخواست تخلیه میدن و ضررت بیش تر از نفعته!!! کلا مردم و کشور جالبی داریم !!!
به قول یه بنده خدایی : خلاصه کلام این که یه مشت نفهم دور هم جمع شدیم و به خوشی زندگی می کنیم و هیچ کی هم اعتراضی از این وضع نداره( البته با عرض معذرت از دوستان )
من که 100 در صد درخواست تخلیه میدم . راحت میشم. میرم باز پیشگامان .
والله من سرویس یک ساله اون طرح اقیانوسش رو دارم . نوشته مخصوص استان بوشهر ( نمی دونم استان های دیگه با چه اسم هایی طرح یکساله دارن) . عید نوروز دوسال قبل گرفتم هر سال تمدیدش کردم . این دفعه آخری ، روز آخرش می خوره اول فروردین 96 . ولی با این وضع ، جهنم و ضرر اون 8 ماه باقی مونده. هر چند من که ضرر نمی کنم با تخلیه کردن خطم . تازه سود هم می کنم از دست این های وب راحت بشم. همیشه تمام اون 12 فشفشه 15 گیگ 15 روزه رو توی 10 روز تمومش می کنم. روزی میانگین 18 تا 30 گیگ دانلود و یا تماشای ویدئو یوتیوب دارم.حالا یکی دو گیگ هم واسه وب گردی. خخخخ
پس خوبه همون 1565 کار رو راه می اندازه .:n39:
من که خیر سرشون 7 ستاره هستم .خخخخ . :n02:
اگه به من باشه میگم تو رو جون مادرتون فقط سریع حتی اگه شده یه هفته تخلیه کنین خططون رو اون ستاره ها همشون بشن شهاب سنگ بخورن تو سرتون با این شرکتتون :n09::n02:
سرویس های غیر حجمی سرعتشون اسمیه یعنی 1 مگ دقیق 128 کیلوبایت دانلود میکنهنقل قول:
از بس ب فکر جیبشون هستن هیچ جا اعلام نکردن ک ادم نگیره اینارو.....نقل قول:
بله دیگه . قانون من درآوردی ضریب اشتراک 8 به 1 که تو هر کشوری تو دنیا اینو بگی در مورد اینترنت و سرعت اینترنت تو ایران بهت پناهندگی میدن:n02:نقل قول:
یک مگ = 1024 کیلو بایت تقسیم بر 8 مساوی است با 128 . آخه کجای دنیا یه خط اینترنت رو بین 8 نفر پخش می کنن غیر از این خراب شده !!!
هععععععینقل قول:
تعرفه شرکتا رو نگا کردم به قانونی ترین شکل ممکن قانون رو دور زدن
قبل از جریان ارزون شدن پارس تا 2 مگ سرویس داشت و تمام سرویساش رو روی 16 مگ میبست
الان تا 8 مگ سرویس داره و بازم تمام سرویساش رو روی 16 میبنده
خوب قبلا 2 مگ 20 گیگ رو مثلا میداد 50 تومن => سرعت دریافتی 16 مگابیت
الان 2 مگ 20 گیگ رو حذف کرده ب جاش 4 مگ 20 گیگ رو میده 55 تومن ( مثلا ) => سرعت دریافتی 16 مگابیت
سرویس های حجمی تمام شرکتا اینجوری تغییر کرده !
در مورد سرویس های نامحدود
ارت 1 شاتل با حداقل تبادل ترافیک 11 گیگ 28 تومن بود ولی طبق تجربه خودم و خیلیا از دوستان تا 20 22 گیگ سرعت محدود نمیشد
یعنی 1 مگ 20 گیگ 28 تومن
ارت 1 جدید : حداقل تبادل ترافیک 16 گیگ ولی خب شک نکن بازم رو همون 20 22 گیگ محدود میکنه یعنی
1 مگ 20 گیگ 28 تومن
یعنی شاتل قرونی ارزون نکرده ! و بقیشون ......
فقط فقط فقط حجم اضافی اونم زیر 10 گیگ تغییر کرده که این 600 تومنم بخوره تو سرشون !
حتی در مورد حجم های بالا خیلی شیک شرکتا دور زدن: پارس بسته 100 گیگ رو حذف کرد ! و دوتا 50 گیگ بخری همون حول حوش 100 گیگ قدیم در میاد !
************************************************** ************************************************** ************************************************** *
مهم تر از همه اینا تلفن ثابت 50 درصد گرون شد و اینترنت ن تنها ارزون نشد بلکه در مواردی گرون هم شد !!!!!!!!!!
و به قول دوستمون یه مشت نفهم ..............!!!!!!!!!!!!! :n27:
عزیز داری اشتباه حساب میکنی !نقل قول:
سرعتی که به شما میفروشن بر حسب بیته یعنی 1024 کیلوبیت که اگه بخوای به کیلوبایت تبدیلیش کنی باید بخش بر 8 کنی یعنی 128 کیلوبایت این تو تمام دنیا همینه !
ضریب اشتراک 1/8 یعنی تا زمانی سرعت شما کمتر از 1/8 سرعتتون ( یعنی 16 کیلوبایت ) نشده از لحاظ قانونی اوکیه !!!!!!!!!
یعنی سرعت سرویس 1024 باید بین 16 تا 128 کیلوبایت باشه ولی شرکتهای خصوصی به شما لطف میکنه و پهنای باند بالاتر میده تا حجمت سریع تموم شه و حجم بخری :n02:
************************************************** ************************************************** *****************************
این نکته رو اضافه کنم که در تمام دنیا پهنای باند بین چند نفر و و گاهی تعداد زیادی شر میشه که کار خیلی منطقیه و هم برای مشترک و هم برای شرکت کار به صرفه ایه
ولی تو ایران برای توجیح شایدم ( توجیه :n02:) دزدی هاشون استفاده میکنن!!!!!!!!!
تازه اینکه چیزی نیستنقل قول:
ایران تنها کشور تو کل جهانه که سرعت 128 کیلوبیت رو به عنوان اینترنت پرسرعت میشناسه!!!! و از طرفی با توجه به اینکه 128 کیلوبیت در واقع 16 کیلوبایته طبق قانون ضریب اشتراک 1 به 8 اگه شما سرعتتون تا 2 کیلوبایت (نصف Dial Up) هم پایین بیاد حق اعتراض و شکایت ندارید!!!! (اینجا ایران است)
دقبقا چ اتفاقی داره میفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از 6 باز زنگ زدن و داد و بیداد یه سرعت من برگشت ب همون حالت اول از 120 شد 450.500 !!!!
دقیقا چه خبره؟؟؟
مطمئنی؟؟؟؟نقل قول:
سرویس غیر حجمی؟ 450 ؟؟؟
اره والا...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر از اینکه شرکت ها قیمت سرویس هاشون رو گرون کردن قیمت حجمم گرون کردن حالا باز خوبه پارس تا بسته 50 گیگ داره های وب بیشترین بسته ترافیکی عادی اش 10 گیگه اگه شما مثلا 100 گیگ نیاز داشته باشید باید 10 تا بسته 10 گیگی خرید کنید که با مالیات بر ارزش افزوده!!! درمیاد حدودا 260 هزار تومن!!! درحالیکه قبلا بسته 100 گیگ با مالیات میشد حدود 210 هزار تومن یعنی همین حجم اضافی هم که قرار بود مثلا ارزون بشه 25 درصد گرون شده!!!نقل قول:
یعنی واقعا های وب افتضاح تر از افتضاح شده از این کاهش سرعت و لاست بالا و انواع و اقسام مشکلاتش که بگذریم قعطی و هزارو یک مشکل دیگه 3روزه رسما اینترنت بنده سرعتش شده 70 کیلو بایت مثلا 8 مگ بوده بعد پشتیبانی هم که میگه فعلا اختلال هست من نمیدونم چه اختلالی هست که تو این سه روز حل هم نمیشه
به شدت و به شدت به تمامی دوستان برادارانه توصیه میکنم حتی فکر گرفتن اینترنت از های وب هم از سرتون بیرون کنید که فکر نکنم مضخرف تر از این وجود داشته باشه رسما تبدیل میشه به تبر روی اعصابتون حالا فرض کنید من یا امثال بنده دست رسی به اینترنت دیگه ای هم نداشته باشیم دیگه چه شود
حالا خوشبختانه ماه دیگه قرار دار بنده تموم میشه که تخلیه خواهم کرد اگر وضعیت این باشه
اما نظر من اینه که بهترین راه حل حتی اگر قصد تخلیه دارین مثل بنده شکایت در این سامانه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم ازمایش کردم بارها و بارها واقعا پیگیر بودن خدا خیرشون بده حداقل حقمون رو بگیریم
پستای قبلی دوستان پرسیده بودن چی بگین برای شکایت هیچ چیز خاصی لازم نیست بگین تو توضیحات شکایتتون عین حقیقت مشکلتون رو بگین مثلا سرعت کم هست یک عکس از دانلودتون پیوست شکایت کنید پینگتون خراب هست یا لاست دارید شرایط رو عین حقیقت داخل توضیحات شکایتتون بنویسید و نهایتا یک عکس هم پیوست کنید واقعا رسیدگی میشه
از سایت داخلیه اینترانت شما خارجی هم امتحان کردین؟ دقیقا کدوم سرویس گرفتین؟ بعد از اتمام سرویس یعنی پروفایل از نوع تنظیم میشه و باید زنگ بزنی تا بالا ببندن ریت خطو؟ شما قبل از سرویس جدید و بعدش ریت خط تو مودم چک کرده بودین چند بود؟نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk