همون باید صبر کنی تا منتقل بشی و سرویست khz بشهنقل قول:
من که قبلا بهت گفتم 10مگ بگیر که شبا بشه 5مگ
Printable View
همون باید صبر کنی تا منتقل بشی و سرویست khz بشهنقل قول:
من که قبلا بهت گفتم 10مگ بگیر که شبا بشه 5مگ
من KHZ-5120-WITHFREE هستم البته 8 گیگنقل قول:
کسی اینجا 5120k-3G-withfree داره؟
5مگ 3 گیگ هم withfree میشه بگیرم؟:n13:نقل قول:
نپرسیدی ازشون؟
نه من پرتک هستم...نقل قول:
نه من پرتک هستم... اگه روزها سرعتت بالاست که مشکل دان استریم نداره خطت. فکر کنم بچه هایی که روی پرتک نیستند سرعت شبانشون نصف میشه...نقل قول:
حتما دارهنقل قول:
5مگ 3 گیگ هم withfree میشه بگیرم؟
نپرسیدی ازشون
ولی من این سرویس رو خواستم
قیمتش هم خوبه.
الات 10 مگ سه گیگ یک ماهه 22100 هست
5 مگ سه ماهه 9 گیک هم 61500
ولی یکماهه 5 مگ سه گیک توی لیست نیست ولی به خودشون بگب دارند.
نیما جان زنگ زدی واسه دان استریم ؟نقل قول:
خیلی مشکوکه سرعت دانلود شبانه 1300کیلوبایت با 22هزار تومن مخابرات که پهنای باند نداشت و 2مگو با شبانه نمیتونست بده الان 10مگ و 5مگ با دانلود شبانه :n13:نقل قول:
پس کی درست میشه این اینترنت 10مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات سرویس بالاتر از 2 مگ رو سرعت شبانشو نصف میکنه! اینجور که من فهمیدم. چون سرویس 256 و 128 داشتم و شبانه همون اسمی بوده. ولی 5 مگ و 10 مگ رو نصف میکنننقل قول:
اونکه فرق میکنه اگه استاندارد باشی سرعت شبانه میره رو یه سرویس قبلی وگرنه اونایی که وارد پرتک شدن 5مگ شبا همون5مگو میده 10مگ هم همون 10مگ الان فامیلمون 1مگ استاندارد از سیترا داره شبا میشه 512نقل قول:
کسی تست کرده شبانشو؟نقل قول:
مشکلی نیست برا منم اینجوریه ibs و سیترام. فقط باید پهنا باندت رو باالا ببرن.نقل قول:
من خودم هم 1مگ از پرتک داشتم الان هم 2مگ شب و روز سرعتم یکیه یکی از دوستان تو همین فروم 5مگ گرفته بود میگفت شب و روز همون 5مگهنقل قول:
رو 6مگ بزارن واستون کافیه و شب و روز 5مگو میدهنقل قول:
من پهنا باندم روی 2 مگ هست ولی دیشب 5 تا 6 یه فایلی رو سرعتش تا 380 هم میرفت!!نقل قول:
2مگ هیچوقت 380نمیشه نهایتش 230کیلوبایت بکشهنقل قول:
با نوسان تا 400 میرفت بعد از چند ثانیه میومد روی 240 بعد دوباره همین چرخه ادامه دار بودنقل قول:
همون اون سرعت 230کیلوبایته یه برنامه مثل networx نصب کن متوجه میشینقل قول:
مخابرات باز نامحدود آورده. امروز از نمایندگی اکسین باز سرویس نامحدود گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت دانلود فیلم میشناسید که لینک اکسپرس لیچ داشته باشه؟
قیمتش چقدره ؟نقل قول:
Mydatirنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
تو ibs زده پنجاه و چهارتومن، ولی پنجاه و هفت تومن از من گرفتن.نقل قول:
نامحدودا که بودن نمایندگی ها هم اگه بخوان میتونن بدن اگر توجه میکردید تو ibs نامحدودا حذف نشده بودن هر سرویسی که تو ibs باشه نمایندگی ها میتونن ارائه بدننقل قول:
تو پرتک زده اعتبار پنل که برا من صفره میرم تو قسمت بانک مجازی میگه مبلغ مورد نظر را وارد نمائید کسی میدونه این اعتبار پنل چیه؟
به جای اینکه از بانک بخرید پنل رو شارژ میکنید و هنگام خرید تعرفه یا ترافیک از این اعتبار کسر میشه.نقل قول:
حالا ما که نمیتونیم از پرتک شارژ کنیم چیکار کنیم؟نقل قول:
حتی برا خرید ترافیک هم باید حضوری برم
رفقا این سایت اکسپرس لیچ اپلود سنتر داخلی یا خارجی؟؟
هم خارجی هم داخلینقل قول:
مشکل چیست ؟ مگر یوزرتون وارد پارتاک نمیشه ؟نقل قول:
وارد پرتک میشود اما مینویسد خط شما در حال جمع اوری میباشدنقل قول:
رفیق اگه اون بالا پرچم ایرانو انتخاب کنی از لینک داخلی دانلود میکنه؟ میشه یکم توضیح بدی؟نقل قول:
دوستان output power رو چطور کم کنم؟
وقتی کم میشه کیفیت خطم بالاتر میره مثلا قبلا که ماناماد بودم 130بود خطم تا 24مگ میکشید ولی الان که رو 200 خطم بزور تا 15مگ میکشه تازه snr بین 5و 16در نوسانه ولی بعضی وقتا کم میشه و کیفیت بالاتر میره ولی دیگه کمتر از 190نمیشه
به یه مودم دیگه تست کن حتما . مودم رو بردی سر خط تست کنی ؟ اگه سر خط هم وضعیت همین باشه چاره ایی نیست مگر تخلیه و ثبت نام دوبارهنقل قول:
تخلیه و ثبت نام دوباره دردسریه:n27:نقل قول:
به دردسرش می ارزه.نقل قول:
راستی نمیدونی این ضحی سیستمشون اپدیت شد یا نه ؟ که زنگ بزنم دان استریم رو درست کنن
خب اومدی تخلیه و دوباره رانژه شد بعدش مخابرات دانلود شبانه رو برداشت یا دوباره یه پورت مثل همین برام بستننقل قول:
نه هنوز درست نشده
فکر کنم بهترین راه این باشه که قبل از تمدید دان استریمم بره رو 12مگ ببینیم snr چند میشه ممکنه رو 12مگ بزارن ولی snr خیلی پایین نیاد چون الان attainable rate شده 16000 ولی با خاموش/روشن کردن مودم عوض میشه و بعضی وقتا میشه 8مگ دوباره خاموش/روشن میکنم میشه 15مگ همینجور عوض میشهsnr هم بین 5-16در نوسانه
دوست عزیز وقتی داری با ای پی ایران دانلود میکنی خود سایت اتوماتیک لینک از سرور ایران بهت میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .expressleech.com/0/2er526ws9v8549/Mall.2014.720p.BluRay.mkv
دوست عزیز وقتی داری با ای پی ایران دانلود میکنی خود سایت اتوماتیک لینک از سرور ایران بهت میده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .expressleech.com/0/2er526ws9v8549/Mall.2014.720p.BluRay.mkv