البته به اینا هیچ اطمینانی نیس باید تست کرد که مث عید حجما رو نخورن -_-نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
Printable View
البته به اینا هیچ اطمینانی نیس باید تست کرد که مث عید حجما رو نخورن -_-نقل قول:
دوستان پینگ تا گوگل چنده ؟
مال من که از 350 پایین تر نمیاد
سلام دوستان
من الان بعثت دارم که نفس های آخرشه
تا 18 آبان شارژ زمانی داره فقط و 2 گیگ هم از شارژم کلا مونده
خواستم بدونم الان چه طرحی شبانه داره ؟
این کمپین تابستانه رو کی داره ؟ راضیه ازش؟ سرعت دانلود شبانش چقدره؟
ممنون
آرهنقل قول:
پینگ منم چند وقته داغون شده.
مسخرشو درآوردن.
درود
اقا امشب وضعیت چیه دان کنیم یا نه
من احساس میکنم بیشتر از حجمی که استفاده میکنم ازم کم میشه
وب گردی و اینچیزا خیلی زیاد حساب میشه
4 تا صفحه باز میکنی یهو 150 مگ میره
چجوری باید پیگیری کنم ؟
با نرم افزار کنترل ترافیکنقل قول:
نرم افزار Bandwitch کنترل دانلود کنید و مصرف خودتون رو نگاه کنید .نقل قول:
حرفتون از لحاظ منطقی درست نیست .. ( هر مقدار که بیت بیاد رو سیستم همونقدر بیت محاسبه میشه ( رفت و آمد بیت مجاسبه می شود ))
نه داداش ترافیک خورری مخابرات همه جا داره نمیدونم چرانقل قول:
دانلود نکننقل قول:
باید 1 ساعت بکش عقب
الان تو سایت زده 12
از روی ساعت رسمی دان کنیدنقل قول:
مثله اینکه امشب خیلی خلوته سرعت بالاست ! :)
سلام
من امروز خطم وصل شده چراغ adsl روشن و سبز ولی چراغ internet هر چند دقیقه یکبار قرمز میشه و اینترنتم قطع میشه و تا مودم رو روشن و خاموش نکنم اینترنت وصل نمیشه, میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟ به تنظیمات مودم ارتباطی داره ؟ قبلا" 6 سال صبانت داشتم تا حالا اینجوری نشده بود ! :n28:
یه عکس از وضعیت خطت بزار(از صفحه status) مودمنقل قول:
این status :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تنظیمات مودم :
تنظیمات مشکلی نداره ؟
داداشم وحشتناک نویز داری :n28:نقل قول:
دوستان سلام.از عزیزان مشهدی که اینترنت adsl دارند و در محدوده های دانشجوی 2 تا 18 یا فارغ التحصیلان و یا دندانپزشکان و یا شهرک صدف تا صدف 16 و دادگر ساکن هستند عاجزانه خواهشمندم که در صورت امکان مشخصات پهنای باندشون و مقدار نویزشون یا همون snr و از همه مهمتر عدد attenuation اشون رو برای من بگن تا بدونم در این محدوده ها تا حداکثر چه پهنای باندی میشود گرفت.درضمن آیا این محدوده ها فیبرنوری هستند یا از شرکتهای خصوصی هم میشود سرویس گرفت؟اگر کسی در این محدوده ها به غیر از مخابرات از شرکت دیگه ای هم سرویس داره بازم ممنون میشم که اطلاعات مربوط به سرویسشو بده.باور کنید این کمک شما به نقل مکان یک بنده خدایی به اون مناطق بسیار تاثیرگذار خواهد بود:n01:.صمیمانه از کمک و راهنماییتان متشکرم.:n16:
در ضمن من تا رسیدن به نتیجه این پست رو هر 4 یا 5 صفحه تکرار خواهم کرد از همین ایتدا از تمام دوستان بابت اینکه همش پست تکراری من رو خواهند دید بسیار معذرت میخواهم:n06:
درسته که نویز ایشون بالاست اما ربطی به قطع و وصل شدن چراغ internet نداره.(نویز چراغ لینک رو خاموش میکنه)این چراغ یا مواقعی قطع میشه که خود isp مشکل داره در اون ساعات که باید از پشتیبانیش بپرسی یا همچنین مواقعی که یکسری تنظیمات داخلی چه در مودم و چه در ویندوز مشکل داشته باشه.پیشنهاد میکنم که از Control Panel>network and sharing center>change adapter settingروی گزینه local area connection کلیک راست کنید و گزینه properties رو انتخاب کنید و گزینه internet protocol version 4 را انتخاب کنید و بعد گزینه properties پایینش را بزنید و در صفحه باز شده تیک گزینه use the following ip address را بزنید و مقادیر آی پی و جت وی و دی ان اس و...در این صفحه را به صورت دستی وارد کنید و در پایان گزینه ok همه صفحات باز شده را بزنید.برای وارد کردن این مقادیر میتوانیذ از پشتیبانی isp مربوطه این مقادیر را سوال کنید یا حتی خیلی دوستان این مقادیر را میدانند و میتوانند در همین تاپیک به شما بگویند.یکبار که چراغ internet مودمتان خاموش شد این راه را امتحان کنید ضرری ندارد.:n01:نقل قول:
سلام راه حل هایی که پیشنهاد میدم حتمااااااااا استفاده کنیننقل قول:
الف: این دو تا نرم افزار و رو نصب کن
1- networks 5.3.2:n12:
2-net limiter:n12:
این دو تا بهترین هستید مخصوصا دومی که دقه ای نشون میده چه برنامه ای چه قدر مصرف دانلود و اپلود داشته
نرم افزار های دیگه مثل DU metere o BU eter اینام هست اما باشون حال نکردم برنامه هاش یه جوریه:n21:
ب) وقتی متوجه شدی کدوم برنامه هست پیگیری راحت تره بعضی برنامه ها باید سرویس اپدیت شون رو باید مجزا ببندی اعمال تنظیمات ازداخل برنامه کافی نیست
ج) اگه حجم و چک کردی و مطابق نبود جدول ریزکارکرد توی سامانه رو بررسی کنو قسمت پورت DSLA< o BRAS و ببین تغییری داره یا نه
اگه تغییری باشه نشونه مشکوکی هست
د) مرحله اخردر فاصله ده دقه یبعد یک شب و ده دقه قبل 7 صبح دانلود کن شما نزدیک یک و هفت صبح حجم وحشتناک کم میشه
اگه بازم نشد اطلاع رسانی کن تا راه حل دیگه ای پیدا کنیم:n16:
کجای سایت؟نقل قول:
مشکل از نویز نیست عزیزنقل قول:
نمیگم خطشون عالیه ولی افتضاحم نیست
زنگ یزنه بگه خطشو ریست کنن شاید حل شه.نقل قول:
تو حالت bridge که میزارم درست میشه ولی تو ppoe هر 10/15 دقیقه چراغ قرمز میشه اینترنت قطع میشه عجیبه !نقل قول:
داداش با این وضعیت مطمئنم درست میشه مثل خط بنده شده.البته ن کرمانم از من تو bridge عالی بود ولی تو pppoe مشکل داشت زنگ زدم 2020 خطمو ریست کرد درست شد.(تازه بهش بگو اگه میتونی دان استریم رو بالاببر برا من روی 6 بست) البته اگخ مخابرات مشهد از اکانتینگ محدود نمیکنه.نقل قول:
مرسی دادا.فکر کنم محدود میکنه چون الان رو 3 بسته ولی سرعت از 260 اینا بالاتر نمیرهنقل قول:
تو قسمت :پورت DSLAMاین فقط یک بار اومده کسی اطلاعی داره چیه ؟ >>>
int des eth
سلام
وقت بخير
من طرح بعثت دارم فعلا ( كه شبانه رايگان يك تا 7 صبح با دانلود حدود 80 داره و يك گيگ 3888 و 10 گيگ 3348 تومان هستش ) ( مخابرات مشهد )
البته هر چي هست زياد مهم نيست . چون طرحش منقضي شده و تا حدود يك ماه ديگه بيشتر اعتبار زماني نداره .
براي دانلود شبانه داشتن طرح تابستانه رو پيشنهاد دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه خود اپراتور گفت ماهي حدود 15 تومان با سه گيگ شارژ و مودم رايگان كه اگر مودم نخواين 2 گيگ به شارژ اضافه ميشه .
البته فكر كنم قرار دادش يكساله باشه و بشه 180 تومان با 60 گيگ .
اضافه هم اينطور كه زده يك گيگ 3600 و 10 گيگ 2600 و بيشتر از 10 گيگ 1600 هستش .
حالا به نظرتون رو همين مخابرات بمونم و به اين طرح تبديل كنم يا به شركتي ديگه ؟ اگه شركت ديگه چه شركتي ( شرايط و هزينه رو ميخوام در همين حدود باشه )
كابل مسي هستيم و با مخابرات هم تو اين چند ساله مشكل خاصي از لحاظ قطعي و كاهش سرعت نداشتم ( البته شبانه اش بعضي وقتها سرعتش بازي در مياورد )
پيشاپيش ممنون
نقل قول:
من 2مگ گرفتم پیش پرداخت+2گیگ هدیه
60 گیگ+26گیگ هدیه. یک ساله 86 گیگ
نقل قول:
سلام
صبانت خیلی خوبه برو صبانت
شوخی کردم. از نظر قیمت که همین کمپین تابستان خیلی عالیه ولی به نظر من برای شبانه پارس آنلاین سرعت و کیفیت بهتری داره
سلام دوستان
من هفته آینده طرح نقره ای تموم میشه
میخوام کمپن تاستانه بگیرم
سوالم اینه که این مودم وایرلسی که میدن مدلش چیه؟ قیمتش چنده؟ میتونم بفروشمش؟ کسی جایی سراغ داره که بخره؟
دوستان طبق دستور سازمان تنظیم مقررات ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اگر مشتری درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد. در سایت شرکت مخابرات ایران تعرفه adsl مخابرات مشاهده کنید http://tci.ir/s71/page5.aspx?lang=Fa . دوستان بیشتر استان ها طرح های نامحدود مخابرات ادامه دارد کردستان-فارس-تهران-گیلان-قزوین و........... به جز استان پر جمعیت خراسان رضوی.
دوستان لطفا پیگیری کنید و شکایت کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا طرح های نامحدود در خراسان رضوی اجرا شوند تا اینقدر حجم دزدی و پول خرید ترافیک به دزدهای گلدنت ندین.
بچه ها من پینگم چند وقته خیلی داغونه! کی قراره درست بشه، سرویس شدیم:n21:.
به نظرتون چی کار میشه کرد؟
به کی باید شکایت کرد؟
پینگ من خوبه فقط قعطی دارم گه گاهی
میگم چند روزیه سرعتم نافرم خرابه
باز این مخابرات چه اشی برامون پخته
بابا گ...دن خودشونو اینام
مودمم سوخت از بست خاموش روشن کردم باز دوباره شروع شد:n27:
خوب کانکشنی کن چرا اینقدر بدبختو خاموش روشن میکنی:n05:نقل قول:
اقا من پایم :n18: بدجوری هم پایم ها :n25: از این نت حجمی خسته شدم:n21:نقل قول:
اصلا لذت وبگردی و اینترنت به دل ادم نمی شینه :n03:
الانم که دیگه شب ها بخوای تا یک بیدار باشی عین نصف شب میمونه !! همیشه خواب الود تا صح بیداریم و کل روزم بازم خواب الود فقط به خاطر اینترنت ! :n21:
واقعا ظلمه که همه استانا مخاراتاشون نامحدود باشه و ما این جوری زجر بکشیم بچه ها لطفا اطلاع رسانی کنید و همه میل شکایت و درخواست بزنیدد اگه تعداد زیاد باشه شاید ترتیب اثر بدن
شکایت مون توی رو بهتره تحت چه زیرعنوانی بنویسیم؟؟؟؟
کم فروشی؟؟؟؟؟؟؟؟عدم تعهدات ؟؟؟؟ گران فروشی؟؟؟؟ یاگزینعه های دیگه کدوم بهتره؟؟؟؟
اگه اینترنت نامحدود باشه میشه استفاده بهینه کرد در طول روز که ذهن فعال هست به دنبال مطالب مفید هستیم فیلم های آموزشی وبگردی مخصوصا و.... میتوانیم همان موقع که فایل مورد نظر خود نیاز داریم دانلود کنیم بسیار بهتر از دانلود شبانه که وقت خواب است و خواب آلود چندتا فیلم چرت پرت دانلود کردن.
من تحت عنوان کم فروشی ارسال کردم.نقل قول: