سلام خسته نباشی داداش...نقل قول:
معلوم شد یگانتو کجا افتادی داداش؟
Printable View
سلام خسته نباشی داداش...نقل قول:
معلوم شد یگانتو کجا افتادی داداش؟
داداش 2 روز اخر مشخص میشهنقل قول:
sent from my open source device
چند تا سئوال
1- من چشمام نمرش تا معافیت دو نمره کم داره، بنظرتون راهی هست بشه معافیت گرفت؟
2- من برای مشکل غدد می تونستم معاف از رزم بگیرم ولی بعضیا گفتند زیاد فرقی نداره منم نرفتم دنبالش. اعزامم اول اسفنده. اگه نیروی انتظامی بیفتم بعد از آموزشی تو دوره خدمت معاف از رزم بودن به دردم می خوره؟ (با توجه به اینکه لیسانس هستم و کامپیوترم هم فوله)
3- برای معاف از رزم بودن بعد از اموزشی یا تو آموزشی هم میشه اقدام کرد؟
1.خیر دوست عزیزنقل قول:
2.بستگی به یگان خدمتی داره
3.بله امکانش هست
سلام به همگی دوستان عزیز
40 روز از مدت خدمت سرابزی ما در دوران اموزشی گذشت ... این 40 روز رو با یه دید کلی میشه گفت خیلی سریع گذشت ! کلا انگار همین دیروز بود که برای پذیرش به سمت اون سالن بزرگ رفتیم !
شنبه داریم میریم تلو ! اهان تا یادم نرفته تو این 40 روز تنها سختی که بوده سرمای هوا بوده که اذیت میکنه و اکثر بچه ها تا این اینجا چند بار سرما خوردن و انفلانزا گرفتن که خودم الان دارم دومیش رو پشت سر میذارم :n02: خدا تلو رو به خیر بگذرونه میگن خیلی سرده ولی خیلی هم حال میده :n19:تو الین 40 روز فقط یه بار مرخصی دادن اونم 3 روزه ! امیدوار م بعد تلو یه مرخصی 4-5 روزه بدن تا بریم خونه و برگردیم !
راستی مراسم تحلیف دقیقا روز 30 برگزار میشه ؟
امریه ها رو چه روزی میدن ؟ قبل تحلیف یا بعدش ؟
دیگه روز 30 میریم خونه یا احتمال داره 1-2 روز نگه دارن بازم ؟
ولی انصافا سختی خاصی نداشت این 40 روز و تقریبا راضی کننده بوده
راستی شایعاتی به گوش میرسه در مورد 18 ماهه شدن خدمت تو 22 بهمن که میخوتن اعلام کنند ؟ حقیقت داره ایا ؟ کلا تو این 40 روز از همه جا بی خبرم :n02: اگه خبر خاصی هم هست بگید تا در جریان باشیم
منم شنیدم که تو 22 بهمن احتمالش هست مدت سربازی رو کم کنن.
که مثل همون عفو رهبری میشه و این چیزا.
کاش حد اقل برای لیسانس به بالا یه کسری میدادن.
بیخودی دلتون رو صابون نزنین ! :دی
دوران آموزشی سراسر شایعه هست !! فقط از در و دیوار شایعه می باره ! اصلا توجه نکنین
یعنی لیسانس به پایین دیگه ادم نیستن ؟؟نقل قول:
دوست عزیز شما لیسانس هستی فوق لیسانس هستی دکترا هستی برای خودت هستی گلی به سر کسی نزدی
جایه تاسف داره که همیشه باید تو این کشور تبعیض و تفاوت بین افراد باشه
حق با شماست.همه ادمیم. نباید فرق بذارن. ولی ای کاش از لیسانس و به بالا در زمینه ای که تخصص دارند استفاده بشه. وقتی میبینم ب مدرک فوق لیسانس برق،مکانیک و ... سر چهاراه و آبار چی میشن خجالت میکشم ولی در مورد مدت خدمت یکسان با شما موافقم.نقل قول:
به نظر من کاملن عادلانست. کسی که عمرش رو به بطالت توو کوچه و خیابون گذرونده نمیتونه برابر باشه با یه آدمی که وقتشو برا علم گذاشته و جامعه در آینده ازش سود خواهد برد. این یک امتیاز نیست بلکه یک ارتباط دو طرفه هستش، جامعه از فرد سود میبره و به موازاتش جامعه به اون سود میرسونه. البته افرادی که تا پیش دانشگاهی خوندن رو به نظرم اشتباه هستش با دیپلم و زیر دیپلم یکی میگیرن.نقل قول:
در نهایت اینکه این امتیاز ها نا عادلانه نیست بلکه اجباری بودن خدمت سربازی نا عادلانه هستش.
ببینید دوست من بحث تبعیض باشه همه مخالفننقل قول:
اما شرایط ما هم باید در نظر گرفته بشه
مثلا خود من یا خیلی از دوستام زمان دبیرستان وقت زیادی برای ورزش میزاشتیم و واقعا بدن آماده ای داشتیم...
اما از وقتی که به دانشگاه رفتیم، اصلا شرایط زندگی تغییر کرد و هر طوری هم وقت میزاشتیم، مثل قبل وقت و شرایط ورزش نداشتیم(سنگینی درسها و شغل جانبی و ...)
سنمون هم رفته بالا و به 24 تا حتی 28 سال هم رسیدیم
الان تو پادگان کاملا مشخصه که دیپلم ها آمادگی بدنی بهتری دارن و خیلی از مشغله های ذهنی مارو ندارن!!!
از طرفی ما این چند سالی که تو دانشگاه بودیم، بالاخره عمرمون رو گذاشتیم که یک قسمت علم رو یاد بگیریم تا ازش برای بهتر شدن زندگی خودمون و دیگران استفاده کنیم
حالا باید بیایم 2 سال کاملا منفک از هر چی که خوندیم بشیم!!!
الان این یعنی هر چی خوندیم پرررررررر
اگر این 2 سال ازمون تخصص خودمون رو بخوان، و واقعا هم سخت بگیرن، هیچ آدم عاقلی دنبال 1-2 ماه کسری نیست
ببین داداش .... من وشما درحدی نیستیم که بگیم کی عمرش رو به بطالت هدر داده بهتر یه سری به محیط دانشگاه ها بزنی تا از فضای تولید علم ودانش اگاه بشینقل قول:
من خودم 19 سالگی رفتم خدمت یعنی بعد از دیپلم گرفتن سریع رفتم و الان هم دارم درسم رو میخونم و دانشگاه هستم
شاید یکی یخواد بعد از خدمت بره دانشگاه به هیچ احدی ربط نداره
حالا مگه اون دانشجو چه خدمتی به این مملکت کرده در راه علم و دانش ؟؟ جامعه کی میخواد سود ببره ؟؟ شما درس خوندی برای خودت خوندی
اره نه این که مدرک خیلی به سواد ربط داره !! به هرکس باید به اندازه شعور و سوادش احترام گذاشت نه مدرکش چون مدرک چیزی نیست که سواد بیاره
حالا به لطف خدا که خدمت برابر شده و هیچ تفاوتی نیست بین کسی که دیپلم هست با لیسانس
ببین داداش فرزاد بحث این نیست که بین لیسانس و دیپلم فرق باشه یا نباشه این که صد در صد هست و حتما باید تفاوت باشه شما به یک دیپلمه بگی برو جارو بزن اصلا براش مهم نیستنقل قول:
چون یه بچه 19 ساله خیلی براش تفوت نداره که چیکار کنه اما کسی که دیگه 25 -6 سالش هست خیلی خرد میشه وقتی یه گروهبان که شاید چند سال از خودش کوچیکتره بیاد بهش دستور بده
تو یگان ما هیچ تفاوتی نبود اما من خودم همیشه احترامشون رو نگه میداشتم حالا جدا از مدرک تحصیلی بلاخره از من بزرگتر بودند
اما این کی بیایم فقط ارزو کنیم که برای لیسانس ها خدمت کمتر بشه زیاد جالب نیست
انگار که مثلا خودمون رو بالا تر بدونیم
حالا ما که داریم ارزو و دعا میکنیم چه اشکالی داره بگیم خدمت برای همه کمتر بشه به جایه این که بگیم برای لیسانس به بالا ؟؟
ببین داداشی من شما نمیتونیم بگیم کی وقتشو به بطالت گذرونده...دانشگاهی که الان بدون کنکور داره دانشجو میگیره دانشگاه نیست که نمره هم شما برو ۱ جلسه استادو کلاس خصوصی بگیر نمرت ردیف میشه ...اون وقت اونی که سر کار بوده پول درس خوندن نداشته شرایطشو نداشته وقتشو نداشته نباید سرش بی کلاهبمونه که....آره افرادی هستن که نخبه هستن که اونا وضیعیتشون فرق داره....نقل قول:
این فرق گذاشتن میشه مثل همون حذف کنکور که میخواست بشه شرط معدل که خودشون رفتن حساب کتاب کردن دیدن خیلی ناعادلانس
مشکل ما اینه که الان به اشخاص نسبت به تخصصشون نسبت به رشته آدم اهمیتی نمیدن...اگر نه الان یه خلبان نباید توی بیابون پست بده یه برنامه نویس دارای مدرک سیسکو مایکرو سافت نباید وایسه سر چارراه
تو نظام هم بخوایم ببینیم دوره آموزشی تفاوتی بین یه بی سواد یا دکتر نیست ! همه یک کار یکسان رو انجام میدن !نقل قول:
اما تو قانون تنها چیزی که میتونه تفاوت بزاره بین افراد سطح سواد هست ، واقعا هم معیار دیگه ای رو نمیشه محور قرار داد
بالاخره یکی باید کار اداری انجام بده یکی هم کار خدماتی
بحث خدمت به جامعه درست نیست ، خیلی تحصیل کرده داریم که نه تنها سودی به جامعه نمیرسونن ضرر هم میزنن اونم چه ضرری ! نمونه اش آقای دکتر خودمون :دی
اما بالاخره نظام و نظامی جماعت نمیشه یکدست و یک سطح باشن ، باید فرقی بینشون باشه ، باید یکی رتبه و جایگاهش بالاتر از یکی دیگه باشه تا سلسله مراتب حفظ بشه ! بازار که نیست بگیم بر اساس سابقه و شناس بودن فرق قائل بشیم ، تو نظام این مورد ختم میشه به سطح سواد فرد ، حالا میخواد مدرکش جعلی باشه یا اصل از برترین دانشگاه دنیا !
درستش هم همینه
اما مخالفم با اینکه کسی بخواد تو سربازی با مدرک و درجه اش تو سر یکی که پایینتر از خودشه بزنه
اون درجه ای که بر اساس مدرک بهتون تو نظام میدن برای احترام به شخص شماس نه بی احترامی به یه سرباز که فرصت تحصیل رو مثل شما نداشته
اتفاقا منم با یکسان شدن مدت خدمت برای همه موافقم ، درست بود ، حالا بحث زیاد و کم شدنش نه یکسان شدنش
فرق باید تو نحوه کار و انجام خدمت باشه نه مدت خدمت
هر کسی باید تو تخصص اش کار کنه
بنده خدا تو نیرو انتظامی کی به درجه اهمیت میده؟؟نقل قول:
الان افسرا رو دارن میفرستن سر چهاراه ، گروهبان به پایین رو میذارن کارای داری . ساعت 2 هم میرن.
اون سربازی که درس نخونده ، حد اقل فرصت بیشتری برای پیدا کردن کار داره.
من با فوق لیسانس اومدم سربازی ، دو سال دیگه که سربازیم تموم بشه29- 30 سالمه ، با این سن تو کدوم خراب شده ای کار میدن بهم؟؟
کدوم خونواده ای میاد به یه آدم کچل زن بده.
کدوم دختری میاد زن کسی بشه که موهاش تو سربازی سفید شده و اعصابی نمونده براش؟
اون دانشجو اگه خدمتی نکرده ، حداقل ده میلیون تومن هزینه کرده تو شکم این دولت و دانشگاها به هزارتا امید که بعد سربازی همش به فنا میره.نقل قول:
اگه منم میدونستم وضعیت اینجوره قبل از دانشگاه میرفتم سربازی.
اگه خودت بعد از سربازی رفته بودی دانشگاه این چیزا رو بیشتر میفهمیدی.
خیلی فرق میکنه بین سربازی که سالها درس خونده و میندازنش تو شهرهای مرزی ، با سرباز صفری که می افته تو سپاه و ارتش راحت ترین جا خدمت میکنه.
بدترش اینه که به خاطر همین درجه ای که به خاطر مدرک بهت دادن ، اون پرسنل بیسواد همدرجه خودت یا پایین ترش زورشون بگیره که درجش کمه و ....
چطوره که همه بند های قوانین جدید رو دارن اجرا میکنن ، بغیر از اون بندی که مربوط به افزایش حقوق سربازا بر اساس درجه هست؟؟
دوست گرامی شما خونسرد باش :n16:نقل قول:
به هر حال مشکلات واقعا زیاده من خودم هم ناجا بودم دیدم فوق لیساسش از بس که 4-4 پست داد کمرش کج شد
اخر هم با 10 ماه خدمت براش زدن معاف دائم یعنی چی ؟ یعنی اینکه 10 ماه خدمت الکی
تو این که تو ناجا به مدرک دارها ظلم میشه هیچ شکی نیست من حداقل 100 بار تو همین تاپیک گفتم
بحث ما سر اینه که بیایم بگیم خدمت فقط برای لیسانس به بالا کم بشه جالب نیست و یه جوری تبعیض هست
اگه سرباز ها هوایه هم رو نداشته باشند و بخوان بین خودشون تفاوت بزارن دیگه از کادری چه انتظاری میره ؟
چیزی که از دید شما مشاهده میشه درستهنقل قول:
بنده خدا تو نیرو انتظامی کی به درجه اهمیت میده؟؟
الان افسرا رو دارن میفرستن سر چهاراه ، گروهبان به پایین رو میذارن کارای داری . ساعت 2 هم میرن.
اون سربازی که درس نخونده ، حد اقل فرصت بیشتری برای پیدا کردن کار داره.
من با فوق لیسانس اومدم سربازی ، دو سال دیگه که سربازیم تموم بشه29- 30 سالمه ، با این سن تو کدوم خراب شده ای کار میدن بهم؟؟
کدوم خونواده ای میاد به یه آدم کچل زن بده.
کدوم دختری میاد زن کسی بشه که موهاش تو سربازی سفید شده و اعصابی نمونده براش؟
اما برداشت شما در کل غلط هست !
فرض کنیم سربازها رو بیارن بزارن سر چهار راه ها تا جریمه بنویسن ! اصلا شدنی نیست !! همه چی بهم میریزه ، هر کسی باید سر جای خودش خدمت کنه ، بالاخره یکی باید سر چهار راه وایسته کار هدایت ترافیک رو انجام بده یا نه ؟
من تو آجودانی یگانم خدمت کردم ، تمام دستور فرار ها و مراجعت از فرارها میومد زیر دست من ، 98% سرباز بودن ، 2% گروهبان ، 0% هم افسرها !! دیدم که میگم
هر پستی رو که میدن بر اساس ظرفیت طرف بهش میدن ، اینکه سربازها رو بیارن بین مردم برای انجام وظیفه نمیشه داداش من نمیشه !
اما قسمت دوم پست شما کاملا صحیح هست اما ربطی به سربازی و ... نداره
زمان خدابیامرز ( ... ) سربازی 24 ماه فیکس بود ، نمونه اش پدر من ، پدر تو
اما همه چیش به راه بود ، پدر من با حقوق سربازی اش کلی پس انداز کرده بود ، هر ماه میومده مرخصی برای مادرش هدیه خوبی می خریده
وضع کلا الان اینطوریه چون سیب زمینی شدیم و منتظر دلسوزی کسی دیگه هستیم ، اگه میخوای ساکت بشینی پس غر نزن !!
نباید ناشکری کرد. ما به حکمت خدا ایمان داریم :n11:نقل قول:
اما منم یه وقتها همین فکر به ذهنم خطور میکنه که شاید اول میرفتم سربازی بعد میرفتم سراغ دانشگاه بهتر بود
اون زمان که ما برای کنکور و دانشگاه می خوندیم جمعیت شرکت کننده ها یادته؟!
چقدر ظرفیت دانشگاهها پایین بود....
الان بعضی رشته ها که بدون کنکوره
انقدر هم ظرفیت دانشگاهها زیاد شده که افراد در دانشگاههای آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور اغلب دارن در شهر خودشون قبول میشن
حتی دولتی هم اون رقابت سابق دیگه درش نیست
فقط همینقدر بگم که طرف منفی میزنه و رشته های تاپ قبول میشه!!!! اگر خودم ندیده بودم باور نمی کردم (بدون سهمیه)
=======
از من و شما که دیگه گذشت....... باید سعی کنیم از این دوران باقی مونده جوونیمون نهایت استفاده رو بکنیم...... لعنت خدا بر همه عاملان پیدا و پنهان تلف شدن عمر ما :n24:
pami عزیز.شما تو ناجا خدمت کردی؟!نقل قول:
دوستان من دفترچمو پست کردم بیست روز دیگه اعزامم، ولی در این بین متوجه شدم مشکلی دارم که ممکنه معافی داشته باشه، آیا الان هم میتونم اقدامی بکنم برای معافی؟ اگر میشه چطوری؟
از هفته اول آموزشی به بعد میتونی اینکارو بکنینقل قول:
دوستان یه چیزی راجب این بحث بگم
چون من هم سال 87 خدمت رفت 1 ماه با مدرک دیپلم
و هم الان که دارم خدمت می کنم با مدرک دانشگاهی و درجه گروهبانی
تو سن پایین خدمت زود تر و راحت تر میگذره و درسته که تو سن 18 سالگی ام آدم غرور خاص خودش رو داره
ولی وقتی به سن بالاتری مثل 23 به به بالا میری سخته برات اجرای دستورات یه گروهبان کادری متولد 72 یا 73
ولی من باز هم پشیمون نیستم که چرا خدمتم رو سال 87 تموم نکردم و رفتم دانشگاه
چون به قول یه بابایی دانشگاه هیچی هم بهتون یاد نده دید تازه ای به زندگیتون میبخشه
و شاید من اگر اون سال به خاطر دانشگاه خدمت رو رها نمیکردم الان زندگیم و افکارم جور دیگری بود شاید.....
کلا خدمت خدمت به کشورت نیست فقط داری کار یه عده کادری رو راحت تر میکنی!
و امان از دست این جماعت کادری با اون طرز فکرشون
که به قول دوست هم خدمتیم که الان ترخیص شده که تیکه مینداخت و می گفت:
سرباز مگه میخنده.....سرباز مگه گریه میکنه.....سرباز مگه میخوابه....سرباز مگه راه میره.....سرباز مگه حرف میزنه ...سرباز فقط دستور رو اجرا میکنه....:n27:
همین الان هم میتونی بری نظام وظیفه شهرتون و درخواست بدی( تو برگ سبز نوشته)نقل قول:
خیر بنده ارتش خدمت کردمنقل قول:
اما قوانین نیروهای نظامی ایران رو کامل خوندم
دوستان من آخرش نفهمیدم ریشامونو چی جوری اونجا بزنیم؟ کف ریش ژیلت میزارن ببری؟؟؟
چند تا سئوال داشتم امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن.
1- کسی که لیسانس داره یا کسی که فوق (یا حتی دکترا) داره، معمولاً چه جور پستی میگیره؟ دقیقاً چقدر باید کار انجام بده؟ مثلاً از ساعت چند تا چند؟
2- شخصی که تهرانه، چقدر احتمال داره که تهران نیافته؟
3- کسی که امریه میگیره، آیا باید آموزشی رو بره یا نیازی نیست؟
4- قوانین خارج از کشور رفتن برای یه مشمول چیه؟ شخصی که دیگه دانشگاه نمیره و گواهی اشتغال نداره و پاسپورت هم نگرفته، آیا مشکلی برای خارج رفتن داره یا با وقیقه همه چی حله؟
5- این درسته که میگن اگه یه مشمول یک بار از ایران خارج بشه و برگرده، دفعه بعد دیگه حق نداره خارج بشه؟
ممنون
با سلام.
دوستان این چند صفحه آخر رو خوندم واقعا درد بعضی ازدوستان دردمن هم هست
اینکه هیچکس توی نظام به نسبت تخصصی که داره در یه بخش خاص به کار گیری نمیشه شکی نیست!...
من یادمه آموزشی که بودم یه سرباز بود که در زمینه ورزش و گرایش دویدن مقام کشوری داشت پادگان آموزشی دقیقا بعد از آموزشی در تربیت بدنی اون رو به کارگیری کرد ولی الان میبینم تا سرباز دیپلم میاد میگن علی یارت حفاظت فیزیکی .... اگر معاف از رزم و معاف از پست باشه اداری میشه در زمینه های خدماتی ....
من خودم الان هر کاری میکنم که تصویه ام رو از مسئولمون بگیرم نمیده ؛ با هام لج کرده و به همه هم گفته این سرباز اینطوری هست و...
حالا سوالی برام پیش اومده که تقاضا میکنم اگر کسی میدونه جوابم بده
الان من چیکار کنم که بتونم تصویه ام رو بگیرم و برم یه بخش دیگه؟؟:n03:
پیشاپیش ممنون.
برگ آماده به خدمت من اومده و توی بخش مدت اضافه خدمت، زده 90. یعنی چی؟ یعنی من 90 روز اضافه خدمت خوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تیرماه مدرک کارشناسیمو گرفتمو دی ماه هم مدارک سربازیمو فرستادم. پس اضافه خدمت واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما برو نظام وظیفه آمارشو بگیر ، ممکنه دانشگاه زودتر از فارغ التحصیلی شما لغو معافیت رو برای اینا فرستاده ، نگران نباش قابل حله ، راستی به پلیس +10 هم میتونی اطلاع بدی و شاید اونا برات درستش کردن
موفق باشی:n16:
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من اعزام 10.19 بودم 08 خاش
خداییش خیلی دهنم سرویس شده :n21:الان هم به سلامتی 4 روز بهم مرخصی دادن
مثلا من معاف از رزم بودم به دلیل ساییدگی مفصل اما مگه بیشعور ها حرف حالیشون میشه
:4:این رو هم بگم که همون بیگاری ای که ما کشیدیم همون چیزی که ما خوردیم همون بدبختی ای که ما کشیدیم سرباز بیسوادی که هنوز چپ و راستش رو بلد نیست و فاتحه ی به چپ چپ و به راست راست گروهان رو میخونه :34:هم با ما یکی بود
(من تا پیش دانشگاهی خوندم)
و اینکه تو گروهان 130 نفره ما 15 تا معاف رزم هستیم و تا الان فقط من و 2 نفر دیگه در مقابل تحویل گرفتن اسلحه مقاومت کردن
نکته دیگه اینکه دوستان از محل خدمتشون ننالن جهت اطلاع اینجا بعضی وقتا تا سه چهار روز اب خوردن نداریم بعضی افراد بیسواد هم که رفتن اب شور خوردن الان اسهال خونی گرفتن
پس هرجایی هستید بدونین از اونجایی که هستین بدتر هم وجود داره
فقط دعا کنین زنده بمونم:n30::n30:
سلام بالاخره برگ سفید منم اومد پادگان شهید با هنر کرمان کسی تا حالا اموزشیش رو اونجا بوده اگه میشه یه کم راهنمایی کنیید میگین خیلی جای ناجووریه؟؟؟:n01::n01::n01::n01:
فارس: مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از ممنوعیت جذب «سربازمعلم» در شهر تهران خبر داد.
سیدعلی یزدیخواه، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اظهار داشت: سرباز معلم ویژه مناطق محروم است و در شهر تهران جذب «سرباز معلم» نداریم.
وی در خصوص انتقال فرهنگیان از سایر استانها به شهر تهران نیز گفت: انتقال از شهرهای دیگر به تهران تابع ضوابط خاصی است زیرا تهران کلانشهر است و بحث انتقال فرهنگیان در حوزه وزیر و دولت است.
آموزش و پرورش اعلام کرده است مشمولین واجد شرایط دارای برگه آماده به خدمت بدون مُهر غیبت که تاریخ اعزام آنها از اسفندماه 91 تا تیرماه 92 است، میتوانند برای تدریس در آموزش و پرورش به عنوان «معلم وظیفه» ثبتنام کنند.
نقل قول:
لطفا با فونت کوچیک بنویسید.....
من اموزشیم اونجا بود ما دوره سوم بودیم سال 88 جای بدی نیست اون موقع تازه از قرارگاه عملیاتی شده بود پادگان اموزشی
ولی الان خیلی خوب ساختنش و امکانات خوبی داره و تو تمام مقطع فکر کنم نیرو میگیره فاصلشم تا کرمان حدود 20 دقیقه هست.....
.[/E]ببین داداش کسری رو باید ناحیه بسیج مربوطه تایید کنه که جوابش رو میده به سازمان نظام وظیفه عمومی و ستاد فرمادهی مربوطهنقل قول:
و هر نامه ای که میاد توش شماره پرسنلی و شماره پرونده طرف هست یک کلام بهت بگم این کار نشدنی هست
معمولا میزارن ببرید و مشکلی نیستنقل قول:
1. بستگی به یگان داره ممکنه نیرو پستی بشی ممکنه هم اداری اما معمولا ارتش به مدرک اهمیت میده و اداری میشی اما ناجا خیرنقل قول:
2.احتمالش هست بیوفته و احتمالش هم هست نیوفته اما معمولا بومی میگیرند
3.بله امریه باید اموزشی بره
4.تو گوگل سرچ کنید به نتیجه میرسید
شما باید در اینگونه موارد به بازرسی مراجعه کنید اگر فایده نداشت که نداره به حفاظت یا عقیدتی سیاسینقل قول:
یه سوال ؟:n13:
برگه ی سفید مربوط به محل خدمت یا همون برگه ای که توش کد محل خدمت درج شده اومده ؟
البته منظورم برای اعزامیای اول اسفند هستش . راستی المثنی رو میدن ؟
شاید زمانی که دانشگاه قبول شدین یا دوباره کنکور دادین وارد سن اعزام شدین و پیگیری نکردیننقل قول:
خیر هنوز نیومدهنقل قول:
المثنی هم یه سری میگن میدن یه سری میگن نمیدن
یه پلیس +10 برو خودتو راحت کن
در آخر برگ سفیدت اومد بیا تو گروه توی امضام شاید هم خدمتی شدیم :7:
اخیش 10باره اومدم مرخصی...........:n02::n07:
به مدت 20 روز مرخصی پایان دوره
:n20::n05:
مجموع کل مرخصی که رفتم به استناد دفتردژبان البته از مهر ماه سال جاری 73 روز :n09: قبلش هم حدود 20-30 روز رفتم .اگه مسئول نیروی انسانی بفهمه :n23:
دژبانمون میگفت رکورددار مرخصی هستم. نکته قابل توجه اینه که تمام مرخصی هام استحقاقی و تشویقی بوده. یکی از بچه ها میگفت چرا ازاستعلاجیت استفاده نکردی.......
خدایا شکر که بلاخره این اجباری داره تموم میشه.:n19::n19:
فقط امروز یه مقام بلند پایه(حفا) گفت :بهت تسویه نمیدم. چون 1 ساله بنده خدا یه کار 10 دقیقه ای میگه انجام بده من پیچوندمش.:n02:
به خودم قول دادم روز تسویه که رفتم یگان کارشو انجام بدم.:n26:
ازخدمت سربازی متنفر بودم هر کارکردم معاف نشدم ولی انچنان خدمتی کردم که نگو نپرس........