بابا کجا میری شما تایپک بدون شما صفایی نداره:n02:نقل قول:
چرا نمیری شکایت بکنی حداقل خسارت سرویس بیگیری
Printable View
بابا کجا میری شما تایپک بدون شما صفایی نداره:n02:نقل قول:
چرا نمیری شکایت بکنی حداقل خسارت سرویس بیگیری
درود به همه عزیزان . بخشنامه جدید اومده که عزیزانی که تا الان هرچقدر دانلود کرده هیچ میشه ، یعنی الان 1 گیگ بخرید میتونید 2 گیگ شبانه با همون سرعت بالایی که داشتید دانلود کنید. در بخشنامه قبلی همین مطالب بود که باید نصف اون حجمی که درشبانه دانلود کرده بودین رو میخریدین تا بتونید دانلود شبانه داشته باشید اما این دفعه اون حجم قبلی که دانلود کرده بودید رو صفر حساب میکنند . بنده هم 1 گیگ امتحانی خریدم ببینم میتونم 2 گیگ شبانه با سرعت بالا دانلود کنم یا نه .منم همش 1هفته نت میخوام چون میرم دانشگاه دیگه بدردم نمیخوره. بهتون خبر میدم :n01:
دوستان این دفعه حرفشون درست بود . بنده با سرعت بالا دارم دانلود میکنم. اینم مدرک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رکورد زدم .:n02: سرعتم به 17 هم رسبد :n09:
تایید می شه منم 1 گیگ حجم خریدم سرعت شد مثل قبل...به درد دانلود که نمی خوره ولی حداقل سرعت وبگردی درست می شه
خوب سرعت منم مثل شماست ولی هیچ وقت محدود نمیشه چون از صبانت نیست. مگه مجبوری خب بیاین بیرون از صبانتنقل قول:
شما از کدوم شرکت اینترنت خریدید ؟ چند مگ ؟نقل قول:
از مخابرات 2مگ ولی قطعی زیاد داره بعضی موقه ها هم پینگ خیلی میره بالا ولی وقتی شارژم تموم بشه میرم های وب:n26:نقل قول:
لطفا پاک شود.
مگه های وب هم شبانه رایگان داره ؟نقل قول:
فقط سرویس یک مگ و کمتر. از ساعت ۴ تا ۷.نقل قول:
شبانه دیشب :n05: مثل هر شب :n02: 8 مگ
دوستان این تغییر وضعیت شبانه چیه که توی پنل کاربری اومده؟!
نمیدونم. احتمالا شبانه رو کنسل میکنه که شب با حجم و سرعت روزانه حساب کنه:n02:نقل قول:
دوستان تو سایت صبانت زده:
ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده.
میخواستم ببینم سرویس های ب اصطلاح نامحدود هم شاملش میشه؟
شبانه صبانت قلابیه باید حجم بخری تا دوبرابرش شب بتونی دانلود کنی برای سرویسهای نامحدود هم دیگه چیزی بنام تایم رایگان نیستنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی یکی به اسم قنبری میگه اینو قبلا بوده تازه نیست!!! میگم کاربردش چیه میگه نمیدونم!! یه بار دیگه زنگ زدم طرف میگه استفاده ای نداره فعلا :n23: ولی حدس من اینه که احتمالا برای همین شبانه محدوده، یعنی وقتی حجم میخری با این گزینه دوباره سرعت نرمال میشه. در آخر هم لعنت خداوند بر صبانت و دست اندر کاران اینترنت ایران.نقل قول:
قبلن هم یک دفعه گذاشته بودن برا این بود که اونایی که میخوان سرعت بالا استفاده کنن شبانه رو به روزانه تغییر میده و از حجمت کم میکنه به جاش سرعتت بالا میره ظاهرا" اینو برا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته تا اونایی که میخواستن با استناد به SLA ازش شکایت کنن رو میون بر بزنهنقل قول:
حدس من اینه که وقتی حجم شبانه ات را مصرف کردی و سرعتات 15 کیلوبایت شد میتوانی با تغییر وضعیت در ساعت شبانه از حجم اینترنت روزانهات استفاده کنینقل قول:
http://isp.zoohal.com/pages.php?page_id=137
جان من یکی اینو ببینه
"""افزایش سرعت سرویسهای ADSL با شبانه رایگان"""
منظورش از افزایش سرعت چیه؟
اینا که برعکسه کارشون!
من که نمیفهمم:n13:
اینکه اینترنت دیال اپه شبانه هست سرعتش حتمن یکم از 15 کیلوبایت صبانت بالاتره:n08:نقل قول:
بنده رفتم های وب.
15 گیگ یا محدودیت 5 روز میده 15 هزار.
سرعتشم خوبه.دیگه چی میخواهید؟
5 گیگ سه روز هم 3500.
دیگه شبا بی خوابی نمیکشی
صبح کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کرد پورت رفت رو 4 مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][/QUOTE]
دوستان صبح پورتم رو 4 مگ بود غروب که تیر برق کوچه مون روشن شد اینترنتم واسه چند دقیقه قطع شد بعد که وصل شد پورتم چند ساعتی هست اومده زیر 2 مگ !!! یکی از دوستان پارس آنلاینی بود یا صبانتی همین مشکل تیر برق رو داشت بعد مشکلش حل شد لطفا راه حل شو به من بگه ممنون
وضعیت همین الان:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
منظورش اینه که ما حالا که این قانون جدید رو گذاشتیم سرعت اینترنت شبانه برای اونایی که بقیه داشتن حقشون رو میخوردن و تعدادشون هم زیاد بوده (و سرعت شبانشون کم)رفته بالا:n04::n08: من که چیزی غیر از این نمیفهمم.:n13:برای دایل آپ هم نیست.چون زده افزایش سرعت سرویسهای شبانه adslنقل قول:
کسی میدونه فرق سرویس های نامحدود برنزی با اقتصادی چیه؟ مثلا سرعت ۵۱۲ برنزی ۳۶ تومنه ولی اقتصادی ۳۰ تومن حجم هر دوشونم ۱۰ گیگه
شایدم منظورش من بودم!:n02:نقل قول:
پیامک دادن افزایش سرعت شبانه گفتم چی شده معجزه شده
یجوری نوشتن نمیفهمی یعنی چی اصلا...:n13:
یه سوال
این که پایین پنل کاربری نوشتهوضعیت استفاده شبانهاگه رو تغییر وضعیت بزنیم چی میشه کسی زده
این وضعیت سرعت در بازه تایم غیر رایگان و رایگان برای سرویس 12 مگ صبا .
:n21: فقط میتونم بگم خاک بر سرت صبانت . :n21:
دوستانی هم که میگن ما فلان قدر دانلود کردیم و محدود نشدیم لطف کنن ثابت کنن . آقایی که میگی دیشب 16 گیگ گرفتی ! :n18:
:n21: در آخر لعنت بر صبانت :n21: 10 روز تا رهایی ! :n21:
به نظر میاد وقتی بزنید سرعت شبانه مثل روزانه بشه ولی مثل روزانه حجم ازتون کم میشه و برعکسش هم برمیگرده به همین وضعیت 15 kb .. ( واسشون سخت میشد یه توضیحی چیزی میزاشتن زیرش!)نقل قول:
قبلا هم این گزینه بود(در زمانهایی نه چندان دور:n02:).فکر کنم اگر بزنیش شبانت از بین میره و با همون سرعت روزانه بین ساعت 2 تا 7 میتونی دانلود کنی و از حجمت هم کم میشه:n02:.گذاشتن دل بچه خوش بشه.واسه مایه دارا خوبه:n01:نقل قول:
من زدم روش :n04::n04::n04::n04: :n13::n13::n13:
سرعت همون 15 از حجمم هم کم نکرد
میخواستم یک بار دیگه روش بزنم برگرده گفت شما در 24 ساعت پیش یک بار اینو زدین
عجب :n21:
خدمت شما:نقل قول:
اما فکر کنم چشمم کردی امشب دوباره اومد روی 15 تا این صبانت هم معلوم نیست با خودش چند چتده؟
دیشب با خط 6 مگ حدود 50 مگ دانلود کرد. صبانت چه مرگشه تازگی؟
سلام دوستان
من زنگ میزنم صبانت کسی جواب نمیده
شمارش عوض شده ؟
باید روزانه حجم بخری تا شب دو برابر حجمی که خریدی دانلود رایگان داشته باشینقل قول:
باید روززانه حجم بخرم؟!!!؟نقل قول:
یعنی چی؟!:n13:
خب وقتی اشتراک 6 ماهه گرفتم حجم روزانه هم دارم دیگه
بعد از 9 سال مشترک صبانت بودن تازگی چه بازیهایی درومیاره و چه چیزا می شنوم
شما مثلا اگه سرویس 6 مگ با 10 گیگ ترافیک خریدی بعد از 20 گیگ دانلود شبانه سرعت شبانه تا 15 کیلوبایت پایین میاد برای اینکه سرعت دوباره بالا بره باید دوباره حجم بخری تا دو برابرش شب دانلود کنی اینم اطلاعیه اش که صبانت زدهنقل قول:
" اطلاعیه فوری "
با توجه به اینکه تعداد محدودی از مشترکین در ساعات مصرف رایگان شبانه به صورت پیوسته و با ابزارهای اشتراک گذاری فایل اقدام به مصرف بی رویه پهنای باند می نمایند واین امر باعث گردیده کاربران دیگر نتوانند از سرویس شبانه بطور مطلوب بهره برداری نمایند ، مقرر گردید از مورخه 93/06/11 راس ساعت 2 بامداد کلیه تعرفه هایی که شبانه آنها کاملا رایگان بوده و توسط مشترکین خریداری و فعال گردیده تنها قادر به دانلود 2 برابر مجموع حجم سرویس و حجم اضافه خریداری شده طی دوره سرویس در ساعات رایگان شبانه باشند.
لازم به ذکراست پس از مصرف 2 برابر مجموع حجم قید شده در بالا سرعت سرویس مشترک برروی سرعت 128kbمحدود گردیده ودر صورت خرید حجم اضافی مجددا قادر خواهد بود که معادل 2 برابر حجم اضافی خریداری شده از سرویس شبانه رایگان بهره برداری نماید.
در ضمن به استحضار می رساند سرعت سرویس مشترکین در ساعات شبانه رایگان قبل از اعمال محدودیت همان سرعت روزانه آن می باشد.
اگر دو برابر حجم ترافیکی که سرویسات داره تا به حال شبانه دانلود کردی سرعت محدود میشه روی 15 کیلوبایت!نقل قول:
بعضی اوقات با خرید ترافیک جدید هم سرعت شبانه بهتر نمیشه و باید ترافیک سرویسات را تمام کنی و دوباره سرویس بگیری!
اگر میخواهی صبانت بمانی از این به بعد اینترنت یک ماهه بگیر!
نرید مشخصات کارت بانکیتون رو به این سایتا بدید.......نقل قول:
به درد صبانت نمیخورهنقل قول:
مال سرویس دهنده ای هست که سرعت داخلی رو باز میزاره ولی سرور های خارجی رو محدود میکنه
مثل شاتل