امشب دیگه افتضاح شده واقعا :n27:
Printable View
امشب دیگه افتضاح شده واقعا :n27:
دوستان ديروز طرحم رو از 128 به دو مگ ارتقا دادم و ثبت هم شده توي پنل ! ولي سرعتم همون سرعت 128 عه ! با اسپيد تست هم تست گرفتم . سرعت 0.65MB . قبلا هم يه مگ دو مگ داشتم ولي هيچوقت اين مشكل پيش نيومده !
SSL همه جا بلوک شده سرعت دریافتیش 2 کیلو باینه......نقل قول:
دیگه واقعا ر**ده
الان 1 هفته هست اینترنت هر 15 دقیقه قطع میشه بعد از 30 ثانیه وصل میشه.گندشو در آوردین:n21::n21:
میانگین سرعتم تو این چند ماه که وایمکس دارم
سرعت شبانه روزانم فرقی ندره
128 = 35kb
512 = 90kb
1mb = 128kb
2mb = 250kb
pingm beyne 80 ta 120
سلام من یه سرویس 2 مگ برای شرکت خریداری کردم، اما واقعا مشکل دارم باهاش.
سیگنالی که وای فای مودمش میده، خیلی ضعیفه . اطاق بغل دستی ام، که اصلا پیداش نمیکنه،
روی میز خودم هم که هست، کلا 3 تا خط داره وایرلسم !!!
مودمم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
در حالی که طبقه بالای ما که یه مودم ضعیف تر دارن از مبین نت،
آنتش با سیستم من پره !!
این مودم:
چه کارش کنم من؟
از ۳روز پیش تا الان افتضاحه. روز سرعت نوسان داره.
طی این دو شب هم هیچی نتونستم دانلود کنم. سریعا لینکا خراب میشه، به عبارتی زود به زود قطع و وصل میشه(مختص شب)
سرعت وی p ن و sاکs هم که با قطعی اینترنت هیچ تفاوتی نداره. بعد ۲ ساعت یادش میاد که باید صفحه رو باز کنه.
:n25:
3آنتن مودم وصله ؟!نقل قول:
از لحاظ کیفیت مودم های وایمکس باوجود قدیمی بودن هنوز مودمی به کیفیت DX350 تولید و عرضه نشده ... درسته از لحاظ ظاهری شاید خوب نباشه اما کیفیت آن به مراتب بالاتر است و حتی در مناطق با پوشش ضعیف یا بدون پوشش بجای مودم خارجی استفاده و جواب گرفته شده است ...
جناب مبین نت ما قبلا هم سوال پرسیدیم ولی جوابی نگرفتیمنقل قول:
چه جوابی برای افزایش بسیار زیاد پینگ (در حدود 100 میلی ثانیه) که از حدود 10 15 روز پیش به وجود اومده دارید؟
بله. سه تا آنتن هم وصله.نقل قول:
اما خیلی افتضاحه.
امروز به همه جا زنگ زدم و گفتن ضعف سیگنال خروجی مودم به ما ربطی نداره!!
الان من چکار کنم ؟!
برم یه مودم DX350 بگیرم که بالای 200 هزار میشه ؟؟
یکی از دوستان میگه میشه یک access point بخرم و با یک LAN بدون هیچ تنظیماتی سیگنال وای فای قوی بگیرم که این هزینه اش میشه حدود 100 هزار تومن ... مثلا مدل Tp-link WA701ND N Access point .
لطفا راهنمایی بفرمایید.
بله اکسس پوینت هم میشه خرید و مودم وایمکس رو بهش وصل کنی و خودت به اکسس پوینت وصل بشی، اگه ممکنه در آینده adsl بخری میتونی یه مودم وایرلس بخری و همینکارو باش بکنی
نقل قول:
یکی از دوستان میگه میشه یک access point بخرم و با یک LAN بدون هیچ تنظیماتی سیگنال وای فای قوی بگیرم که این هزینه اش میشه حدود 100 هزار تومن ... مثلا مدل Tp-link WA701ND N Access point .
ممنون. فقط میخوام بدونم، که تنظیمات که دیگه نمیخواد ؟!نقل قول:
مثلا این مدلهای پایین، همشون میشن؟
Linksys WAG120N Wireless-N ADSL2 Modem
Tp-link WA701ND N Access point
دوستان یه مودم مبین گرین پاکت دارم واسه فروش کسی خواست pm بده
مودم یه تنظیم کوچیک میخواد که اینکاررو بکنه، آموزشش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما اکسس پوینت چون مخصوص اینکارهست اتومات انجام میده، اما هردستگاهی خریدی قبلش تحقیق کن که وایرلسش به اندازه کافی جواب(پوشش) بده
سلام دوستان
شما هم مثل من برای استفاده از گوگل دچار مشکل هستید؟
منم مشکل دارمنقل قول:
تایید میشه مشکل وجود دارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:عجب آدم هایی پیدا میشن!!:n04:نقل قول:
آخه برادر یه چیزی بگو تو عقل بگنجه!:n15:
اولا مبین نت به غیر از سرویس 512 هیچ کدوم از سرویس هاش را بالاتر از نرخ واقعی نمی بنده (حداقل من که از وقتی مبین نت اومده تا حالا اجبارا از اینترنتش استفاده کردم و تقریبا به غیر از 128 و 256 بقیه را داشتم از این موضوع مطمئنم و تازه سرویس 512 را هم همین چند ماهه فقط بالاتر می بنده)
دوما به غیر از 1 سال و نیم اول که اومده بود و شبانه افت سرعت نداشت دیگه همیشه افت سرعت تا نزدیک به یک چهارم هم عادی هست و امکان نداره همیشه سرعت یکنواخت اسمی خودتون را هم داشته باشید چه برسه به سرعت نزدیک به 2 برابر سرعت اسمیتون که همون اوایل اومدن مبین نت هم از این ولخرجی ها نمی کرد.:n21:
سوما شما با سرعت 2Mb در هر ثانیه 256 کیلوبایت و در هر دقیقه 15 مگابایت و در هر ساعت نهایتا 900 مگابایت و در 6 ساعت شبانه 5.4 گیگابایت میتونین دانلود کنید که عمرا هم نمی تونید.:n10: حالا شما چطور می تونید 8 گیگ دانلود کنید خدا داند!
یکم وجدان هم خوبه. حداقل دوست داری برای مبین نت تبلیغ کنی یجوری تبلیغ کن به شعور بقیه توهین نشه.:n09:
من حجمم تموم شده ولی نمیخوام دوباره گیگ اضافه داشته باشم میخوام دوباره این سرویس رو تمدید کنم . باید چی کار کنم ؟
دوستان کیفیت پینگ شما کم نشده ؟؟؟؟
عزیز دلم کاش یکم اونطرف قضیه که شاید من درست گفته و شما اشتباه میکنی هم در نظر میگرفتی ، چون من گفتم که اگه خواستین بگین از سرعت دانلود که با IDM میکنم برای شما فیلم بگیرم و نشونتون بدم ، والا مبین نت نه واسه منه نه واسه بابام که بخوام براش تبلیغ کنم ، اصلا هم از اینترنت این مملکت راضی نیستم چون خودم ۸ ماه هست که برگشتم ایران و دبی بودم اونجا سرعت اینترنتم ۳۲ مگ بود نامحدود و سرعت دانلودم ۴ مگ بود و این سرعتای ۳۰۰ ، ۴۰۰ برای من مثل dialup میمونه ، اتفاقا اون موقع که داشتم میخریدم ۹۹ درصد نظراتی که دیده بودم همه ناراضی بودن و منم گفتم فوقش میگیرم و بعدش خوب نبود دیگه تمدید نمیکنم ، من چون کارم فروش دیتای فیلم و سریال و کارتون با کیفیت خوب روی هارد هست و توی انجمن پرشین تولز میفروشم با همین نام کاربری ، باید همیشه فیلم های روز که میاد رو دانلود کنم و از روزی که مبین نت گرفتم واقعا کارم راه افتاده چون واقعا میگم سرعت دانلودم زیر ۳۸۰ نبوده و امشب فیلم میگیرم براتون تا خودتون ببینید ، البته اگه بخواین الانم میتونم از سرعت روزانش فیلم بگیرم که ببینید چقدره و تبلیغی در کار نیستنقل قول:
همیشه هم گفتم واسه من فرقی نمیکنه که مبین نت چیکار میخواد کنه ، واسه من خوب بوده و دانلود منو به خوبی جواب داده و هر کدوم از دوستام اومده خونمون واقعا از این سرعت بالای دانلود تعجب کرده !
نمیشه عزیز تمدید کنی منم همین مشکل شمارو دارم و حجم ۸ گیگ ۶ ماهه ۲ مگ رو تقریبا تموم کردم و ۲ گیگ بیشتر نمونده و بهشون زنگ زدم گفتم ، بهم گفتن اگه میخوای تمدید کنی باید صبر کنی تا ۶ ماه تموم شه که ۲ ماهش مونده حدودا ، ولی میتونی یه طرح دیگه بگیری جاش اونو بزاریم جای این ، مثلا ۱ مگ بگیری ۶ ماهه ، یا اگه همین ۲مگ میخوای باشه و میخوای زودتر تمدید کنی باید ۱ سالشو تمدید کنی و ۶ ماهه نمیشه چون الان ۶ ماهه داری و تموم نشده ...نقل قول:
پینگ من الان از سرور داخل ایران ۷۰ هست و سرور خارج توی آمریکا ۳۸۰ !نقل قول:
پینگ شما خوبه پس مال من خراب هست :n02:نقل قول:
چندتا آنتن داری ؟نقل قول:
سعی کن جای مودمتو عوض کنی ، من روزایی که بارونییه سرعت و پینگم بد میشه حالا نمیدونم چه ربطی داره که اینجوری میشه ،
من همیشه جای مودمو تغییر میدم تا آنتن برگرده و با وایرلس ازش استفاده میکنم
سلام دوستان من میخوام طرح نامحدود یک به چهار بگیریم به نظر شما 512 بگیرم یا 1024 تو دانلود اختلاف سرعت دانلودشون چقدر هستش؟
اگه جایی که هستی آنتن خوب نداره کلا بیخیال ۱ مگ باش چون سرعت خوبی بهت نمیده و فقط پولتون رو دور میریزین ، ولی اگه آنتن خوبی میده حداقل ۴ تا چراغ روشن باشه بگیر خوبهنقل قول:
سلام دوستان.
ببخشید من چند روزی هست نمیتونم جیمیل و جی پلاس رو باز کنم.سرعتش خیلی پایین اومده.ف ب رو هم به سختی میشه باز کرد.ولی سایتای دیگه مثل فروم پی سی ورلد خودمون و یا سایت مبین نت خیلی سریع بالا میاد.
کسی میدونه مشکل از چیه و چطور میشه حلش کرد؟برای شما هم اینجوری شده؟
ممنونم
منم چند روز این مشکل دارم ظاهرا ssl رو بستن برای رفع مشکل از روش های دور زدن استفاده کنید.نقل قول:
با عرض سلام وخسته نباشید
اینترنت مبین نت ریده
باتشکر
اسمش سرویس 2Mb هست ولی در واقع بیشتره، حداقل برای من اینجوریه، سرعت دانلود حدود 330 kb/s است، چه روز چه شب.نقل قول:
چه عجب یکی پیدا شد که مبین نت مثل من توی سرعت بهش حال داده باشه !نقل قول:
عزیز یه فیلم بگیر ازش ، منم الان میخوام فیلم بگیرم فقط گذاشتم یکم بگذره وسطای دانلود مجانی باشه که دیگه نگن اولش بوده بعدش میاد پایین !
نقل قول:
شما هر طرحی که داشته باشی و حجمت تموم بشه ِ میتونی یه طرح جدید بخری و نیازی به خرید حجم اضافه نیست.
نه عزیز من زنگ زدم به خود مبین نت و گفتن نمیتونی طرحی که الان داری رو قبل از تموم شدن مدتش تمدید کنی ، مثلا میتونی به جای ۶ ماهه ، ۱ ساله تمدید کنی تا بشه ، وگرنه اگه ۶ ماهه دارین نمیتونین همون طرح رو دوباره ۶ ماهه تمدید کنید تا وقتی که ۶ ماه تموم بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تمدید به معنی خرید دوباره همان طرح و تغییر به معنی خرید طرح دیگر است. حالت۲
اتفاقاً درهمین رابطه من خیلی مواقع تراقیکم زودتر تمام میشد و تلفنی میگفتم 1ماه دوباره اضافه کنین، معمولاً هم یکماهه میخرم چون به سرعتشهاش و.. نمیشه اعتماد کرد
قدرت سیگنال دریافتیتون چقدره ؟!نقل قول:
خیر ، سرعت دانلود تعرفه 2 مگ 300 تا 460 متغیر می باشد و درصورت دریافت سیگنای قوی و عدم مشکل با سرعت ثابت 400 امکان دانلود دارید ...نقل قول:
خیر ، امکان تمدید مجدد طرح در هر زمانی وجود داره ...نقل قول: