والا ما با گوگل هم مشکل داریم چه برسه به رپید و هات :13:نقل قول:
Printable View
والا ما با گوگل هم مشکل داریم چه برسه به رپید و هات :13:نقل قول:
با سلام به عزیزان
دوستان به نظر شما شاتل ترافیک دزدی هم داره ؟ امروز هیچ مورد دانلودی نداشتم و فقط وب گردی کردم مصرف امروز رو واسم زده 60000kb :21:
موفق باشید
كاشكي اينطور بود!!! :31:نقل قول:
نه عزيز فقط مشهد اونم نه آرت بلكه اكو. آرت رو بخوان 2 مگ بدن كه 5 شنبه جمعه ها نابود ميشن.:40:
ببینید دوست گرامی،شما هر کاری انجام بدین در اینترنت،بارگیری و بارگذاری ( دانلود و آپلود ) دارید،چه باز کردن یه صفحه ی خشک و خالی باشه،چه تماشای آنلاین ویدئو،چه بارگیری کردن فیلم...نقل قول:
مجموع این دو تا هم میشه ترافیک مصرفیتون که بابتشپول میدین
حتی وصل شدن شما به اینترنت ( و همینطور و صل موندن ) مستلزم ارسال و دریافت داده-(اطلاعات،بایت ها ) هست
ببینید دوست گرامی،شما هر کاری انجام بدین در اینترنت،بارگیری و بارگذاری ( دانلود و آپلود ) دارید،چه باز کردن یه صفحه ی خشک و خالی باشه،چه تماشای آنلاین ویدئو،چه بارگیری کردن فیلم...نقل قول:
حتی وصل شدن شما به اینترنت ( و همینطور و صل موندن ) مستلزم ارسال و دریافت داده-(اطلاعات،بایت ها ) هست
تایید میشهنقل قول:
تا دو سه روز فبل که اینطور بود
کلا بدون لینک مستقیم،باید بیخیال بارگیری شبانه بشید
یعنی چی, آخه این چه کاریه که شاتل داره انجام میده.نقل قول:
نوشته شده توسط pedram_sad مشاهده تاپيک
دوستان شما هم شب ها بعد از 1 با سرور هایی مثل hot file و rapishare و این ها مشکل دارید ؟
اصلا دان نمیشه کرد
برای بالا آوردن سرعت داره این سایتها رو میبنده. این مسخره بازیها چیه؟
اصلا آدم اینترنت میگیره برای همین سایتها.
مثل این میمونه که من 50 هزار تومان پول اینترنت میدم و شاتل اینترنتی بهم بده که فقط بشه باهاش یه سایت رو باز کرد. این دیگه چه مسخره بازیی هست.
چهار بی سواد, نادان, جاهل, اصلا تعریف اینترنت رو هم نمیدونن و نشستن دارن برای ما حتی بدون فشار احتمالی از طرف دولت و فقط برای افزایش سرعت این کار رو میکنن.
تعریف اینترنت:
اینترنت یعنی, گوگل, جیمیل, یاهو میل (به همراه یاهو مسنجر), راپیدشیر, مگاآپلود + چند تا سایت فایل شیرینگ دیگه + سایت خودم :دی (یه وقت اشتب برداشت نکنی منظورم پی سی نبود :دی)
نقل قول:
نایید میشه عزیز
اما الان ساعت 7.52 صبح چهارشنبه
به نظر میرسه یکم بهتر شده
اما قیل ار این جریان تشیع جنازه که کلا شبها داغون هست
خونه اي كه ما توشيم . صاحب خطش صاحب قبليشه . من يه كپي شناسنامه دارم ازش فقط . قبلا از صبا همين جوري گرفتم . حالا شاتل مشكلي پيش مياد ؟؟
سلام
من صبانت دارم 15 روز دیگه اشتراکم تموم میشه دیگه نمی خوام شارژش کنم چون خیلی مزخرف شده
شاتل 512 به کاربر خونگی میده؟
ساعت رایگان هم داره ؟مثل صبانت که 3 تا 7 شب رایگان بود (البته سرعت شبانه صبانت جدیدا افتضاح شده حدود 3KB )
سرعت دانلود شبانه چنده؟
به نظرتون برای خونه کدوم سرویسش بهتره؟
راستش می دونم جواب سوالام تو این تاپیک پیدا میشه ولی 1362 صفحه رو باید بگردم ممنون میشم اگه جواب بدین
دیشب دانلود عالی....
سلامنقل قول:
شاتل 512 به خونه نمیدن.
سرعت دانلود شبانه 250Kb هست.من یه شب استثنائی رو 5Gb دانلود داشتم (البته از روی هاست خودم)
اگه تو مشهدی سرویس اکو 128 عالی هست.
درست میگی نمیشه 1362 صحفه رو گشت!!!!!!!!!
یه سوال دارم
از سرویس های آرت کدوم برای کافی نت بهتره؟
کسی هست برای کافی نت از سرویس آرت استفاده کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این چطوره
جواب سوال منم بدين .
1- به کاربر خونگی میدن فقط کافیه یه مدرکی مثل گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه داشته باشینقل قول:
2- از ساعت 1 تا 7 بامداد رایگان هست من با اکو 128 سرعت دانلودم حدود 64 تا 58 هستش
3- به نظر من همین اکو 128 برای منزل توپه 13300 تومان هم حق اشتراک
:11::10::11:
اگه ازش کپی داری مشکلی پیش نباید بیادنقل قول:
زنگ بزن بپرس
کد:23099
باید مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی که باید فرم تغیر سرویس را از شرکت بگیری و قسمت مشترکین حقوقی را پر کنی!(مهم نیست شرکت برای کی باشه)نقل قول:
یا
نامه از دانشگاه ببری(که باید یک متن مشخص را بدی دانشگاه تا در برگه های خودشان تایپ کنن و مهر کنن)
اینم متنش:
ساعت 1تا 7 رایگان هست!کد:http://www.forum.p30world.net/attachment.php?attachmentid=20151&d=1234008525
سرعت دانلود شبانه هم بستگی به مرکز مخابراتت و سرویست داره!
512 سرعت دانلود عادیش باید حدود 64 باشه اگه مرکزت مشکلی نداشته باشه!
اگه مشهد باشی و روی 2 مگ بسته باشه سرعت دانلود دویست و خورده ای هست:31:
نوع سرویس هم بستگی به بودجه که شما میتونی هزینه کنی داره اگه ارت میتونی بگیری ارت 1 بگیر اگه نه اکو 128 درصورتی که توی شهر شما روی 512 بسته شده اگه نه همون 512...
بستگی به تعداد سیستم هایت و مشتری هات و در امد و بودجه داره ....نقل قول:
ارت 4 یا ارت 5 ....
شما ملاک را بگذار سرعت دانلود و پیج باز کردن! به این سایتها نمیشه اعتماد کرد!نقل قول:
با وی پی ان هست؟! یا فیلتر شکنی چیزی؟! یا ای اس پیت ....
برای 512 خوبه!
سرعت داغونه،شب با سرعت 5 دانلود داشتم.البته این وضع فقط در قم جاریست.تهران این طوری نیست.اینترنت هوشمند و دیال آپ هم همین مشکل را داره
من با راپید مشکل ندارم....نقل قول:
من که تصمیم گرفتم بعد از این دوره دیگه از لاوان سرویس نگیرم .همش قطع وصل میشه لینک میپره .دوستانی که در شیراز از ارانیک خدمات میگیرند یه توضیحی بدن که قیمتها همین هست که در سایت ارانیک گذاشته یا مثل لاوان قیمت دروغی هست. و سرعت چجوری سرویس 128 eco مخصوصا شبها که رایگان هست
با سپاس
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم دیگه از لاوان اشتراک نگیرم .فقط دوستانی که از ارانیک سرویس 128 eco میگیرن .در مورد سرعت وکیفیت بگن مخصوصا شبها که رایگان هست.وقیمت های که در سایت ارانیک هست واقعی هست ؟
مرکز دستغیب هستم 635
بچه ها یه سوال
من برای یکی از دوستانم کارت طلائی گرفتم
الان که زنگ زدم گفتن باید برم کارت رو از اونا بگیرم
بعد بدم به دوستم و اون بره تخفیف رو بگیره
میخواستم ببینم راهه دیگه ای نیستش؟؟؟؟
شما درست می فرمایید ولی زمانی که صفحه اول p30world رو باز می کنم دریافت رو 3000kb میزنه . یعنی صفحه اول p30 تا این حد سنگینه .:21:نقل قول:
موفق باشید
بچه ها سایت های تست سرعت چرا اینجوری شدند؟همه از دم اشتباه سرعت رو تشخیص میدند:41:
اره باوی پی ان هست عزیز راستی می خواستم بدونم امکان داره با وی پی ان تو سرعت تغییری ایجاد بشه بالا تر بره ؟نقل قول:
اون مشکل از کنتورشه:31:نقل قول:
اگه 3 مگ بود که برا من 2 دقیقه طول میکشید لود شه:31:
صفحه اول فروم پی سی ورلد 50 60 کیلوبایت هست!نقل قول:
صفحه اول سایت پی سی ورلد هم 700 800 کیلوبایت
شاید سیستم شما مشکلی ویروسی چیزی داره یا اپدیت ویندوز یا برنامه ای روشن هست!
برای من که مشکلی نداره!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ممکنه کمتر بشه ولی بیشتر نه...نقل قول:
نقل قول:
صفحه اول فروم p30world
30.4 كيلو بايت هست
برای من 52 کیلو بایت هست!نقل قول:
با ie 8
:13:
از هفته پیش که از دستشون عصبانی شدم زنگ زدم سرویسم رو تغییر بدن و ارت بگیرم ، یهو سرعت شبانه زیاد شده!!!!!!!!
هر شب روی 68-70 هستش ... شاخ در اورده ام دیگه ...
بعد از زنگ زدن زیاد شد؟نقل قول:
از هفته پیش که از دستشون عصبانی شدم زنگ زدم سرویسم رو تغییر بدن و ارت بگیرم ، یهو سرعت شبانه زیاد شده!!!!!!!!
هر شب روی 68-70 هستش ... شاخ در اورده ام دیگه ...
بابا اعصاب خوردیه شبها
نمیشه یه صفحه معمولی هم باز کنی
میگم که تو مشهد سرویس های آرت روی همون سرعتی که معلوم شده بسته شده یا مثل اکو توی مشهد که روی 2مگ هستش سرعتش بیشتره(منظورم سرویس های آرت هستش)
میتونم بپرسم شما چه سرویسی دارید؟نقل قول:
با این چیزی که گفتید باید 512 باشه درسته؟
موقتیه دو روز دیگه کم میشه...یعنی فعلا که اینطوریه....نقل قول:
دوستان یه سئوال فوری دارم ممنون میشم اگه سریع راهنماییم کنین.
من میخوام دوره بعدیم رو سه ماه 128 شارژ کنم. الان 512 دارم تا دهم تموم میشه. سئوالم اینکه اگه برم فرم تغییر سرعت رو 128 رو پر کنم میتونم امیدوار باشم که همین سرعت 512 رو دارم ؟
ترسم از اینکه اگه خودم درخواست بدم اینا سرعتو بیارن رو مقدار واقعیش مثلا 17. نامه من تا 3ماه دیگه اعتبار داره، بنظر شما سه ماهه بعدی رو هم 512 شارژ کنم و بذارم خودشون بعد اتمام اعتبارش بیارن پایین یا نه اگه 128 هم درخواست بدم فرقی با اینکه خودشون بیارن پایین نداره ؟
ببخشید خیلی تو هم تو هم شد .
اگه سرویس 128 اکو همشهریات روی 512 هست شما هم اگه تغییر سرویس بدی به احتمال زیاد روی همون 512 میمونه!نقل قول:
نه فکر نکنم فرقی داشته باشه!
من از شاتل خیلی راضی هستم سرعتش که تو مشهد از صبا خیلی بیشتره ولی بعضی وقتا قطعی داره
ایمیل های شاتل :
ارسال فیش پرداختی (مشترکین غیر از تهران به راهنمای پرداخت غیر اینترنتی مراجعه نمایند) billing@shatel.ir
درخواست های غیر فنی (مانند اطلاعات فروش، درخواست جدید، ...) adsl@shatel.ir
درخواست های فنی (مانند قطعی سرویس اینترنت، سؤالات فنی، مشکل سرعت و ...) cs@shatel.ir
شکایات complaint@shatel.ir
پیشنهادات، انتقادات و نظرات info@shatel.ir