نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره فوجی نداره، منم 1000 رو گفتمنقل قول:
هرجا هم زنگ زدم نداشتن
واسه همین 1000 رو گرفتم دیگه
خوبه؟ پشیمون نشم
380 با گارانتی و ارسال
دوستان این پاناسونیک TZ30 نیومد بازار؟ اگه اومده کسی قیمت داره؟ خیلیه منتظرشم.
نظرتون در مورد این دوربین چیه؟ بالاخره ما نفهمیدیم GPS اش تو ایران کار میده یا نه؟
اساتید میشه یه مقایسه کنن بین این دوربین با SX260 کنون
دوستان یه سوال . کیفیت غکس sx130 is بهتره یا 1000 که دیجی کالا شگفت انگیز زده بود . ممنون میشم راهنمایی کنیدمن فقط به خاطر باتری قلمی بودن 130 میخوام عوضش کنم . ارزش داره یا با همین سر کنم . مر30
سلام نظرتون در باره nikon l120 چیه؟
كسي آمار galaxy sumsung داره اومده چند مگاپيكسله چند دلاره ؟؟؟
منظور از 1000 ، IXUS 1000 هست ؟نقل قول:
میشه گفت 1000 بهتره اما این کار منطقی نیست
نیکون هم نه :دینقل قول:
مشخصات بسیار خوبی داره اما چون پاناسونیک هست و خیلی شناخته شده نیست توی بازار کم هست ، اونم با این وضع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاربرد داره اما چیز دندون گیری نیست
چرا ؟ نیکون هم نویز داره؟:19:نقل قول:
نیکون هم نه :دی
سلام دوستان من میخوام یه دوربین بگیرم تا 500 حالا یه ذره بالا و پایین.چیزایی که برام مهمه کیفیت بالا ی عکاسی هست و فیلم برداری فول اچ دی خیلی خوب.چه دوربینایی رو پیشنهاد میدید>؟کامپکت یا اس ال ار یا اس ال ار لایک؟ممنون میشم زود جواب بدید چوت قصد خرید دارم با این وضع گرونی!
میگم این fullHD دوربینای عکاسی با fullHD دوربینای فیلمبرداری چه فرق اساسی داره؟ آیا تفاوت فقط در تعداد فریم بر ثانیه هست؟
متاسفانه نیکون توی غیر حرفه ای ها خوب عمل نکرده ، هر چند روی کاغذ عالی هستندنقل قول:
اگر به 600 میرسه برو سراغ SX240 یا SX260نقل قول:
یادت باشه گارانتی مهم نیست
نه full HD یه استاندارد هست و همه جا 1080*1920 هست ، البته امکانش هست فریم های مختلفی داشته باشه ، همچنین بسته به کیفیت دوربین و لنز از کیفیت های مختلفی برخوردار هستنقل قول:
دوست عزیز به 600 نمیرسه! نهایتا540-50 به نظر شما slr بگیرم؟؟؟ممنون میشم چند تا مدل معرفی کنید با تشکر
الان ارزون ترین slr حدود یک تومنه ، مرد اون وقتی که با 500 تومن میشد یه slr خریدنقل قول:
چی براتون مهمه ؟
سلام
سنسور 1/2.3 سیموس تو شب کیفیت بهتری از ccd (همون سایز) داره؟؟
16-18 مگاپیکسل زوم خوب سبک شیک رنگ رو خوب بگیره بعد باطری شم خوب باشه بیش از 700-800 نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم شرمنده
سلام ی دوربین از 200 تا سقف 250 میشه معرفی کنید . برای استفاده خونگی . ممنون از همه
سلامنقل قول:
اصلا نمیشه رای کلی داد
فاکتورای دیگم مهمه... کلا این اندازه سنسور به خاطر کوچیکیش تو شب نویز داره
داداش همین چیزارو میرن تو فروشگاه به فروشنده عزیز میگید که زحمت میکشن دوربین قالب میکنن بهتون..:31:نقل قول:
برا چی میخوای پیکسلش زیاد باشه...؟ میخوای تو سایز بزرگ عکس چاپ کنی..؟!
احتمالا جوابت منفیه
باید بت بگم پیکسل بالا هیچ ربطی به کیفیت عکس دوربین نداره
با بودجه خودت و سلیقت بین sx220 sx230 sx240 sx260 انتخاب کن
درضمن فکر نمیکنم الان زمان خوبی برای خرید باشه.....
فقط در صورت لزوم خرید کنید..
اگه امار قیمتم درست باشه A2200 به بودجه شما میخورهنقل قول:
من میگم دلار بالاتر میره که پایین نمیادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
slr لایک هم نمیشه؟ببینید کیفیت عکاسی خیلی برام مهم هست.و فیلمبرداری فول اچ دی هم داشته باشه با ظاهری زیبا.من چون دستم خیلی میلرزه جوری باشه که باعث خرابی عکس یا فیلم نشه.از همه مهم تر بدنه خوبی داشته باشه .از نظر جنس و...از نظر امکانات هم خوب باشه چوت میخوام بهد با پرینتر چاپ کنم عکساروحالا تا600 هم بشه طوری نیس ولی حداقل نیمه حرفه ای باشه.با این پول حرقه ای که نمیشه گرفت.در صورت امکان چند مدل معرفی کنید.canon بهتر هست یا فوجی؟ممنون میشم راهنمایی کنید ببحشید اگه پرحرفی کردم اخه اطلاعات زیادی در مورد دوربین ندارم .در کل یه چیز خوب باشه که .....خودتون بهتر میدونید ممنون میشم .
سنسور بزرگ دوربین عکاسی حرفه ای - امکان کاهش عمق میدان - قیمت کمتر در مقابل دوربین های فیلم برداری حرفه اینقل قول:
اما معایب فیلم برداری دوربین عکاسی ها زمان محدود اون به خاطر داغ شدن سنسور هست
الان خیلی از کلیپ های خواننده ها و کلیپ های تبلیغاتی هم در خارج و هم داخل با DSLR فیلم برداری میشن
فیلم های سینمایی ای هم هستن که با DSLR فیلم برداری شدن و پشت صحنه فیلم برداری ها حتما یه DSLR هم در حال فیلم برداری هست
مهمترین تفاوت این دو تا که یادم رفت بگم فوکوس ممتد در حین فیلم برداری هست(البته جدیدا DSLR ها هم این قابلیت رو دارن اما مشکل سرعت کم و گیجی فوکوس رو دارن)
سنسور 18 مگاپیکسل روی DSLR با اون سایز سنسور نیاز به لنز با کیفیت داره تا جوابگوی چگالی سنسور باشه چه برسه به دوربنیای دیگه!!!نقل قول:
دوست عزیز مگاپیکسل رو فراموش کن الان پاناسونیک که بهترین SLR Like رو میزنه FZ200 جدید رو 12 مگاپیکسل داده بیرون!
دوستان میشه به من کمک کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.اقایELSIN منتظر نظرات شما هستمنقل قول:
از دوستان کسی نیس این بنده حقیر رو کمک کنه؟؟؟تورو خدا راهنمایی کنید ممنون میشم
دوستان یه عدد دوربین sx240 کانن به عنوان کادو بدستم رسیده و چون خودم دوربین دارم قصد دارم اون رو بفروشم .در صورت تمایل پ خ بدین .قیمت هم 30 هزارتومان پایین تر از قیمت بازار
اگه به 600 میرسه بهترین گزینه همون SX240 یا SX260 هست ، متاسفانه خیلی اوضاع دلار خرابه برای همین گزینه های خیلی کمی هست و بهترینشونم همینانقل قول:
اگه زوم مهم نیست هم میتونید از سری IXUS انتخاب کنید
یک سوال داشتم و اونم اینه که اگه من یک دوربین slr کنن بگیرم میتونم بعدا هر لنزی که دوس داشتم بخرم و بزارم روش؟
نه دیگه هر لنزی ، لنز هایی که به دوربین شما میخوره مثلا Canon EF/EF-S mount مال دوربین های غیر فول فریم کنن هست ، اگر دوربین کنن یا نیکون انتخاب کنید طیف بسیار زیادی لنز رو میتونید استفاده کنید که توی ایران هم زیاد هستندنقل قول:
در هر دو برند کنون و نیکون اگه بدنه FX بخرید فقط و فقط باید لنز FX براش بخرین اما اگه بدنه DX بخرین میتونین از هر دو نوع لنز FX و DX استفاده کنیننقل قول:
شما الان هر DSLR ای بگیری براش لنزهایی هست که کارت لنگ نمونه اما یه توصیه دوستانه دارم
اگه قراره عکاسی حیات وحش انجام بدین و پول خرید لنزهای تله فوتو گرون قیمت بالای فوکال 300 رو دارین از برند کنون بدنه بگیرین (نیکون تله ارزان بالای 300 نداره) وگرنه که فکر میکنم اگه دنبال دوربین و لنزهای ارزونتر هستین باید برین سراغ نیکون
کلا با اینده نگری در مورد لنز بدنه بخرین
من خودم 550 d کانن رو دوس دارم بگیرم فقط نمیدونم میشه بعدا که وضعم بهتر شد لنزهای خوبی بگیرم که بتونم عکسهای پرتره و آتلیه بگیرم یا نه
سلام
دوستان تا 250 فیکس چی پیشنهاد میدین ؟
سونی کنونی چیزی ....:31:
خودم فک میکنم کانن بهتره
نظرتون درباره A2200 چیه ؟
بله میتونید خیالتون راحتنقل قول:
خودتون درست فکر میکنیدنقل قول:
متاسفانه گزینه های زیادی نیست و 2200 بهترین همون چند تاس
خوبه ینی عالیه
ولی میگم کنون
sx240 sx260
کدوم بگیرم بهتره
هر کدوم ارزون تره ، فکر نمیکنم از GPS استفاده ای داشته باشید ، درسته ؟نقل قول:
سلام یه دوربین تا 300-350 تومن...برای عکس های مسافرت و این چیزا... کیفیتش مهم ترین چیز هست..ممنون...
سلام دوست عزیز
میخواستم hs30 بگیرم چون زوم و امکانات و در کل دوربین خوبی هست ولی گرون شد :37:
حالا میخواستم دوربین wb850f سامسونگ رو بگیرم ، نظر کارشناسیتون رو در موردش میخواستم بیشتر در مورد لنز اون ممنون میشم :46:
نقل قول:
کسی نیست :19:
یه احسانی بود اونم انگار نیست:33:
سلام
یه دوربین ایده آل تا حدود 700 تومن چی میتونم بگیرم که از هر لحاظ رضایت بخش باشه و حداقل چند سالی راحت باشم !؟
سلام دوستان بالاخره Canon SX150 گرفتم345 تومن
فقط یه مشکلی دارم
باتری های من خیلی زود تموم میشه
حداکثر 50-60 تا عکس میگیره
علاوه بر باتری های خودش یه جفت باتری 3800 Ni-MH میلی آمپر sony هم گرفتم
باز هم همون طور هست
مشکل از کجاست؟ امکانش هست که شارژر باتری ها رو کامل شارژ نکنه؟
روی شارژر نوشته خروجی 150x2 آمپر
چقدر باید توی شارژ بمونه
توی دفترچه اش نوشته با یه جفت Ni-MH باید حدود 300 تا بگیره
باتری مرغوب چه مارکی پیشنهاد می کنید؟