بهتره که یک کرک دیگه رو امتحان کنی تو صفحه قبل لینک دانلود چندتا کرک متفاوت هست. از اونها استفاده کن- نتیجه رو هم بگونقل قول:
Printable View
بهتره که یک کرک دیگه رو امتحان کنی تو صفحه قبل لینک دانلود چندتا کرک متفاوت هست. از اونها استفاده کن- نتیجه رو هم بگونقل قول:
فکر کنم فهمیدم مشکلت چیه اما قبل اینکه راه حلو بگم میشه دقیق بگی از چه نسخه ای استفاده میکنی؟؟(منظورم اینه که Sp 1 هست یا مثلا Dvd ویستا رو کی خریدی؟؟؟)نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا تشکر می کنم بابت راهنمایی هاتون
دوما از این کرک ها چطوری باید استفاده کنم
سلام احساننقل قول:
سیستمم 32 bit هستش ویستای ultimate 32 bit را انتخاب می کنم جالبه که دیروز ویندوز را دوباره نصب کردم و
business را نصب کردم ولی بازم فرقی نکرد
ضمنا هم بر روی پاکت دی وی دی نوشته sp1 هم تو داخل ویندوز با تایپ wiver تو run سرویس پک می بینم
dvd ویستا را سه هفته قبل گرفتم مال شزکت پرنیان هستش
ضمنا اگه خواستی یه تصویر هم از windows script host هم می گذارم
سلام دوستان خواهشا هر کس هر چقدر میتونه کمک کنه برام خیلی مهمه.:18:
دوستان من تصمیم گرقتم که از ویندوز ویستا استفاده کنم و حدود 3 روز نصب ویندوز و نرم افزارهام به طول انجامید یک روز هم برای آپدیت ویندوز وقت گذاشتم.:41:
حالا که هنوز 1 ماه از این نگذشته ویندوزم با مشکل حادی روبرو شده و نتونستم رفعش کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از فایلهای اصلی ویندوزم (explorer.exe) با مشکل CRASH مواجه شده.
طوری که با بالا اومدن ویندوز با یک ارور پی در پی مواجه میشم.و نمیتونم اصلا پنجره ای را باز کنم.(Windows Explorer has stopped working. با تایید این ارور تمام پنجره هایی که باز هستند بسته میشوند و بعد از چند ثانیه مجددا با این ارور روبرو میشم.
حالا درمانده از همه جا نمیدونم چه کار کنم.
متن ارور عبارت است از:
Problem signature:در ضمن ویندوزم ویستا بود.
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: explorer.exe
Application Version: 6.0.6001.18000
Application Timestamp: 47918e5d
Fault Module Name: StackHash_0bf0
Fault Module Version: 6.0.6001.18000
Fault Module Timestamp: 4791a7a6
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000b015d
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 0bf0
Additional Information 2: 7e5fd7f90195e9b5d00f087082b610bf
Additional Information 3: 4e4d
Additional Information 4: cbaeb87412854fc530419f37cc210380
Read our privacy statement:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کمکم کنی این مشکل رو رفع کنم ممنون میشم.
خب نگاه کن حسین جان , شما برای رفع مشکلت باید یه سری کدها رو بنویسی که مثل rearm کردن ویستا میمونه....
فکر کنم واسه این به مشکل برخوردی که ویندوزی که گرفتی به جدیدترین Update ها مجهزه و در واقع اون باگی که باعث میشد کرک بواسطه ی اون کار خودش رو انجام بده از کار افتاده چون قبل کرک کردن اون باگ برطرف شده... پس میمونه یک راه حل که بیای مدت زمان ویستا رو Fix کنی که شایدم قبلا شنیدی.
Fix کردن زمانش یه پروسه ی طولانی هست منم گشتم برات یه چیز رو پیدا کردم که این پروسه رو خودش انجام میده ولی چون خودم امتحانش نکردم نمیدونم که جواب میده یا نه ولی از شواهد معلومه کار میکنه...به هر حال اگه کار نکرد خودم به صورت Manual میگم که چی کار کنی...
اول این فایل رو دانلود کن:(این جدیدترین نسخش هست حتما همین رو دانلود کن)
برای استفاده به اینترنت نباید وصل باشی و همینطور بهتره از این فایل همون موقع که ویستا رو نصب میکنی استفاده کنیکد:http://depositfiles.com/files/664140
UAC رو هم غیر فعال کن..حالا محتویات پوشه ی TimerLockSetup.zip رو روی یکی از فولدرات بریز
TimerLockSetup.exe رو اجرا کن و وقتی خواست ریست کنه OK کن
حالا بعد ریست خودش باید بگه که سیستم به درستی Patch شده..در واقع همون کدایی که میخواستم بگم بنویسی رو این برنامه خودش اتوماتیک مینویسه....و باعث میشه که همیشه Activate ویستا روی 30 روز بمونه.
نتیجه رو بگو
موفق باشی.
ORIGINAL
نقل قول:
سلام احسان
فایل timerlock تروجان داشت ولی مجبور شدم اجراش کنم UAC را هم غیر فعال کرده بودم
اصلا ازم نخواست که ریستارت کنم وقتی بر روی فایل TIMERLOCK.EXE کلیک کردم فوری باز و بسته شد دیگر هیچ اتفاقی نیفتاد
SLEEP کردم دیدم هیچ فرقی نکرده
چون از دیروز ویندوزمو به business تغییر دادم تو همین نسخه امتحان کردم منظورت را از جمله زیر متوجه نشدم:
""بهتره از این فایل همون موقع که ویستا رو نصب میکنی استفاده کنی "
منظورت اینه که بعد از اتمام نصب در اولین مرحله ورود به ویندوز اونو نصب کنم؟
ورژن سرویس پک سیستم هم ورژن 1.0هستش و 6001.18000
ضمنا این FIX ها در اینده تو موقع اپدیت ویندوز نکنه دوباره اکتیو شدن را از کار بیندازن
منظورم از اون جمله همونی بود که گفتی...در جواب سوالت هم باید بگم که مشکلی ایجاد نمیکنه و میتونی بدون مشکل Update کنی.نقل قول:
من خودم فایل رو دارم و تروجانی هم توش پیدا نکرده(انتی ویروست رو غیرفعال کن)...وقتی فایل zip شده رو دانلود میکنی یه فایلی داخلش هست به نام TimerLockSetup.exe که بعد از غیرفعال کردن UAC باید بازش کنی.رو فایله راست کلیک کن بزن Run as admin.....
اگر هنوز میتونی win نصب کنی برو نصب کن و بعدش اولین کاری که میکنی اجرای این فایل باشه.
سلام..حسام جون این نرم افزار رو دارم اصلا مناسب نیست و فقط استایل ها رو عوض میکنه !نقل قول:
vistaglazz نسخه جدیدش رو میگن با سرویس پک ویستا سازگاره،(ویستا32 بیت)
اگه مشکلی داشت از چشم من نبینی ها--کد:http://www.codegazer.com/downloads/VistaGlazzBeta3.exe