قانون هاشون رو نخوندم اما احتمالا به قانونی که در این مورد گفته شده عمل میکنم.نقل قول:
چی چیز هایی میخوای داشته باشی که الان نداری.؟
Printable View
قانون هاشون رو نخوندم اما احتمالا به قانونی که در این مورد گفته شده عمل میکنم.نقل قول:
چی چیز هایی میخوای داشته باشی که الان نداری.؟
خیلی چیزها ، به عنوان مثال می تونم به یه دست چلوکباب برای شام امشب اشاره کنم ( و خیلی چیزهای دیگه )نقل قول:
شخصیت آواتار بنده رو میشناسی ؟ :n09: نام ببر
نه..معرفی می کنی؟:n02:نقل قول:
آوتار معرف کاربره؟
به نظرم میتونه باشه تا حدی
ایا به نظرت ساعت هوشمند کاربردی داره؟ ساعت هوشمند بیشتر دوست دارید یا ساعت های مکانیکی یا ساعت های دیجیتال رو؟
من خودم اپلش رو دیدم و باهاش کار کردم هیچ چیز جذابی برام نداشت و به شدت جذب ساعت های مکانیکی میشم ساعت های دیجیتال خیلی جذاب نیستن ولی امکانات خیلی جالبی دارن
به نظرم میتونه باشه تا حدی
ایا به نظرت ساعت هوشمند کاربردی داره؟ ساعت هوشمند بیشتر دوست دارید یا ساعت های مکانیکی یا ساعت های دیجیتال رو؟
من خودم اپلش رو دیدم و باهاش کار کردم هیچ چیز جذابی برام نداشت و به شدت جذب ساعت های مکانیکی میشم ساعت های دیجیتال خیلی جذاب نیستن ولی امکانات خیلی جالبی دارن
همه را دوز داریم.:n01:
مسافرت کجا هوس کردی بری؟!(خارج از کشور)
دوست دارم اول پول داشته باشم اونوقت هر لهظت لذت مسافرتو میده
سوال!!!! ایا میشه ما هم به کره ماه بریم!!
فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk
چرا که یخ!!:دی
رشته زبان شناسی اینده دارد؟
چی چی هست؟نقل قول:
الکترونیک قدرت تاحالا به گوشت خورده؟ میدونی چیه؟
امروز به گوشم خورد کلی کف کردم گفتم این دیگه چه صیقه ای هست بعد دیدم اه چه جالب از این خوشم میاد به درد میخوره
الکترونیک قدرت شاخه ای از برق قدرته که به جای تجهیزات سنتی مث بانک خازنی و ... از ادوات الکترونیک استفاده میکنننقل قول: