اگر میشه یه عکس از صفحه اطلاعات مودم یعنی همین snr و حتی rate خط بذارید ببینم جریان از چه قراره؟نقل قول:
Printable View
اگر میشه یه عکس از صفحه اطلاعات مودم یعنی همین snr و حتی rate خط بذارید ببینم جریان از چه قراره؟نقل قول:
همین دیگه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما خطت هم خیلی نمیکشه روی 700 کیلو بسته شده
فاصله تون از مرکز مخابراتی هم زیاده
قبلا مشکل قطع و وصلی نداشتید؟تازگیا اینطوری شده؟
یه راهی رو تست کنید ببینید بهتر میشه یا نه؟تو مودم بگردید دنبال مودلاسیون و مودلاسیون رو بذارید روی g.dmt
ببنید وضعیت اینبار چی میشه
یعنی چی رو 700 کیلو بسته شده و نمیکشه؟نقل قول:
درسته فاصلمون تقریبا زیاده
حدودا ی چندماهی میشه قبلا اصلا قطعی نداشتم تا مجبور شدم مودمو عوض کردم کابل کشی کل خونه رو عوض کردم با اسپیلتر امتحان کردم ولی درست نشد ک نشد
فک کنم این گزینه فعال ه ک گفتید اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه که خط مثلا تا 2مگ نمیکشه حتی مودم تخمین زده تا 1مگ میکشه ولی به این اعتباری نیستنقل قول:
حالا نمیدونم قبلا روی چند بسته شده شاید قبلا خط رو روی 512 بسته بودند
به هر حال این عکسی که زدید فقط باید g.dmt به تنهایی فعال باشه و بقیه اش نباید فعال باشند
اگر بذارید روی g.dmt پهنای باند کم میشه یه خورده عوضش نویز کمتر میشه
multimode فکر کنم باید تیکشو فعال کنید تا g.dmt رو فعال کنید،گفتم فقط g.dmt به تنهایی فعال باشه و بقیه نباید فعال بشن
اهانقل قول:
آخه یه سری که زنگ زدم شرکت برای همین مشکلم پهنای باند خطم رو اوردن پایین فک کنم گفت از ده مگ گذاشتنش روی 4 مگابایت
حداقل پشت تلفن که اینو گفت ولی مثل اینکه اینجا روی 1 مگه
اها باشه فقط گزینه ی g.dmt رو فعال میکنم و استفاده میکنم ببینم بهتر میشه یا نه
فقط این گزینه چی هست؟؟
دقیق نمیدونم ولی ظاهرا مودلاسیون رو تغییر میده،مثلا همانطور که Adsl داریم و adsl2plus و...این هم مدلاسیونی ازز اینترنتنقل قول:
همانطور که پهنای باندی که adsl در اختیار قرار میده کمتر از adsl2plus این مودلاسیون g.dmt کمترین پهنا رو میده
پهنا هم اگر کم بشه نویز هم کمتر میشه،به خاطر همین گفتم بذارید روی g.dmt تا پهنا کم بشه و بعدش ببینید قطعی به خاطر نویز یا به خاطر خود پارس آنلاین
ممنون داداش فعلا فغالش کردم قطعی هم نداشته و امیدوارم که درست بشهنقل قول:
ولی اگ داشته باشه دیگه مصلما از شرکته !!
ممنون از هم فکری و راهنمای خوبتون:n16::n12:
قراره مرداد اینترنت ارزان کنن حجم داخلی خارجی راه انداختن کسی میدونه چی به چیه ؟:n02:
امروز بعد از گذشت 10 روز و یا شاید هم بیشتر دچار نوسان snr شدم
نمیدونم مشکل از کجاست؟خیلی رو اعصابند
چند هفته پیش هم پول دادم به نمایندگی اومد جعبه رو چک کرد ولی باز همان کاس است و همان آش
جالبه وقتی چند بار سوکت رو از پریز در میارم و میذارم تو پریز خوب میشه تا چند روز ولی بعد از چند روز دوباره مشکل ظاهر میشه
ممکنه مشکل از مرکز مخابراتی باشه؟؟؟:n13: