اخه نمیزاره همین کار رو خواستم بکنم ظرفشو میگره دستش الا اجازه نمیده تعویض کنم . خیلی پر رو تر از این حرف هاست .نقل قول:
Printable View
اخه نمیزاره همین کار رو خواستم بکنم ظرفشو میگره دستش الا اجازه نمیده تعویض کنم . خیلی پر رو تر از این حرف هاست .نقل قول:
وقتی میخواد غذا بکشه با صدای بلند که اطرافیان بشنون بگین نمیخوام و سیر شدم و این حرفا وقتی هم که کشید نخورید
آخر کار هم کسی چیزی گفت بگین من به فلانی گفتم نمی خوام ولی به حرف نمی کنه که و ... (حالا یه تیکه هم میتونید بندازید بهش در این مرحله!)
ضمنا فکر نکنم با این حرکت ایشون شما چاق بشین یعنی اون قدر تاثیر نذاره و لازم نیست خودتون رو ار این لحاظ ناراحت کنید
سلام دوستان
یه مسوئل ازمایشگاه هست تو دانشگامون احساس خوشمزگی میکنه، یکبار جلو اساتید گفت خانم فلانی (یعنی من) داره ازدواج میکنه ه شوخی گف الکی.البته خودمم بودم اون لحظه چیزی نگفتم.بنظرتون اگر دوباره تکرار کرد چی جواب بدم که هم مودبانه باشه هم کارشو تکرار نکنه؟نمیتونم خیلی تند برخورد کنم باهاش چون کارم بهش گیره
سلام دوستان
یه مسوئل ازمایشگاه هست تو دانشگامون احساس خوشمزگی میکنه، یکبار جلو اساتید گفت خانم فلانی (یعنی من) داره ازدواج میکنه به شوخی گف الکی.. البته خودمم بودم اون لحظه چیزی نگفتم.بنظرتون اگر دوباره تکرار کرد چی جواب بدم که هم مودبانه باشه هم کارشو تکرار نکنه؟نمیتونم خیلی تند برخورد کنم باهاش چون کارم بهش گیره
مسئول آزمایشگاهتون خانم هست یا اقا ؟نقل قول:
آیا همیشه این رفتار رو دارد و مسائل شخصی رو در حضور همه بازگویی میکنه ؟؟؟
اگه فقط یک مورد بوده چیزی نگید بهتره . چون همونطور که خودتون فرمودید دستتون زیر سنگش گیره . منم بودم چیزی نمیگفتم .
اما اگر همیشه مسائل شخصی شما را بازگو میکنه . یک بار پیش خودش وقتی تنهاست مودبانه بگید که اگر میشه مسائل شخصی رو دوست ندارید که بازگو بشه . بنا به دلایلی .
احتمالا عذر خواهی کنه . اگر نکرد یکم جدی تر برو جلو .:n24:
سلامنقل قول:
خیلی به شرایط بستگی داره...
آخه مگه شما با ایشون شوخی داری؟ بحث خاصی بوده قبلا؟
مرد یا زن؟ مجرد یا متاهل؟
از این شوخی ها بین دوستان و فامیل رایج هست ولی من متوجه نشدم دقیقا این صحبت ایشون توی یک محیط رسمی چه معنی میده!؟
البته متاسفانه شنیدن از این حرفهای بی ربط از برخی افراد .... عجیب نیست. برای خودم پیش اومده توی محل کار، با طرف نهایت سلام و خسته نباشید دارم، اومده میگه چند سالته!؟ نمیخوای زن بگیری :n04: :n13:
خانم متاهل، دیگه سطح پایین فکری موجب این جور رفتارها میشه. دوست دارم تو جمع اگر دوباره همچنین رفتاری کرد یه جواب همون لحظه بهش بدم در عین ادب. بنظرتون بگم این شایعات چیه بده؟نقل قول:
سلام،نقل قول:
هر واکنشی که بخواید نشون بدید بستگی به شخصیت خودتون و شخصیت طرف داره.
اما نظر من رو بخواید، سکوت و بیمحلی بهترین پاسخ هست.
اگر سعی کنید همیشه رابطه شما با ایشون کاملاً جدی و بدون لبخند و در حد همون کار آزمایشگاه باقی بمونه، احتمالاً چنین اتفاقاتی هم کمتر میفته.
- - - Updated - - -
سلام،نقل قول:
هر واکنشی که بخواید نشون بدید بستگی به شخصیت خودتون و شخصیت طرف داره.
اما نظر من رو بخواید، سکوت و بیمحلی بهترین پاسخ هست.
اگر سعی کنید همیشه رابطه شما با ایشون کاملاً جدی و بدون لبخند و در حد همون کار آزمایشگاه باقی بمونه، احتمالاً چنین اتفاقاتی هم کمتر میفته.
سلامنقل قول:
بنظرم در جمع سکوت و اخم و کم حرفی بهترین جواب هست براشون
ولی
تایید میکنم نظر اون دوستمون رو که وقتی تنها هستید محترمانه بگید که لطفا دیگه از این شوخی ها نکنن و برای اینکه جلوه بهتری داشته باشه تقصیر رو متوجه جو هم دانشگاهی ها کنید و بگید که اخه میدونید بعضی دوستان جنبه بالایی ندارند و میتونه براتون دردسر باشه و این حرفا...!
- - - Updated - - -
فرض کنین یکی از اقوام نزدیک ، حال به دلایلی عمدی شما رو برای عروسیش دعوت نمی کنه و به نحوی میگه من راضی نیستم فلانی توی عروسیم باشه . شما هم با ایشون کم ارتباط هستین .
حال به نظر شما کار درستی هستش که اگر خودتون مراسم عروسی دارین ، ایشون رو دعوت کنین ؟