انها چشمان من را تسخير خود كردند قسمت دوم : كريستين تلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما قبل انها را هرگز نديده ايد ولي وقتي انها پا به توپ ميشوند چشمان شما را تسخير مي كنند. 2 بازيكن بودند كه با من اين كار را كردند اولي در سال 2008 و ديگري در سال 2011 و هر دوي انها در تيم ملي جوانان كشور (اسپانيا)
سبك بازي انها بسيار متفاوت است اما در ميان انها شباهت هايي هم ديده ميشود 1- هردوي انها در سال 1991 به دنيا امدند 2- هر دوي انها محصول لاماسيا هستند و 3- اسم هر دوي انها با حرف T شروع ميشود. من خوهم گفت كه چگونه انها من را تحت تاثير خود قرار دادند و مطمئن هستم در اينده مرا نااميد نمي كنند
قسمت اول در مورد تياگو بود كه متوانيد 2 تا پست بالاتر ببينيدش
Cristian Tello
اولين بار كه من تلو را به صورت زنده ديدم
مدتي نه چندان قبل من حسي رو تجربه كردم كه بسيار شبيه به اون لحظه اي بود كه تياگو را در تيم زير 17 سال اسپانيا ديده بودم و اين بار در جام جهاني زير 20 و اين بار يك وينگر چشمان من را به تسخير خود در اورد
او مانند تياگو انقدر مشهور نبود و اما هر زماني كه صاحب توپ ميشد چيزي خاصي در او مشاهده ميشد. من توجه اي به اسم او نداشتم و فرياد هاي تلو تلو تلو را نميشنديم .اطلاعاتمدر مورد جوانان بارسا بيشتر شده بود اما هنوز چيزي در مورد تلو نشنديده بودم
اين بچه از كدوم تيم اومده بود؟ به من بازي او را به خاطر مياوردم او به كناره ها ميرفت و از انجا با سرعت حركت ميكرد و شما بايد به اون كسي كه اونو متوقف ميكرد حسودي ميكرديد.
من قادر به ديدن بازي هاي زيادي از او نبودم و فقط چند بازي از اونو دنبال كردم اما اون كي بود؟؟ يه بار ديگه به وب سايت يوفا رفتم و غرق در شادي شدم اون عضو باشگاه بارسلونا بود من اسم اونو قبلا شنيده بودم ولي هيچ بازي اي رو ازش نديده بودم
تلو خيلي خيلي با تياگو تفاوت داشت ولي اون تونسته بود چشما هاي منو جذب خودش كنه. در طول فصل تا انجايي كه تونستم بازي هاي تيم B رو دنبال كردم اما متاسفانه بازيكني رو كه مد نظرم باشه پيدا نكردم.
اما كريستين تلو انچنان مرا تحت تاثير قرار داد كه تياگو قرار داده بود و تلو هر بازي بهتر و بهتر ميشد.
مدتي قبلي من مقاله اي در مورد نسل 1991 نوشتم و ان شمال بازيكناني مثل تياگو و تلو و كودنكا و بارترا و پلانس و ريورولا و مونتايا ميشد زماني كه انها 10-14 ساله بودن. تلو اولين بازيش را سه ماه گذشته در ماه نوامبر و در مقابل هاسپيتالت براي بارسا به نماش گذاشت و در آن بازي عملكرد خوبي داشت در ماه دسامبر او دومين بازيش را براي بارساا به نمايش گذاشت و بازي را از روي نيمكت آغاز كرد و بازي زيباي او باعث شگفت زده شدن من شد.
در بازي با هاسپيتالت او در دقيقه 39 وارد بازي شد و در دقيقه 42 اولين گل خود براي بارسا را به ثمر رساند او توپ را از خط ميداني زمين دريافت كرد و به زيباي ان را به تور نشاند
در دقيقه 62 او بار ديگر موفق به گلزني شد و مانند يك مهاجم كلاسيك و پخته عمل كرد
در دقيه 79 تلو با يك پاس عالي كونكا را در موقعيت گل قرار داد و كونكا كار را يك سره كرد و من تنها با دهان باز نظاره گره باري بودم و بازي در نهايت 9-0 به سود بارسا به پايان رسيد
زماني كه بيشتر او را ميديدم بيشتر به استعداد او پي ميبردم و كم كم به بازيكن مورد علاقه من در تيم B تبديل شد در بازي او تكنيك و سرعت و اعتماد به نفس نمايان بود من به ميني استادي رفتم تا بازي او در مقابل المريا را در تيم B ببينم و اين اولين بار نبود كه من بتزي او را از نزديك ميديدم و قبلا در مقابل الباسته در نيمه دوم شاهد حضور او بودم ججايي كه تياگو رو ملاقات كردم
ولي او در مقابل المريا از اول بازي كرد و هيچ سوالي در مورد او نبود بي شك اين شماره 7 بهترين بازيكن زمين بود اون بازيكنا رو جا ميذاشت و به هدفش يعني گل زني فكر ميكرد
مرد سوئدي ميخكوب حركات او شده بود وقتي بعد از بازي از Henok از بازي پرسيدند او گفت : اين بازيكنان بارسا قابل مهار نيستندند و ازار ترين بخش اين بود كه انها خيلي خوب پا به توپ ميشوند.
بازي 3-3 تمام شد و تلو در هر 3 گل نقش داشت 3 حركت انفجاري زيبا و شوت به سمت دروازه و دفع ناقص دروازبان و در برگشت 2 بار سوريانو و يك بار ريورولا كار را تمام كردند. و ان وقت غروب در ميني ساتادي كه كريستين تلو در آن حكمراني ميكرد چيزي است كه هرگز انرا فراموش نميكنم
چيزي كه من در برابر والنسيا ميخواهم اين است كه او از ابتدا بازي كند او دربازي رفت فقط 3 دقيقه بازي كرد ايا خطرناك است؟ خير او از سمت چپ حركت مي كند و باعث سرگيجه بازيكنان والنسيا يشود در بازي قبل از سمت چپ سانتري را بري لئو فرستاد اما اين او موفق به گلزني نشد
بعد بازي مقابل ال هاسپيتالت و المريا در ميني استادي من در اين فكر بودم كه چرا گوارديولا تلو را براي بازي هاي ليگ انتخاب نميكند تا اينكه او 20 دقيقه مقابل ويارئال بازي كرد و هفته گذشته مقابل رئال سوسيداد
تلو در بازي با ويارئال بسيار خوب كار كرد و يك بار سسك فابرگاس را در موقعيت عالي گل قرار داد و در آن بازي حكمراني خودش را در سمت چپ بارسا به نمايش گذاشت و بازيكنان ويارئال راهي جز كشيدن پيراهن او و پرت كردنش نداشتند
تا جايي كه او كه فقط 20 دقيقه بازي كرده بود توسط خوانندگان سايت توتال بارسا به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب شد
در اخرين شنبه اي كه گذشت و در مقابل سوسيداد بهترين زمان ممكن بود تا ببينيم او در مقابل حريف لاليگايي چه كار مي كند او جزو 11 بازيكن اصلي بود . بعد از گذشت 8 دقيقه تلو اولين گل بازي را به ثمر رساند چيزي كه تيم نياز داست =بازيكني كه فرصت ها را به راحتي از دست ندهد
در نيمه دوم او يك گل ديگر هم به ثمر رساند كه به علت ح ضور الوز بر روي خط دروازه افسايد گرفته شد و در نهايت بازي 2-1 به سود بارسا تمام شد و بار ديگر خوانندگان توتال بارسا او را به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب كردند
اگر بازي والنسيا را كه فقط 3 دقيقه بازي كرده در نظر نگيريم اون در 4 بازي كه انجام داده 3 گل زده و يك پاس گل و اين در حالي است كه او تا 3 ماه پيش هنوز بازيي براي تيم اول انجام نداده بود