لینکی چیزی نداری فرید جان؟نشنیدم تا بحال.با این اوضاع گرونی باید به گربه بگیم خان باجی:27::46:نقل قول:
Printable View
لینکی چیزی نداری فرید جان؟نشنیدم تا بحال.با این اوضاع گرونی باید به گربه بگیم خان باجی:27::46:نقل قول:
اینم عکسش. البته این مشکیش هست. دربش هم مثل زیرش هم رنگ هست که تو عکس دیده نمیشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
متاسفانه تو نت چیزی برای فروش پیدا نکردم. اگر دیدم حتما قرار میدم:11:نقل قول:
یه زمانی اشانیتون هایه بنتون این شکلی بود.:11:نقل قول:
زدی تو خال. دقیقا شکل ادکلن بنتون (بلک) هستش. فقط با حجم کمتر. فکر کنم 50 یا 40 میل باشن:46:نقل قول:
کارهایه نایک رو تست کردید؟:20:نقل قول:
خیر متاسفانه:41:نقل قول:
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
علی جان من تا به حال ادکلن های زیادی رو خریدم و تست کردم ولی فارنهایت رو تست نکردم. خودم هم نمیدونم واقعا چرا تا به حال تست نکردم:31:نقل قول:
میشه برام در مورد بو-ماندگاری و پخشش توضیح بدی؟ بیشتر بوش!
چرا خیلیه ازش تعریف میکنن و خیلی ها میگن بوی نفت و بنزین میده؟؟؟
ممنونم:10::11::10:
حتما پیشنهاد میکنم تست کنی.سرسری هم ازش نگذر.خیلی کاره قوی ای هست.نقل قول:
اولین چیزی که به شدت حس میشه بویه چرمه.بعدش بویه پوسته نارنگی رو حس میکنم.بویه کنار(شما میدونی
کنار چی هست ولی دوستان احتمالا ندونن:31:) هم توش یکمی حس میکنم.تا حدودی هم آمبر.بقیه اش هم
واقعا قابل تشخیص نیست برام.ولی به قوله یکی از دوستان ,دوست دارم شبا بزنم به بالشم و باش
بخوابم.خیلی بویه ملایمی و نرمی داره.
یه زمانی (حدود 18 سال پیش)به شدت پخش بو داشت و ماندگاری ولی الان مثله قبل نیست ولی بازم کاره
متوسطه رو به بالایی هست تو پخش و موندگاری
من اکثره کسایی رو بوش کردن دیدم که دوستشون داشتن.هم خانم و هم آقا.یکی مثله من عاشقشه و یکی
هم شاید فقط دوستش داشته باشه.
کاره قدیمی ای هست نسبتا ولی واقعا حسه کلاسیک بودن رو نیمده.جوری هست که از 10 سالگی تا 100
سالگی میشه استفاده کرد.
اگه آشر وی ای پی رو تست کرده باشید خیلی شبیه اش زده ولی فقط چند تا نته اولیه اش مثله اونه.
شرکته اسمارت (دوبی) کپی فارنهایت رو زده ولی شبیهه آشر شده
از توضیح کامل و جامع ممنونم.نقل قول:
حوس کنار انداختی تو جونمون:31::40::31:
من داییم یه فارنهایت داشت شیشش هم نصف قرمز نصف مشکی بود بوی مشهود خیار میداد!!!
خیلی ها این حرف رو میزنن ولی من فکر کنم ترکیبه نوت ها اینو ایجاد میکنه.:31:نقل قول: