اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید. چقدر باید شبیه هم باشن؟ دقیقا شبیه هم؟ (برای هر دو مورد). ممنوننقل قول:
Printable View
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید. چقدر باید شبیه هم باشن؟ دقیقا شبیه هم؟ (برای هر دو مورد). ممنوننقل قول:
وقتی با نورتون گاست کار میکنید توجه کنید تعداد پارتیشن ها هم یکی باید باشه.در حقیقت من بک آپ از 5010 خودم رو روی لپ تابی مشابه مال خودم ریختم اما ویندوز بالا نیومد.چون لپ تاپ من 3 تا درایو و مال اون یکی 4 تا درایو یا همون پارتیشن داشت.این از مشکلات نورتون هست.نقل قول:
اما با آکرونیس که کار کردم این مشکل رو نداشت.
هر سخت افزاری که نیاز به درایور داره باید دقیقا مشابه هم باشهنقل قول:
خب اگر قرار باشه بر روی چندین سیستم / لپ تاپ چندین برنامه مشابه و ویندوز و... نصب کرد باید چکار کرد؟
من می خواستم روی یکیشون ویندوز و تمام برنامه های لازم و تنظیمات رو انجام بدم بعد از اون بک آپ بگیرم و فقط بک آپ رو برای بقیه استفاده کنم ولی بقول شما ممکنه اشکال بوجود بیاد (بدلیل عدم وجود سخت افزار های مشابه)
شما چه راه ای رو پیشنهاد می کنید؟
راستی من فقط می خوام از درایو C بک آپ بگیرم و کاری به بقیه درایوها و پارتشن ان ندارم
من اطلاع زیادی در مورد بک آپ گرفتن ندارم اما واضحه که ویندوز موقع نصب بسته به سخت افزار از یک سری درایور که برای نصب لازمه استفاده میکنه و اگه این درایور با سیستم دیگه تطابق نداشته باشه مسلما ویندوز اگر هم بالا بیاد کاراییه لازم رو ندارهنقل قول:
بازم مطمئن نیستم
در برنامه های بک آپ گیری میتونی درایو مورد نظرت رو براحتی انتخاب کنی
من چیزی به ذهنم نمیرسه باید از کسی که تجربه و اطلاع بیشتری در این ضمینه داره سوال بپرسی
با آکرونیس بگیرید از همه بهتره در ضمن میتونید بوتیبل هم بکنید
چرا من نمی تونم توی لپ تاپم حروف کشیده بنویسم!!! یعنی وقتی از کلید ترکیبی استفاده می کنم حروف کشیده نمی شن. منظورم از حروف کشده مثلا (تا) که بین ت........ا کشیده بشه
من قبلا با نورتون،از pc خودم بک آپ داشتم و اون بک آپ رو روی سیستمی با سخت افزار متفاوت نصب کردم.البته قطعات از برند مشابه بود مثلا مینبورد گیگا اما مدل ها متفاوت.نقل قول:
ویندوز بعد از برگرداندن بک آپ بالا اومد اما پیغام نشناختن درایور ها رو میداد که درایور ها به صورت جدا نصب شد.
البته باید امتحان کرد ممکنه روی بعضی سخت افزار های متفاوت به دلیل معماری متفاوت نصب نشه.
اولا این پست هیــــــــــــــــــچ ربطی به این تاپیـــــــــــــــــــــ ک نداره !نقل قول:
چرا من نمی تونم توی لپ تاپم حروف کشیده بنویسم!!! یعنی وقتی از کلید ترکیبی استفاده می کنم حروف کشیده نمی شن. منظورم از حروف کشده مثلا (تا) که بین ت........ا کشیده بشه
پس چــــــــــــــــــرا من میتونم؟
بعد از حرف مورد نظر shift+j
اینجا نوشتم چون فقط توی این لپ تاپ باش مشکل دارم. گفتم شاید اشکال از جایی دیگست.نقل قول:
بله می دونم چطور می شه اینکار رو کرد ولی وقتی می نویسم این حرف ( ٱ ) بجای کشیدگی نوشته می شه