در کل یک سرویس کاملا متوسط با نوسان و قطعی و ...نقل قول:
با کارت دانشجویی سرعتهای بالا میشه گرفت
Printable View
در کل یک سرویس کاملا متوسط با نوسان و قطعی و ...نقل قول:
با کارت دانشجویی سرعتهای بالا میشه گرفت
ممنون عزیز :11:نقل قول:
اگه ممکنه این چند تا سئوال هم پاسخ بدین:
اگه قطعی داشته باشه ارزش نداره. همه جا قطعی داره یا ممکنه توی شهرهای مختلف متفاوت باشه؟
اگه ممکنه یه توضیح مختصر از مودم های وایمکس بدین که چطوری کار میکنه؟ شباهتی به مودم های wireless داره؟ چند تا سیستم میتونن با هم استفاده کنن؟
من الان شاتل دارم و فقط مشکل سرعت داره. 512 شاتل رو دارم. شبها حداکثر 70kb/s دانلود دارم. به نظرتون چطوره؟
اول بگم که سرعت فعلیتون خیلی خوبه. 512 مبین به 70 نمیرسه و همون حدود 64 و ایناس...
در مورد قطعی تقریبا تمام دوستان از نقاط مختلف تجربه شو داشتن. نمیشه گفت مثلا هرروز قطعی داری ولی بلاخره پیش میاد هفته ای یه بار یا گاهی در طول یک روز دو-سه بار(مخصوصا در ساعات رایگان)
مودمهای وایمکس خیلی کار باهاشون راحته. میزنی به برق و بعد از حدود یک دقیقه به اینترنت وصل میشه. انواع مختلف دارن برای من مدل وای فای Bm635 هستش که چهار تا سیستم با کابل لن میتونن وصل شن و خب با وای فای هم که تا هرچندسیستمی که باشه میتونه وصل شه. ولی مودمهای معمولی فقط یک سیستم میتونه وصل شه. اگر بازم سوالی بود بپرس.
فروم وایمکس نیوز اعلام کرده تا چند ساعت دیگه طرحهای تابستونی مبین نت رو اعلام میکنه
امیدوارم طرحهاش اینبار خوب باشه :(
wimaxnews.org
اینطوری که من شنیدم ، تو طرح های تابستانی باز قرار هست قیمت بره بالا و دانلود رایگان جمعه برداشته بشه .
احتمال زیاد میدم قیمت بره بالا چون هر فصل قیمت رو بردن بالا .
دانلود رایگان رو نمی دونم ...
خیلی ممنون از راهنماییت عزیز.نقل قول:
1-اگه 3 تا سیستم با هم استفاده کنن, سرعت به چه شکل هست؟ سرعت کل تقسیم بر 3 میشه؟ یا مجموع سرعت ها ممکنه بیشتر باشه؟
2-و اینکه برد مودم چطوریه؟ یک یا 2 طبقه بالاتر هم میشه استفاده کرد؟ هر چی از مودم دورتر بشین, سرعت کمتر میشه؟
3- از این مودم ها میشه برای isp های دیگه هم استفاده کرد یا نه؟
ممنون :11:
طرحهای تابستانی مبین نت اعلام شد تو فروم وایمکس نیوز
تنوع بیشتر شده ولی گرونتره یکجورایی
1-هر سرعتی که خریداری شده تقسیم بر 3 میشه بین 3 تا کامپیوترنقل قول:
2-بستگی به نوع دیوار ها و فاصله داره ولی وای فای تا 100 متر دید مستقیم و حدود 20 30 متر بدون دید مستقیم کار میکنه و بله هرچی دور تر بشین سرعت میاد پایین تر
3-میشه ولی هیچ کدوم مودم های هم دیگه رو قبول نمیکنن
روزهای تعطیل مثل امروز ترافیک مجانی هست یا نه ؟