پس سوتی اول رو اونی داد که نفت تو یخچال گذاشته بود. راستی زنده ای الان ؟ چی شد ؟ بالا آوردی ؟ بستری شدی ؟ نفت گرفت تورو ؟ چی شد آخرش ؟ فکر کنم از همون موقع بود که تو شروع کردی به آتیش سوزوندن :31:نقل قول:
Printable View
پس سوتی اول رو اونی داد که نفت تو یخچال گذاشته بود. راستی زنده ای الان ؟ چی شد ؟ بالا آوردی ؟ بستری شدی ؟ نفت گرفت تورو ؟ چی شد آخرش ؟ فکر کنم از همون موقع بود که تو شروع کردی به آتیش سوزوندن :31:نقل قول:
بحث علمی - کارشناسی در سوتی بازار
نقل قول:
تلفن بود...
ولتاژش که قوی نیست!!
ولتاژ خط تلفن در حالت استند بای چیزی حدود 60 ولت هست و در حالت زنگ خودن بالای 100 ولت میشه ولی چون آمپراژش پایینه زیاد برق گرفتگی احساس نمیشه
صحبت نفت شد یه سوتی یادم اومد. پارسال زمستون که اینجا گاز قطع شده بود و ما کرسی و بخاری نفتی راه انداخته بودیم و روزها با یک عدد پیت نفت آواره بودیم اینور اونور هر جا نفت پخش میکردن میپردیم تو صف... چون نفت کم بود فقط تو یکی از اتاقها بخاری گذاشته بودیم و همه اونجا میخوابیدیم ( کلا زندگی خیلی سخت شده بود ) یه شب خوابیده بودم نصفه شب دیدم عملا دارم یخ میزنم پا شدم به بخاری یه نگاهی انداختم دیدم خاموش شده . در همین حین صدای ناله پدرم از زیرپتو شنیدم که میگفت الاغ چیو نگاه میکنی نفتش تموم شده برو نفت بیار بریز تو باک ... منم خواب آلود رفتم پیت نفت رو آوردم ( توضیح اینکه پدرم چسبیده به بخاری خوابیده بود. پیت رو بلند کردم قیف گذاشتم داشتم نفت میریختم تو باک ( من به شدت خواب آلودم ) یهو همونطوری ایستاده چشمام بسته شد البته نخوابیده بودم اما چشمام بسته شده بود... تو عالم نیمه خواب نیمه بیدار بودم که یه دفعه یکی پیت رو از دستم گرفت یه دونه زد زیر گوشم... پدرم بود.گفت بیشعور داری چی غلطی میکنی. خونه رو به گند کشیدی. لوله پیت یه کم کج شده بود میریخت رو لبه بخاری و از اونجا هم ریخت رو پدرم.. البته شانس آورد زیر پتو بود بیشتر پتو کثیف شد. هیچی دیگه پدرم مجبور کرد نصف شب تو اون سرما زیر برف پتو رو ببرم تو حیاط بشورم ( آخه مادرم مسافرت بود اگه میومد و میفهمید هر دومون اعدام میکرد ) فقط خدا رو شکر پدرم زیاد نفتی نشد وگرنه چیزی به اسم حمام یا آبگرمکن نداشتیم اون موقع و باید همونطوری میموند.
سوتیا داره کم کم خنک میشه ها!!
شما یه زحمتی بکش دو تیکه هیزم زیرش روشن کن.
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
راستی این فیلمه چیزنقل قول:
یادمه رفت
اهان فیلمه ...... نبود :27::27::27::21::21:
دهن خیس کلی جیز میکنه آدمونقل قول:
تلفن بود...
ولتاژش که قوی نیست!!
یه باتری 1.5 ولت رو به زبونت بزن میفهمی
نقل قول:
ولتاژ خط تلفن در حالت استند بای چیزی حدود 60 ولت هست و در حالت زنگ خودن بالای 100 ولت میشه ولی چون آمپراژش پایینه زیاد برق گرفتگی احساس نمیشه
سوتی گرفتم.
عزیزم من تو آزمایشگاه 2500 ولت بار الکتریکی به بدنم وصل کردم هیچیم نشد اون آمپراژشه که آدمو اوف میکنه
عزیز برادر اشتباه کردینقل قول:
سوتی گرفتم.
عزیزم من تو آزمایشگاه 2500 ولت بار الکتریکی به بدنم وصل کردم هیچیم نشد اون آمپراژشه که آدمو اوف میکنه
خوب منم همینو میگم دیگه
خب منم سوتی میگیرم :
نقل قول:
2500 ولت بار الکتریکی
واحد اختلاف پتانسیل ولت هست نه بار الکتریکی