وقتی واردات متوقف بشه,خب کمیاب میشه....هرچی هم که کمیاب بشه گرون میشه!نقل قول:
وقتی واردات متوقف بشه,خب کمیاب میشه....هرچی هم که کمیاب بشه گرون میشه!نقل قول:
ممنون بابت اطلاع رسانی...نقل قول:
دوستانی که k43sm دارن، احیانا این مشکل رو ندارن؟
اوه اوه...من که کلا قید سی k رو زدم...سری A هم مثل kست؟
دوست من سری های n ایسوس فقط.یه نگاه به n53svبنداز.من پیشنهاد میکنم این مدل رو بخر.هم ظاهر زیبایی داره هم صفحه نمایش عالی و در کل همه چیش تکمیلهنقل قول:
سلام. من یه لپ تاپ دیدم توی مغازه با این کانفیگ:
k45
cpu: i7 3610qm
ram: 6
grafic: 2 gt630
hard ?: 750
با گارانتی یکساله 2/050/000
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FULL HD بودن نمایشگر مزیت یه لپ تاپ به حساب میاد و اصلا هیچ تاثیری در پائین اومدن کیفیت تصویر در فیلم های کمتر از 1080 و بازی نداره.نقل قول:
دوست عزیز اگر میخوای نوت بوک Fhd بگیری درش شک نکن که در انتخاب نمایشگر کار درستی کردی البته این نظر من شاید بقیه دوستان نظر متفاوتی داشته باشند:23:نقل قول:
من یه مدل از HP رو دیدم که خیلی نظرمو گرفته، و مشخصاتش هم خوبه ولی مشکلی که هست با این وضعیت دلار هی قیمتش میره بالاتر
HP Pavilion g6-1326sx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات اینه:
پردازنده : Intel® Core™ i5-2450M
حافظه: 6 گيگابايت
هارد ديسك: 750 گيگابايت
گرافيك : 1 گيگابايت Radeon
گارانتی شرکت مادبران هم هست . مشخصات بیشترش رو میتونی بری تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اولا اینجا تاپیک مخصوص ایسوس هستش/دوما این لبتاب هم سی پی یو قدیمیه هم گرافیکش ضعیفه.موفق باشینقل قول:
سلام دوستای گلم من میخوام یه نوت بوک بگیرم که باهاش بتونم بازی های روز رو راحت و روون و بدون لگ انجام بدم برندشم ترجیحا همین asus باشه قیمت هم تا 2 تومن راستی تو انجمن لپ تاپ های مالتی مدیا هم یه تایپک زدم اگه میشه اونجام بیاین و ی کمکی به این دوستتون بکنین:20: