با این سیستم همین که بازی اجرا شده و رفته داخل بازی خودش زیاده. اصلا فکرش رو هم نکن با این سیستم GTA IV بازی کنینقل قول:
Printable View
با این سیستم همین که بازی اجرا شده و رفته داخل بازی خودش زیاده. اصلا فکرش رو هم نکن با این سیستم GTA IV بازی کنینقل قول:
دوستان عزیزخیلی ممنون
این هم مشخصات سیستم خودمه
میدونم سیستم ضعیفی است
فقط میخواستم بدونم چقدر باید ارتقاش بدم تا بتونم این بازی رو راحت اجرا کنم
اگه قیمت قطعاتش رو هم ذکر کنید بهتره
کلا برای اجرا بازی های سنگینی مثل GTA IV حداقل چه سیستمی نیاز است؟
با تشکر
مشخصات سیستم
CPU = Intel Celeron 430 @ 1.60GHz
Ram = 2 GB
VGA = Nvidia GeForce 8500 GT
سلام من مشکل texture load دارم یه بارم مشکلمو گفتم کسی راهنمایی نکرد . من سیستمم geraphic 9600 cpu 3full ram1gig هست یه نفر کمک کنه ثواب داره...................................
سیستم مورده نیازه این بازی که از طرف خوده شرکت سازنده ی بازی اعلام شده این هست:نقل قول:
Recommended System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1GHz
Memory: 2.5GB Vista / 2.5GB XP, 18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
ولی در عمل برای روان بازی کردن این بازی در تنظیمات متوسط به نظره من گرافیک های قوی تری رو مطلبه!
من میخوام مود افزایش فریم رو نصب کنم. تو پست اول نوشته که برای سیستمهای قوی فایل را دانلود کرده و طبق مرحله 6 انجام دهیم. یعنی از اون 6 مرحله ای که برای سیستمهای ضعیفه، ما فقط مرحله 6 را برای سیستمهای قوی انجام دهیم... یا اینکه منظورش هر 6 مرحله بوده؟
سلام بچه ها این مد افزایش فریم زیاد تاثیری نداشت نمی تونید یه راهی پیشنهاد کنید که فریم بالا بره لطفا دارایور کارت گرافیم من 181.25 هست ولی درایور مخصوص iv نیست همین خوبه یا برم مال بازی رو دانلود کنم .
ببخشید من اصلا این بازی رو ندارم ولی می خوام بخرم شما می گید که خیلی مشکلات داره سیستم من هم 2 گیگابایت رم و 512 هم گرافیکمه ببینم ای پچ 1.0.4 به چه دردی می خوره ممنون میشم
سلام: یه سری مد واسه gta اومده ، من نمیدونم واسه pc هست یا نه. اگه کمک کنید ممنون میشم چون میخوام اگه واسه pc باشه دانلود کنم.مرسی. اینم آدرس این مدها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بله دوست عزیز تمام مد هایی که ساخته میشه واسه PC هست . برای اطلاعات بیشتر میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید :نقل قول:
ازجمله سایت های دانلود مد :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770
کد:www.gtagaming.com
نصب مد ها هم با کمی تمرین میتونید یاد بگیرید اما یادتون باشه باید روی سیستمتون پچ نصب باشه چون ممکنه به مشکل برخورد کنید .کد:www.gtainside.com
سلام.من تازه بازییو گرفتم و تا جایی رفتم که با Dimitre آشنا میشه.
من یه مشکل دارم و اینه که بعد از مدتی که بازی می کنم کلا بازی تیک دار میشه و CPU Usage میره تا 80 درصد.دمای سی پی یو هم 37.
مدتی پیش کلا CPU Usage رو 100 میرفت(تو ویندوز 7).حالا با XPهم همینجوری میشه.
لطفا راهنمایی کنید>>>
سیستم:
رم:2
گرافیک:ATI Radeon HD4350 1GB
CPU:4000+(AMD Athlon dual core
Main:Giga GA-M52L-S3
در رابطه با پست قبلی...ممکنه CPU مشکل داشته باشه؟