محمد تاپیکتو خوندم.جالب بود.چقد طرفدار داری تو بازی.
Printable View
محمد تاپیکتو خوندم.جالب بود.چقد طرفدار داری تو بازی.
خب من بالاخره صاحب مونت شدم یه اسب خوشگل ... خدایی بدون مونت اصلا نمی شد توی مپ سه رفت ...
محمد عکساتو دیدم .... اون pvp 1-15 با حاله . چقدر خرج این کاراکترت کردی ؟
من تقریبا 5 میل خرج کردم یه 500 اچ پی به لباسم اضافه کردم .ولی هنوز پول برای یه کمان خوب ندارم . فکر کنم بالای 150 میل خرج کرده باشی؟
DING DING DING
بالاخره لول 58 UM شدم.سرویس شدیم تا لول شدم.
راستی بعد از اتفاقاتی که امشب تو DD2 افتاد باید یه فکر اساسی واسه این قضیه بکنم.
دارم رو حرفای Elliot فکر می کنم و شاید کار Elliot رو بکنم.هنوز معلوم نیست.باید فکر کنم.
شماها هم بهتره فکر کنید.
من شاید برم Gaia
من به دو تا دلیل به کار elliot فکر نمی کنم .نقل قول:
1- وضعیت Gaia هنوز معلوم نیست . اونجا هم یذره باید stable بشه ببینیم اونجا چه خبره.
2- Elliot همه چی داره و تغییر سرور براش کاری نداره ! ما آه نداریم . یه Goddess هنوز گیر نیاوردیم اون 6464+ goddess از Etain یادگاری داره.
فعلا تا ep5 کاری نباید کرد جز انبار کردن مهمات o_O
بعد ep5 فکر می کنیم. در ضمن فردا بیا یه grind اساسی بکنیم !
GZ on 58
-------
آخرین GRB رو هم برای MW رفتم ! ترکوندیم ! با 12 نفر نزدیک 18K پوینت گرفتیم !!!؟ نصف هم NOB
اولا ممنون.نقل قول:
دوما من نگفتم کلا Etain رو ول کنیم.تو event ها میریم و DKP جمع می کنیم.
در ضمن وضعیت Pantheon همچین هم جالب نیست.البته نتونستم تو GRB امشب شرکت کنم.یه کاری پیس اومد
ولی تعجب نمی کنم اگه ببینم IB نفر اول هست.اونا الان دارن هم از Fury سوء استفاده می کنن هم از Reborn.
در ضمن چون Etain جمعیت کمی داره GM ها به خلاف هایی که تو اون صورت می گیره توجهی ندارن
و بهتره اینم بدونی خیلی ها تو Etain که خفن هم هستن بازی اصلیشون تو سرورهای دیگه هست و فقط واسه
فارم و Event میان Etain.
من یه کاراکتر میسازم تو Gaia و همزمان تو هر دو تا سرور بازی می کنم.
زیاد هم فکر نکن که EP5 چیزی رو عوض می کنه.همون طور که EP4 روند گیلد ها رو تغییر نداد EP5 هم کاری نمی کنه.
می دونم بالاخره IB میاد و ETain رو قبضه می کنه.کار Pantheon هم تمومه.
و من یکی حاضر نیستم تو یه گیلد نامرد مثل IB بازی کنم.حاضرم برم تو یه سرور دیگه و از صفر شروع کنم ولی با
اینا بازی نکنم.من تو Etain فقط واسه فارم و event می مونم.به محض اینکه goddess هام رو بگیرم کلا Etain رو ول می کنم.
IB این GRB رو از لحظه اول تا آخر جلو بود و اولم شد!!
در قبضه کردن Etain توسط IB زیاد شکی نیست ولی اگه panth از بین بره دیگه لایت ها با کی می خوان pvp کنن !!؟ با خودشون !
دیگه IB کی رو می خواد کنار بزنه !؟ من امروز با کلی از بازیکن های دیگه هم پرسیدم . همه می دونن IB چقدر از روش بدی استفاده می کنه. فقط نمی دونم تا آخر می تونن اینجوری کنن یا نه !
IB شاید بعضی از Reborn ها رو نکشه ولی بقیه گیلدها رو می کشه.خودم دیدم که میان تو PVP و بقیه لایت ها رو می کشن.نقل قول:
اینا بیشترشون تو دو تا سرور بازی میکنن . چند روز پیش وقتی تو Link server بود من رفتم دو یا سه نفر دیدم که برای سرور 4 بودن داشتن تو سرور 2 هم بازی میکردن بعد جالب اینجا بود که من از یکیشون که پرسیدم گفت تو سرور یک هم هستم و هر سرور هم دو تا User دارم .
همه روی این قضیه فکر کنن.نمی خوام روزی برسه که مجبور بشیم از Etain بریم.
الان و داوطلبانه بهتر میشه کارها رو راست و ریس کرد.
اینم مطمئن باشید.....GM ها هیچ وقت چپ هم به IB نگاه نمی کنن چون بعضی هاشون AP می خرن خفن.
5168456416546 تا ticket فرستادن از Etain.هیچ اتفاقی نیفتاده.هیچ اتفاقی هم نخواهد افتاد.
همه فکر کنن نتیجه رو با دلیل بگن.