می تونی از لحاظ املایی متن رو ادیت کنی( مثلا اون 2 تا باشه آخر متن ، یکیشو حذف کنی با کمی اصلاح)
Printable View
می تونی از لحاظ املایی متن رو ادیت کنی( مثلا اون 2 تا باشه آخر متن ، یکیشو حذف کنی با کمی اصلاح)
سلام به همه من شنیدم مودم دی لینک خیلی خوبه میخواستم بدونم d-link بگیرم یا tp-link کسی قیمتاشون رو میدونه حدودا؟ مرسی
با عرض سلام
من به احتمال زیاد به زودی می خوام آسیا تک بگیرم:
1.سرعت دانلود شبان هاش چقدره؟
2.سرعت دانلود روزانه تون چقدره؟
من الان با صبانت روزانه 200 تا 220 دانلود دارم ولی شبانه حذود 60 تا 70 هست و خطم هم 1مگ هست.البته قبلا هم که 512 بود هم همین طور بود.
اقا عکس چی شد؟!
این که خوب نیست اصلا جزییات را نگفته منم وقت ندارم مجبورم همینجوری ببرم:41:
عکس با چی درست کنم ؟نقل قول:
( باید اون نمونه عکسی که می گفتی روی 100 واست بستن رو بذاری یا عکس از حالتی که دیگه امکان تمدید نیست)
نامه اداری همین جور باید باشه ( تازه همین هم زیاده)
اگه بخوای روضه بنویسی که کسی محلت نمی ذاره.
مفید و مختصر باید نوشت : من می خوام تمدید کنم ولی این ها نمی کنن.
نری اونجا بشینی از سیر تا پیاز تعریف کنی!!!
من اكانت 2 مگ از ارم نت گرفتم سرعت تا 250 ميرفت ولي شبانه بين 40 تا 50 بيشتر نبود مطمئن باشنقل قول:
مودم چندون تاثیری نداره چون سرعت های داخل ایران نهایتا 2مگابیت هست!!نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر دو مودم رو داشتم و از هر دو هم راضی بودم!
D-link مدل سادش 25 تومنه و وایرلسش 47 تومن
TP-link هم قیمت دقیق ندارم ولی همون حدود باید باشه!
دوستانی که اسیا تک دارن
امروز صبح تونستن دانلود کنن؟
من وقتی که n رو اضافه میکردم کانکت میشد میومد سایت ارم نت میگفت یوزر و پسورد اشتباهی دادی!! در صورتی که هر شب این طوری دانلود میکنم
ولی وقتی که n ر وبر میداشتم درست میشد!!
میترسم امشب هم نتونم دانلود کنم!
خلاصه کسی هم این مشکلو داشته؟
دوستان چند سوال داشتم
1- حدود 3 سال پیش ای دی اس ال همیار گرفتم که اخرش تصفیه نکردم نمی دونم چی شد منم چون ناراضی بودم و یه مبلغی هم باید میدادم دیگه تماس نگرفتم که از رو خطم جمع اوری کنند حالا بعد از 3 سال این خط ازاد شده یا نه؟
2- مودمی که دارم پلانت 2400 هست که هیچ تنظیماتی داخل خودش نداره . با همین مودم کارم میشه یا باید مودم عوض کنم
دفترچش این نوشته:
The ADE-2400 supports up to 64 pre-defined PVCs and can automatically detect and select the active VPI/VCI from the pre-defined list after ADSL line is synchronized. It is plug-and-play.
ممنون
سلام
یه چند روزیه که هر پنج دقیقه اینترنت قطع میشه چراغ اینترنت مودم هم خاموش میشه باید مودمو خاموش روشن کنم از اینترنت ماتریس استفاده میکنم شما هم چنین مشکلی دارید؟!